Topeltlõua rasvaimu Türkiye linnas

topeltlõua rasvaimu Türkiye 1
Kirjutas Émilie

Topeltlõua rasvaimu Türgis Istanbulis toimib väikese toru, mida nimetatakse kanüüliks, sisestamisega lõua erinevatesse kohtadesse. Õrna imemisega eemaldatakse igast kohast väikesed strateegilised määrdekogused.

ParimKliinik.com teavitab teid topeltlõua rasvaimust Türgis ja aitab teil broneerida operatsiooni kvalifitseeritud kirurgide juures. See sisu on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil ega ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

Mis on topeltlõua rasvaimu hind Türgis?

Türgis Istanbulis on topeltlõua rasvaimu keskmine maksumus 2100 eurot. Olenevalt vajadustest võib hind varieeruda 1700 eurost kuni 2500 euroni.

Sekkumised Hind Türkiye
Topeltlõua rasvaimu 2100 €

Mis on topeltlõua rasvaimu?

Topeltlõua rasvaimu Türgis Istanbulis toimib väikese toru, mida nimetatakse kanüüliks, sisestamisega lõua erinevatesse kohtadesse. Õrna imemisega eemaldatakse igast kohast väikesed strateegilised määrdekogused. Tulemuseks on siledam, ühtlasem profiil, mille lõuaalune rasvasisaldus on vähenenud ja seega ka topeltlõua kaotamine.

Kui paljud meist on kannatanud nördimuse pärast, et küsitavale selfie- või pulmafotole ilmub tühjalt kohalt lisalõug, mis paneb meid kiruma seda, kes ütles: “kaamera ei valeta kunagi”?

Topeltlõuga seostatakse sageli sellega, et keegi on ülekaaluline või vale toitumine, kuid tõsi on see, et vanus ja geneetika on naha lõtvumisel sama suur tegur.

Millised on topeltlõua põhjused?

Tervishoiutöötajad nimetavad seda seisundit “submentaalseks täiskõhuks”. See on põhjustatud liigsest mahust lõua ja kaela piirkonnas. See koguneb kaela ümber ja vajub allapoole, tekitades kortsu, mis näib tekitavat teise lõua.

Mõned lõualuujooned, millel puudub definitsioon, võivad anda ka topeltlõua välimuse, nagu ka kiire kaalulangus ning submentaalne täiskõhutunne võib mõjutada nii mehi kui naisi.

Liigne helitugevus on sageli põhjustatud mitmest tegurist:

  • Liigne rasv kaelas
  • Lahtine nahk
  • Väike või nõrk lõug
  • Platysma lihase longus
  • Rippuv süljenääre

Levinud eksiarvamus on, et nähtavate topeltlõugade põhjuseks on lihtne rasvkude, kui tavaliselt on tegemist ülaltoodud tegurite kombinatsiooniga.

Looduslik vananemine on samuti peamine põhjus; Nahk kaotab vananedes elastsuse, mistõttu on suurem tõenäosus lõtvuda. Mõnedel inimestel on geneetiliselt suurem tõenäosus submentaalsete kõverate tekkeks kui teistel. Ka kaalutõus võib avaldada mõju ja inimesed leiavad sageli, et selles piirkonnas on rasvast eriti raske vabaneda hoolimata rangest treeningust ja dieedist.

Topeltlõua psühholoogiline mõju võib olla laastav ja tõsiselt kahjustada enesekindlust; inimesed kardavad naeratada või olla pildistatud. Topeltlõug võib näole aastaid lisada või isegi muuta selle tegelikust raskemaks.

Sellele võib kaasa aidata lugematu hulk tegureid ja sellest tulenevalt on topeltlõug tavaline probleem. Küll aga on meie kliinikus saadaval mitmeid ravimeetodeid, mis aitavad teil naeratust taastada.

Topeltlõua eemaldamise protseduurid

Türgis tehakse topeltlõua eemaldamiseks mitmeid iluoperatsioone . Need sisaldavad:

1- Tumescent rasvaimu (või mikrolipo): Nahaalune rasv eemaldatakse, samal ajal kui lõua ja kaela kontuur kujundatakse. Türgi kirurg teeb naha alla väikese sisselõike, sisestab pisikese kanüüli ja imeb rasva välja. Rasvaimu nõuab tavaliselt ainult kohalikku tuimestust, et üldpiirkond tuimestada.

2 – Vaser Lipo: samamoodi on selle piirkonna valik lõua ja kaela jaoks mõeldud laserlipo, mis võimaldab teil kiiresti ja eksperdi täpsusega ümber määratleda lõua ja kaela. Tulemused on sageli nähtavad kogu näo alumises osas.

