Reie rasvaimu Türkiye linnas

reie tõstmise hind Türkiye 1
Kirjutas Laurence

Reie rasvaimu ehk "kruroplastika" Istanbulis, Türgis on kõige tõhusam viis rasva eemaldamiseks inimestele, kellel on kehal, eriti reitel, püsiv rasv.

ParimKliinik.com annab teile teavet reie rasvaimu kohta Türgis ja aitab teil broneerida operatsiooni kvalifitseeritud kirurgid . See sisu on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil ega ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

Mis on reie rasvaimu Türkiye hind?

Reie rasvaimu keskmine hind Türgis Istanbulis on 1800 eurot, miinimumhind 1500 eurot ja maksimumhind 2100 eurot. See sõltub sekkumise kestusest.

Sekkumine Hind Türkiye
Reite rasvaimu 1800 €

Mis on reie rasvaimu ?

Reie rasvaimu ehk “kruroplastika” Istanbulis, Türgis on kõige tõhusam viis rasva eemaldamiseks inimestele, kellel on kehal, eriti reitel, püsiv rasv.

Kaalulangus sõltub erinevatest teguritest alates hormoonidest kuni pärilikkuseni. Inimesel võib olla kiire ainevahetus, mis teeb kaalu langetamise väga lihtsaks. Siiski on ka inimesi, kes näevad vaeva, et kaalust alla võtta, isegi kui nad liiguvad palju või järgivad ranget dieeti.

Lisaks võib ka peenikesel inimesel tekkida probleeme lokaalselt kogunenud rasvaga, näiteks reitele. Nendel juhtudel tuleb mängu Türgi plastiline kirurgia, mis pakub rasvaeemaldusoperatsiooni, nimelt reie tõstmist .

Paljud inimesed on valinud rasvaimu välismaal, sest see on kiirem ja odavam viis liigse rasva eemaldamiseks reitelt. Kuna riigis pakutakse lisaks põnevatele tulemustele ka odavaid rasvaimu hindu, muutub rasvaimu Türgis aina populaarsemaks.

Mis on rasvaimu operatsioon?

Rasvaimu Türgis on rasvaeemaldusprotseduur, mida saab kasutada konkreetsete ja erinevate kehapiirkondade, sealhulgas reite, sihtimiseks. Täieliku või osalise keha rasvaimu on võimalik teha sellistes piirkondades nagu selg, käed, rind, kõht, puusad, jalad, tuharad, põlved või pahkluud.

Rasvaimu Istanbulis saab parema tulemuse saavutamiseks kombineerida ka teiste operatsioonidega. Nagu statistika ütleb, on rasvaimu ja kõhuplastika kõige populaarsemad kombinatsioonid inimeste seas, kes soovivad lamedat kõhtu. Niisiis, kuidas rasvaimu toimib, et unistus teoks teha?

Türgis hõlmab rasvaimu rasva imemist kehaosast spetsiaalse kanüüli abil, mis on ühendatud vaakummasinaga. Rasva eemaldamise operatsioon viiakse läbi üldnarkoosis ja kestab üks kuni kaks tundi, olenevalt kasutatavast rasvaimu tehnikast.

Loe ka: Mao rasvaimu Türgis

Reie rasvaimu tehnikad Türkiye linnas

Kasutades uusimaid tehnoloogiaid, pakub Türgi rasvaimu laia valikut võimalusi. Kuigi nende kõigi eesmärk on rasva eemaldamine, toimivad kõik tehnikad üksteisest erinevalt. Türkiye linnas on peamiselt kolm rasvaimu tehnikat:

