Rasvaimu Türkiye linnas

foto enne rasvaimu Türkiye 1
Kirjutas Émilie

Kas kaalute rasvaimu Türkiye linnas? See ülim juhend sisaldab kõike, mida peate teadma Istanbulis toimuva operatsiooni, taastamise ja kulude kohta. Küsige hinnapakkumist ja saate parima hinna eduka rasvaimu jaoks Türgis.

ParimKliinik.com annab teile teavet rasvaimu kohta Türgis ja aitab teil broneerida operatsiooni kvalifitseeritud Türgi kirurgide juurde . See sisu on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil ega ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

Kui palju maksab rasvaimu Türkiye?

Türgis on rasvaimu keskmine maksumus 1900 eurot ja lisaala 300 eurot . Protseduur viiakse läbi üldnarkoosis ja kestab 2 tundi. Istanbulis viibimise kestus on 7 päeva koos haiglaraviga 1 öö. Hind sisaldab anesteesiat, operatsiooni, ravimeid ja kompressioonümbrist. Lõplik tulemus on nähtav 5 kuu jooksul.

Pubi rasvaimu 1400 €
Puusade rasvaimu 1600 €
Kaela rasvaimu 1600 €
Reite rasvaimu 1800 €
Sadulakott Rasvaimu 1800 €
Mao rasvaimu 1900 €
Topeltlõua rasvaimu 2100 €
Tuharate rasvaimu 2200 €

Rasvaimu Türkiye: ülim juhend

Hoolimata korralikust toitumisest ja regulaarsest füüsilisest tegevusest kõhurasva kaotamiseks, võime saada inetuid punne, mis võivad meie heaolu kahjustada. Mõned kurvid siin-seal, mida me rasvapõletavast dieedist hoolimata kaotada ei suuda.

Olenemata sellest, kas olete mees või naine, kuidas neist rasvaladestustest lahti saada? Täname teadust selle eest, et nad saavad kasu ilukirurgiast nimega: Rasvaimu .

Rasvaimu jälg
Rasvaimu jälg

Nagu nimigi ütleb ja kui me seda võimalikult lihtsalt tõlkida, tähendab rasvaimu rasva välja imemist . Vähemalt need vähesed rasvataskud , mis tervislikule ja tasakaalustatud eluviisile vastu panevad.

Maailmas kõige sagedamini tehtav iluoperatsioon, rasvaimu aitab eemaldada kõhurasva, sadulakotte, käepidemeid, topeltlõua ja muud liigset rasva. Kuigi see on rinoplastika või rindade suurendamisega võrreldes vähem riskantne, on alati mõistlik võtta kõik vajalikud ettevaatusabinõud.

Simulatsioon enne ja pärast rasvaimu
Simulatsioon enne ja pärast rasvaimu

Rasvaimu tegemine Istanbulis või Türgis Antalyas on levinud ja rahvusvaheliselt tunnustatud praktika. Igal aastal läheb rohkem kui 14 miljonit patsienti Türki, et saada Istanbuli parimat ravi ja operatsiooni . Lisaks on hind väga soodne.

Kas olete valmis reisima Istanbuli, et teha Türgis rasvaimu ? Jälgi juhti!

Enne ja pärast fotod naised ja mehed

Mis on rasvaimu?

Rasvaimu on plastikakirurgia operatsioon , mis seisneb liigse rasva imemises, millest me ei saa lahti pärast dieeti ega vaatamata regulaarsele sporditreeningule. See protseduur on mõeldud meestele ja naistele.

Selle Türgis tehtud ilukirurgia operatsiooni eesmärk on kujundada siluett soovitud proportsioonides pärast märkimisväärset kaalukaotust tõrksatele rasvaladestustele suunatud sihikule. Oluline on teada, et liposkulptuuri käigus ei saa eemaldada rohkem kui 4-5 liitrit rasva.

