Lipo Six Pack Türkiye linnas

adbominaalne söövitusjuhend 1
Kirjutas Laurence

Kõik, mida pead teadma kõhuõõne söövitamise kohta Türkiye linnas! Mis on keskmine hind Istanbulis? Meie nõuanded edukaks kõhuõõne söövitamiseks Türkiye linnas.

ParimKliinik.com teavitab teid 6 Pack rasvaimu Türgis ja aitab teil broneerida operatsiooni kvalifitseeritud kirurgide juures. See sisu on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil ega ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

Mis on 6 Pack Liposuctioni hind Türkiye linnas?

Six Pack lipo keskmine hind Istanbulis, Türgis on 2500 eurot. Olenevalt vajadustest võib hind kõikuda 2000 eurost kuni 3000 euroni.

Six Pack rasvaimu 2500 €
Mao rasvaimu 2200 €
Puusade rasvaimu 2400 €
Pubi rasvaimu 1400 €

Mis on Six Pack rasvaimu?

6 Pack rasvaimu on rasvaimu, mis on suunatud peamiselt meestele. Nagu traditsiooniline rasvaimu , kasutab 6pack lipo nahaaluste rasvade eemaldamiseks imemistehnikat.

Kõhupiirkonna graveerimise teeb ainulaadseks tulemused, mida selle eesmärk on saavutada. Mao rasvaimu on Türgis populaarsuselt teine kosmeetiline protseduur, 2021. aastal tehti üle 85 000 rasvaimu operatsiooni.

Lühidalt :

  • Definitsioon: Kuuepakendiline rasvaimu (või “kõhupõletus”) on rasvaimu protseduur, mis väidetavalt kujundab ja parandab teie vöökoha välimust ning loob kuuepakendilised kõhulihased.
  • Ohutus: seda protseduuri peetakse väikese riskiga, kuid sellel on oht kõrvaltoimeteks, nagu ebakorrapärane kontuur, liigne turse ja infektsioon.
  • Mugavus: kõhuõõne söövitamist tehakse tavaliselt ambulatoorselt, kuid taastumiseks on vaja mõnda seisakut. Samuti on oluline tagada, et protseduuri viib läbi koolitatud ja litsentseeritud kirurg, kellel on laialdased kogemused Six pack rasvaimu alal.
  • Maksumus: seda protseduuri üldjuhul kindlustus ei kata ja uuringud näitavad, et see maksab 3000–9000 eurot. Kogenud kirurgi ravi maksab Türgis keskmiselt umbes 3500 eurot võrreldes 7000 euroga Euroopas.
  • Tõhusus: selle protseduuri tõhususe uuringud on piiratud. Väikesed uuringud näitavad, et kuni 98% inimestest on tulemustega rahul.

Selle asemel, et eemaldada rasv oma keha keskosast eesmärgiga saavutada saledama välimus, aitab kõhu vormimine eemaldada rasvaladestusi täiustatud ja strateegilisel viisil. Seda tüüpi rasvaimu vormib ja kujundab teie kõhuseina nii, et kõhulihased paistavad silmatorkavamad.

Enne ja pärast fotod

Natuke ajalugu…

Inimestele, kes on aastaid ebaõnnestunult proovinud dieedi ja treeninguga 6-paki kõhulihaseid hankida, võib kõhupõletuse idee olla väga ahvatlev.

Kõhuõõne graveerimine saavutas populaarsuse 1990. aastatel. Sellest ajast alates on uued tehnoloogiad võimaldanud plastikakirurgidel teha seda tüüpi rasvaimu ühtlasemate ja prognoositavamate tulemustega. Kuid tulemused on väga erinevad ja mitte kõik ei ütle, et nad on oma tulemustega rahul.

Ideaalne kandidaat

Nagu iga kirurgilise protseduuri puhul, kaasneb kahepakendilise lipoga tüsistuste oht. Ideaalne kandidaat kõhuõõne söövitamiseks on terve inimene, kes ei suitseta, kellel ei ole eluohtlikke terviseseisundeid ja kes ei ole rasvunud.

Kõhuõõne graveerimine sobib kõige paremini inimestele, kelle kehakaal on alla 30% ja kelle lihased ja nahk on terved. Heade tulemuste saavutamiseks tuleks arvestada ka oma vanust ja naha elastsust.

Inimesed, kes läbivad rasvaimu, peavad olenemata selle vormist olema piisavalt terved, et saaksid ohutult anesteesiat läbida.

Kõhuõõne söövitamise maksumuse hindamisel pidage meeles, kui kaua teil kulub protseduurist taastumine. Keskmine taastumisaeg on 1-2 nädalat.