  • Traditsiooniline rasvaimu: see meetod seisneb rasva eemaldamises reitelt imemise teel, kasutades peeneid kanüüle, mis sisestatakse naha alla väikeste 2–3-millimeetriste sisselõigete kaudu. Traditsioonilist rasvaimu Türgis eelistatakse enamasti siis, kui kandidaadil on märkimisväärne kogus rasva või kui otsite odavat rasvaimu.
  • Laserrasvaimu: see on kiire ja vähem traumaatiline rasvaimu tehnika, mis hõlbustab rasva eemaldamist, toimides selektiivselt rasvkoele ja muutes selle ultrahelilainete abil vedelaks. See võimaldab saavutada loomulikumaid rasvaimu tulemusi, mida on raske nii lühikese aja jooksul teiste kirurgiliste protseduuridega saavutada.
  • Kõrglahutusega laserrasvaimu (Hi-def): see on liposkulptuurisüsteem, mis kasutab resonantsiga seotud ultrahelilaineid. See võimaldab kirurgil eemaldada rasva, kujundades samal ajal teatud reiepiirkondi, töötades patsiendi enda anatoomia kallal, avastades nende lihaseid. Kuna see on eriti tõhus kõhurasva eemaldamisel ja määratlemisel, eelistavad kõrglahutusega rasvaimu Türgis enamasti mehed kuue sidemega operatsioonina.

Kruroplastika operatsioonijärgne jälgimine

Kuigi iga plastilise kirurgia operatsioon Türgis sisaldab riske ja tüsistusi, on rasvaimu Türgis ohutu protseduur seni, kuni patsient vastab vajalikele tingimustele ja operatsiooni viib läbi kvalifitseeritud plastikakirurg meditsiiniruumis.hästi varustatud operatsioon.

Kuna rasvaimu Türgis on minimaalselt invasiivne protseduur, mis ei nõua suuri sisselõikeid, on rasvaimu taastumine õrn ja kiire, aga ka järk-järguline. Patsiendid peaksid puhkama üks kuni kaks nädalat, olenevalt opereeritud keha ulatusest.

Õmblused on enamjaolt lahustuvad, mis on suureks eeliseks neile, kellel on välisriigis rasvaimu jaoks piiratud aeg. Patsientidel, kellele tehakse rasvaeemaldusoperatsioon, võivad pärast rasvaimu tekkida ka verevalumid ja tursed, mis kaovad järk-järgult järgmiste kuude jooksul.

Kellele on reie rasvaimu?

Oluline on rõhutada, et rasvaimu ei ole kaalulangetamise operatsioon, vaid pigem reie kontuurimise operatsioon. Rasvaimu ei ole rasvumise, tselluliidi ega kaalulangetamisoperatsiooni ravi ning seda ei saa asendada füüsilise treeningu ja heade toitumisharjumustega.

Rasvaimu on plastilise kirurgia protseduur, mille käigus eemaldatakse rasva teatud kehapiirkondadest spetsiaalse tolmuimeja abil. See on üks populaarsemaid plastilise kirurgia protseduure nii meeste kui ka naiste jaoks, kes võitlevad kangekaelsete rasvataskutega.

See seisund võib põhjustada terviseprobleeme, kuid võib ka muuta inimesed oma kehapildiga rahulolematuks ja piirata vabadust riietuda nii, nagu nad soovivad. See operatsioon eemaldab reitelt suured rasvarakud, mis peavad vastu dieedile ja treeningule.

Lipot saab kasutada paljudes piirkondades, sealhulgas kõht, talje, reied, puusad, tuharad, käed, kael, põlve sisekülg, rind, lõug, sääred ja pahkluud. Eemaldatava rasvkoe hulk sõltub eelkõige patsiendi tervislikust seisundist ja rasvkoe asukohast.

Rasvaimu operatsioon kestab olenevalt protseduuri ulatusest ligikaudu üks kuni neli tundi ja seda tehakse üldnarkoosis. Operatsiooni jaoks sisestatakse kitsas toru väikesesse sisselõikesse sihtpiirkonna lähedal. Järgmisena kinnitatakse see toru võimsa vaakumi külge, mida tõmmatakse edasi-tagasi läbi liigse rasva, et seda eraldada, säilitades samal ajal veresooned ja närvid.

Pärast protseduuri võib esineda valu, turset ja verevalumeid ning arst võib soovitada teil kanda kompressioonrõivast, mis aitab kudesid koos hoida ja toetab kahe kuni nelja nädala jooksul.

Peaksite saama tööle naasta vaid mõne päeva pärast ja jätkama tavapärast tegevust umbes nädala või kahe pärast. Lõplikud tulemused on nähtavad kolme kuu pärast.