3 – Näo tõstmine: see operatsioon võimaldab arstidel eemaldada lõua ja kaela ümbert rasva ja lõtvunud naha, kõrvaldades topeltlõua. Näotõstmist saab teha kohaliku tuimestuse all, kuid enamikul inimestel on üldnarkoos.

4 – Kaela tõstmine: Kaela tõstmise protseduure on mitut tüüpi. Tservikoplastika eemaldab liigse naha ja platüsmaplastika pinguldab kaelalihaseid, et parandada kaela ja lõua kontuure. Mõned kirurgid kombineerivad selle protseduuriga sageli traditsioonilist näo tõstmist, mis võib põhjustada kaela pingetunnet mitmeks kuuks.

Topeltlõua mikrorasvaimu Türkiye linnas

Ravitavasse piirkonda süstitakse lokaalanesteetikumi, adrenaliini ja soolast vett, mida nimetatakse tumestsentsvedelikuks. See vedelik tuimestab piirkonda ja paneb sihtpiirkonna(d) paisuma ja pinguldama, eraldades seeläbi rasvarakud naaberkudedest.

Seejärel tehakse väike, peaaegu nähtamatu sisselõige ja rasv eemaldatakse mikrokanüülide abil. Tavaliselt eemaldab see meetod umbes 10-20 ml rasva, mis on sageli enam kui piisav, et vähendada topeltlõua või submentaalse kühmu teket. Sekkumise kestus varieerub 45 minutist 2 tunnini.

Kui vaatate kohe pärast operatsiooni peeglisse, näete kohest muutust. Turse täielikuks taandumiseks ja lõpptulemuse selgumiseks kulub aga umbes kolm-neli nädalat.

Selle protseduuri tulemused Istanbulis on tänu rasvarakkude eemaldamisele püsivad. Kuid nagu me soovitame kõigile oma patsientidele, on tervislike eluviiside järgimine protseduurijärgse hoolduse kõige olulisem aspekt ja te peate säilitama oma ideaalkaalu.

Türgi on ülemaailmselt tunnustatud mitteinvasiivse rasvaimu poolest selle täiustatud protseduuri läbiviimiseks. Mikrorasvaimu on tänu kiirusele, ohutusele ja tulemuste kvaliteedile üks, kui mitte parim variant topeltlõua väljanägemise vähendamiseks.

Taastumisaeg

Microlipo tööseisakud on minimaalsed ja paljud inimesed saavad tööle naasta 48 tunni jooksul. Paljud tunnevad, et võivad seitsme päeva jooksul naasta oma tavapäraste tegevuste juurde. Türgi kirurg jälgib teid sageli ja aitab teil pärast operatsiooni taastuda. Patsiendid saavad tavapäraste tegevuste juurde naasta 10–14 päeva pärast ja treenida kahe nädala pärast.

Topeltlõua rasvaimu vaser

Vaser Lipo tehnika on Türgis topeltlõua rasvaimu vorm, mis erineb ülalkirjeldatud mikrolipotehnikast, kuid seda tehakse tavaliselt kohaliku tuimestuse või sedatsiooni all.

Töödeldavale alale tehakse väikesed mikrolõiked, kuhu süstitakse kudede laiendamiseks paisuvat vedelikku. Väike sond sisestatakse sisselõigetesse, et saata ultrahelienergiat, mis vibreerib ja lõhub piirkonna rasvkude.

Seejärel kasutatakse kanüüli edasi-tagasi liigutustega, et eemaldada rasv õrna imemisseadme abil. Sisselõiked suletakse ja seotakse ning turse ja lekkimise vähendamiseks kantakse kompressioonrõivast.

Vaser lipo tulemused on samuti hetkelised, kuigi esineb turse ja verevalumite periood ning lõplike tulemuste ilmnemiseks kulub tavaliselt viis kuni kuus nädalat. Vaser lipo tulemused on samuti püsivad, kui säilitate oma ideaalkaalu.

Patsiendid võivad tavaliselt naasta tavapäraste tegevuste juurde pärast kahe-kolmenädalast taastumist Vaser lipost. Kliinik soovitab umbes nädalaks töö peatada, et tursed ja verevalumid taanduksid.

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.

Autori kohta

Émilie

Minu nimi on Emilie Gervais ja ma elan Türgis, Istanbulis. Olen meditsiinikirjanik, kellel on laialdased teaduslikud teadmised ja üle 15 aasta kogemust vähiuuringute ja molekulaarbioloogia valdkonnas. Mul on kogemusi kongresside korraldamise ja projektijuhtimise alal. Mul on võime edastada keerulisi meditsiinilisi ja teaduslikke kontseptsioone erinevatele sihtrühmadele erinevate meediakanalite kaudu, sealhulgas see veebisait kui minu kirjutamise tahvel.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️