Simulatsioon enne ja pärast rasvaimu
Simulatsioon enne ja pärast rasvaimu

Rasvaimu teostamiseks kasutab plastikakirurg kanüüle, omamoodi õhukest toru, mis sisestatakse naha sügavatesse kihtidesse. Nende tööriistade funktsioon on vastupidava määrde imemine. Olenevalt kasutatavast tehnikast saab kanüüle kombineerida ultraheli või laseriga ( vaser lipo ). Neid protsesse näeme veidi hiljem.

Rohkem kui lihtne rasvaimemisoperatsioon nõuab ka rasvaimu tehnikat, rakendust ja oskusteavet. See on kunst, mida suudab valdada ainult plastikakirurg, millest mõnikord ka selle nimi: rasvaimu .

Rasvaimu ei ole mõeldud rasvunud inimestele

Kui rasvaimu võimaldab teil vabaneda inetutest rasvadest , peaksite teadma, et see ei ole võimalik märkimisväärse ülekaalu või rasvumise korral. Selle peamine eesmärk on kõrvaldada väikesed püsivad punnid teatud kehaosadelt.

Need rasvaladestused on eriti sügavad ja kogunevad pärisnahasse. Need on sügavamad adipotsüüdid, mis võivad ootamatult ja üllatavalt ilmuda sadulakottidele, kõhule, käsivarrele, kaelale , reitele, põlvedele, säärele või pahkluudele.

Simulatsioon enne ja pärast rasvaimu
Simulatsioon enne ja pärast rasvaimu

Lisaks ei eemalda rasvaimu tselluliiti ega venitusarme . Seda ei tohiks sel eesmärgil läbi viia.

Enne rasvaimu operatsiooni kaalumist Türgis soovitatakse patsientidel järgida kehakaalu langetamise dieeti, et kaotada pindmise rasva kogust. Alles pärast kehakaalu langetamist võite kaaluda rasvaimu.

Rasvaimu kombineerimine BBL-iga

Tänu sellele, et see on kiire, on levinud rasvaimu kombineerimine teiste operatsioonidega ühe seansi jooksul. Seega võite Türgis ja peamiselt Istanbulis rasvaimu puhul kaaluda ka lipofillingut, kasutades taastunud rasva rindade suurendamiseks ilma proteesideta, lamedate tuharate suurendamist kuulsa BBL ( Brasiilia Butt Lift ) tehnikaga.

tuhara rasvaimu Türkiye
Naise siluett

Millal saab Türkiye linnas rasvaimu teha?

360 rasvaimu kaalumiseks Türgis soovitavad kirurgid kolme asja:

  • Olge oma ideaalkaalule võimalikult lähedal. Rasvaimu ei ole valik, kui olete ülekaaluline.
  • Terve ja elastse nahaga on hea tervis. Liposkulptuuri tulemused on paremini nähtavad kindlal nahal. Kui teie nahal on lõtvunud nahk, võib pärast rasvaimu olla võimalik näo tõstmine.
  • Olles 18-aastane tasakaalu ja anatoomilise kasvu küsimuses. Arvatakse, et keha on 18-aastaselt täielikult kasvanud.

Millised on erinevad rasvaimu tüübid?

Enne alustamist tutvuge kõigi eduka rasvaimu jaoks kasutatavate tehnikatega. Kui tulete Istanbuli, kasutatakse kolme peamist tehnikat. Need on klassikaline rasvaimu , laserrasvaimu ja vaser lipo .

eemaldage inetuid punne Türkiye rasvaimu abil
Fotosimulatsioon enne ja pärast rasvaimu

1. Klassikaline rasvaimu ehk rasvaimu

See on traditsiooniline rasvaimu meetod Türgis . Natuke mehaanilisem, kuid kerge, kasutab kanüüli liigse rasva imemiseks. Kanüül süstitakse ravitavasse piirkonda, et see magama panna.

Rasv imetakse välja kanüüli ja süstla abil. Kasutatav lahus on täiesti steriilne ja ohutu. Kuid veelgi enam, meetod on üsna õrn ja mitte väga traumeeriv. See sobib õrnadele aladele nagu nägu, talje ja käed.