Rasvaimu saab teha üksi või kombineerituna teiste plastilise kirurgia protseduuridega, nagu näo tõstmine, rindade vähendamine või kõhuplastika. Kõhu rasvaimu kohta Türgis lisateabe saamiseks klõpsake siin.

Reie rasvaimu tulemused

Kui andekas plastikakirurg seda teostab piisavates tingimustes, on Türgis täiesti võimalik saavutada rahuldavaid rasvaimu tulemusi. Muidugi võivad rasvaimu tulemused olenevalt kasutatavast tehnikast olla erinevad.

Teisisõnu oleks lihtsam valida Hi-Def tehnikat, kui kandidaadi eesmärk on saavutada rasvaimuga kuus pakki, samas kui traditsiooniline rasvaimu oleks kõige tõhusam valik inimestele, kes vajavad märkimisväärse koguse rasva eemaldamist. määratletud.

Lisaks erinevad Vaseri rasvaimu ja traditsiooniline rasvaimu ka taastumisaja poolest, kusjuures esimene saavutab kiiremini tulemusi kui teine.

Sellest hoolimata võivad patsiendid pärast rasvaimu operatsiooni Türgis kogeda mõningast turset ja verevalumeid, mistõttu kulub paar kuud, enne kui nad näevad rasvaimu tulemusi täielikult.

Taastumisperioodil on oluline hoolikalt järgida oma kirurgi juhiseid. Enamik patsiente saab mõne päeva jooksul tööle naasta ja umbes kolme nädala pärast jätkata oma tavapärast tegevust.

Taastumisperioodil kannab patsient spetsiaalset kompressioonrõivast. Operatsioonijärgse turse täielikuks taandumiseks võib kuluda paar kuud ja kui see taandub, peaks uus figuur ja paranenud minapilt edasi arenema.

Lisaks võib liigse vere või vedeliku eemaldamiseks naha alla sisselõigetesse asetada ajutised äravoolutorud. Klõpsake siin, et saada lisateavet Istanbuli rasvaimu operatsioonieelsete ja -järgsete juhiste kohta.

Rasvaimu tulemused on pikaajalised eeldusel, et säilitate stabiilse kehakaalu ja hea üldfüüsilise vormi.

Teie figuuri paranemine on veelgi nähtavam, kui verevalumid on kadunud.

  • Vananedes on loomulik, et kaotame teatud tugevuse, kuid enamik parandusi peaks olema suhteliselt püsiv.
  • Paranenud reie proportsioonid.
  • Pole enam pluss-suuruses riideid.
  • Julgustada tervislikumat eluviisi, et säilitada praegune kehakuju.
  • Tundke end atraktiivsemana.

Rasvaimu eelised Türkiye linnas

ParimKliinik.com pakub rahvusvahelistele patsientidele põnevaid operatsioonitulemusi soodsate rasvaimu hindadega. Pakutavad paketid ei sisalda ainult ravi, vaid ka kõike, mida patsiendid oma raviteekonnal vajada võivad, nagu majutus, transfeer ja rahvusvahelise patsiendi vastuvõtt.

ParimKliinik.com abiga rasvaimu pakub teile parima hinna garantiid:

  • Parema kvaliteediga reie rasvaimu
  • 4 ööd majutust 4-tärni hotellis
  • 1 öö haiglas
  • Transfeer lennujaama ja hotelli vahel isikliku autoga
  • Rahvusvaheline isiklik võõrustaja
  • Regulaarne jälgimine ja monitooring
  • Arstiabi riided jne.

Valides Istanbulis rasvaimu, optimeerite oma eduvõimalusi.

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.

Autori kohta

Laurence

Minu nimi on Laurence Tung. Ma olen meditsiinikirjanik, kellel on teaduslikud teadmised mitmes valdkonnas. Viimasel ajal olen käsitlenud selliseid ravivaldkondi nagu reumatoloogia ja hüperkolesteroleemia. Mul on ka teadmisi genoomika, epigeneetika, molekulaarbioloogia ja biokeemia valdkonnas. Aitan sellel veebisaidil avaldada kvaliteetseid artikleid meditsiiniturismi kohta.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️