Kui sul on aga töö, mis nõuab jalul olemist või kui taastumine on keskmisest keerulisem, ei ole harvad juhud, kui vajad lisaaega.

Kuidas kõhuõõne graveerimine töötab?

Kõhuõõne graveerimine, mida ei tohi segi ajada abdominoplastikaga , toimib sarnaselt traditsioonilisele rasvaimule, kuid sellel on oluline erinevus. Kõhulihaseid katvad rasvaladestused lõigatakse ettevaatlikult teie kehast eemale, kasutades tavaliselt naba ümber asuvaid väikesi sisselõigeid.

Kui seda hoolikalt teha, võib see tehnika süvendada teie keha loomulikke sooni ja muuta teie kõhulihased palju selgemaks.

Rasva võib võtta ka külgedelt, mis katavad teie kaldus kõhulihaseid, et vähendada teie keskosa. Kui turse on taandunud ja piirkond paranenud, peaksite nägema nähtavalt toonuses ja silmapaistvat keskosa.

Kõhu graveerimise operatsioon

Teie kõhuõõne graveerimise operatsioon kestab keskmiselt umbes tund.

  1. Kui seisate, märgib arst piirkonnad, mis kujundatakse ja esile tõstetakse. Teie kõhulihased on hästi määratletud, kuid markeriga. Kui olete mõlemad tulemusega rahul, olete valmis pikali heitma ja operatsiooniks valmistuma.
  2. Seejärel kantakse kehale kehakujule vastav vahtplastist side. Sõltuvalt teie eelistustest ja kirurgi soovitusest tehakse teile üld- või kohalik tuimestus.
  3. Teie mao nahk muutub tuimaks, kui arst teeb sisselõiked, mida nimetatakse pordideks, et pääseda juurde ja eemaldada rasvaladestustest. See protseduur viiakse läbi skalpelli ja kanüülipumba abil (vahend, mis tühjendab vedeliku või rasva ladestumist). Portid on avatud kuni operatsiooni lõpuni, et eemaldada kehast rasv, vedelik ja veri.
  4. Seejärel suletakse teie sisselõiked ja riietatakse. Teie keha keskosale kantakse kompressioonrõivas, mis valmistab magu paranemiseks ette. Enne operatsiooni peale pandud vahtplaaster jääb kompressioonrõiva alla.
  5. Kui rasv on eemaldatud ja anesteesia kaob, peate kompressioonrõivast seljas hoidma, kuni teie kirurg annab teile selle eemaldamiseks rohelise tule, tavaliselt 4–6 nädalat.

Sihtpiirkonnad kõhupiirkonna graveerimiseks

Kõhupiirkonna graveerimine on suunatud ainult vöökohale ja silueti keskele. Seda tüüpi rasvaimu mõjutab enim kõhtu ja kaldusid.

Riskid ja kõrvaltoimed

Kõhuõõne graveerimist peetakse madala riskiga plastiliseks kirurgiaks. Kuid see ei tähenda, et poleks tüsistuste ja kõrvaltoimete ohtu.

Kõige sagedasemad kõrvaltoimed pärast rasvaimu, nagu kõhuõõne söövitamine, on järgmised:

  • Närvide ja veresoonte kahjustus
  • Naha värvimuutus
  • Ebaregulaarne paranemine ja apelsinikoor
  • Ebaregulaarne turse
  • Vedeliku kogunemine
  • Verevalumid või peavalud anesteesiast

Samuti võite märgata, et opereeritud piirkonnast tuleb mäda või eritist. Kui mäda on rohekas või kollakas, võtke ühendust oma kirurgiga.

Palavik päevade jooksul pärast kõhu sisselõiget võib samuti olla infektsiooni tunnuseks. Rääkige oma kirurgile nendest kõrvaltoimetest ja pöörduge kohe erakorralise arsti poole, kui arvate, et teil on infektsioon.

Mida oodata pärast kõhuõõne graveerimist

2019. aasta seisuga on ainult kolm avaldatud aruannet jälginud kõhuõõne söövitamise läbinud inimeste tulemusi. Nende uuringute valimi suurus oli väike, kuid osalenud inimesed teatasid, et on protseduuri tulemustega rahul.

2019. aasta uuringus, milles osales 50 protseduuri läbinud inimest, oli 98% osalejatest 27 kuud pärast protseduuri tulemustega rahul.

Taastumine pärast kõhupõletust võtab veidi aega. Vahetult pärast protseduuri peate võib-olla kandma kompressioonrõivast, et tagada ilukirurgi töö sujuv ja sujuv paranemine.

Tõenäoliselt saate naasta enamiku oma tavapäraste tegevuste juurde kaks nädalat pärast kõhuõõne söövitamist.

Üks uuring näitas, et saate tegevustesse naasta nii kiiresti kui 5 päeva pärast operatsiooni, kuid nõuanded võivad olenevalt teie protseduurist erineda.

Igal juhul vältige liiga intensiivsete harjutuste tegemist, kuni arst on teile heaks kiitnud. See hõlmab kõike, mis võib kõhulihaseid kokku tõmmata, näiteks kõhulihaseid.

Kahe kuni viie kuu pärast näete oma kõhuõõne graveerimisoperatsiooni kõiki tulemusi. Kui turse taandub ja nahk hakkab oma uuele kujule kinni pidama, peaksite nägema oma kõhulihaseid paremini nähtavana ja pingul, toonuma välimusega keskosa.

Kõhuõõne söövitamine annab teatud hoiatustega püsivaid tulemusi. Kaalutõus ja rasedus võivad selle protseduuri tulemused kustutada. Lisaks tähendab teie keha loomulik vananemisprotsess seda, et lõpuks ei pruugi teie kõhulihased olla enam nii määratletud ja nähtavad kui vahetult pärast protseduuri.

Fotod enne ja pärast

Ettevalmistus kõhupõletuseks

Kõhuõõne söövitamiseks valmistumine on sarnane traditsioonilise rasvaimu ettevalmistamisega. Protsessi esimene osa hõlmab üksikasjalikku konsultatsiooni Türgi litsentseeritud ja sertifitseeritud kosmeetikakirurgiga . Arutate oma ootusi protseduurile, samuti kõiki erilisi hoiatusi seoses teie kehatüübi ja terviseprobleemidega.

Kahe nädala jooksul enne protseduuri peate vältima aspiriini, taimsete toidulisandite ja ravimite võtmist, mis võivad verd vedeldada ja suurendada verejooksu riski. Arsti tuleb enne protseduuri teavitada kõigist kasutatavatest ravimitest. Samuti võidakse teile soovitada suitsetamisest loobuda, kui te praegu suitsetate.

Enne protseduuri peate korraldama takso nii tagasisõiduks protseduuri teostava asutuse ja haigla vahel kui ka koju tagasisõiduks. Valu ja paistetus on minimaalne, aga koju sõita ikkagi ei lubata. Neid, kes teevad selle operatsiooni Türgis või Tuneesias, ootab teid pärast operatsiooni takso, mis viib teid tagasi hotelli.

Six Pack VS rasvaimu

Kõhuõõne söövitamine sarnaneb traditsioonilise rasvaimuga, kuna operatsiooniks valmistumine, taastumisaeg ja protseduurinõuded on väga sarnased.

Kõhuõõne graveerimise tulemused on palju olulisemad ja dramaatilisemad kui traditsioonilise rasvaimu korral. Samuti võib olla kulukam ja vähem mugav leida teenusepakkuja, kes on selle konkreetse protseduuri jaoks koolitatud.

Kõhupiirkonna graveerimist peetakse rasvaimu täiustatud või 3D-vormingus, mis tähendab, et tulemused on äärmiselt spetsiifilised ja sihivad teatud kehapiirkondi.

Traditsiooniline rasvaimu pole nii täpne. See aga tähendab, et kui kõhuõõne ei parane korralikult või kui teie keha paraneb ebasobival viisil, vajate tõenäoliselt korrigeerivat operatsiooni.

Uuringus, milles osales 512 meest, kellele tehti kõhuõõne söövitamise protseduur, vajas ainult 3 inimest korrigeerivat operatsiooni.

Kas vajate Türkiye linnas 6 pakki? Teame ühte Istanbulis tuntud ja tunnustatud kirurgi professorit, kelle edukus on üsna muljetavaldav. Ärge kõhelge meiega ühendust võtmast, täites isikupärastatud hinnapakkumise vormi.

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.

Autori kohta

Laurence

Minu nimi on Laurence Tung. Ma olen meditsiinikirjanik, kellel on teaduslikud teadmised mitmes valdkonnas. Viimasel ajal olen käsitlenud selliseid ravivaldkondi nagu reumatoloogia ja hüperkolesteroleemia. Mul on ka teadmisi genoomika, epigeneetika, molekulaarbioloogia ja biokeemia valdkonnas. Aitan sellel veebisaidil avaldada kvaliteetseid artikleid meditsiiniturismi kohta.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️