2. Laserrasvaimu

See rasvaimu tehnika kasutab laserite tekitatud soojust adipotsüütide membraanide lõhkumiseks ja rasva vedeldamiseks. See meetod hõlbustab seejärel rasva eraldamist. Lasertehnika on üsna õrn, kuna see kahjustab tõenäoliselt nahka, närve ja rasva ümbritsevaid veresooni.

Naise siluett lindiga
Naise siluett lindiga

Selle rasvaimumeetodi õnnestumiseks tuleks see usaldada kogenud plastikakirurgile. Meie ilukirurgia kliinik pakub Istanbuli või Türgi Antalya parimaid rasvaimukirurge . Kui valite selle tehnika, ei valmista meie kirurg Istanbulis teile pettumust.

3. Vaser Liposuction või Vaser Lipo

Vaseri rasvaimu on praegu kõige trendikam tehnika. Revolutsiooniline, see võimaldab teil ravida mis tahes kehapiirkonda enam kui rahuldavate tulemustega. See meetod kasutab sügavate rasvalademete hävitamiseks ultraheli. Lisaks rasva eemaldamisele muudab see tehnika ka naha pringimaks.

Vaser Lipo kasutab rasva eemaldamiseks kõrgsageduslikku ultraheli, mis kiirgab vibratsiooni. Seega tõmbub nahk väga kiiresti ja korrapärasemalt tagasi. See on Türgis enim nõutud rasvaimu tehnika . Sest Istanbuli ilukirurgid on seal tõesti kogenud.

4. HD või kõrglahutusega rasvaimu

HD ehk kõrglahutusega rasvaimu on vaser lipo variatsioon. See ühendab Vaser Lipo ülitõhusate tehnikate ja revolutsiooniliste tehnoloogiatega. Kui soovite unistuste keha nagu six-pack abs või šokolaaditahvel, on see meetod teie jaoks. See on väga populaarne kulturismihuviliste, aga ka paljude mõjutajate seas.

pilt kõhupiirkonna graveerimisest rasvaimu HD-ga
Kõhu graveerimine HD rasvaimuga

Millistele kehaosadele mõeldud rasvaimu?

Nüüd, kui teate, mis on rasvaimu ja millised on kõige populaarsemad tehnikad, peaksite teadma ka seda, milliste kehaosade puhul võite Türgis rasvaimu kasutada . Rasvaimu meestele ja naistele saab teha järgmistes piirkondades:

  • Näo rasvaimu: seda tehakse ainult lõual, et kustutada topeltlõua jäägid. Kaalutakse klassikalist rasvaimu. Seda tehakse väikeste sisselõigetega, ilma armistumiseta lõual.
  • Käte rasvaimu: seda tehakse õlavarre tagumisel küljel, välisküljel ja käe siseküljel. Seda tehakse peente sisselõigetega küünarnukikurru ja kaenlaaluste all.
  • Põlvede rasvaimu: võimaldab liigset rasva põlve sisemusest välja imeda. Protseduur viiakse läbi mikrolõike abil, millest jäävad mikroarmid.
  • Reie rasvaimu: see seisneb rasva imemises tuharatelt ja reite siseküljelt mikrokanüülide abil. Sellele võib järgneda näo tõstmine, et naha märgatava lõtvumise korral pinguldada reied.
reie rasvaimu Türkiye's
  • Mao rasvaimu: see võimaldab teil leida lamedat kõhtu või kujundada ümber tugevad kõhulihased. Naha lõtvumise korral täiendab abdominoplastika rasvaimu. Sel juhul tuleb liigne nahk eemaldada ja kõhulihas uuesti pingutada.
  • Armastuskäepidemete rasvaimu: eemaldab rasvkoe kogunemise puusadele, kõhule, seljale ja kõhupiirkonnale.
  • Puusade rasvaimu: selles osas võimaldab rasvaimu peamiselt eemaldada sadulakotid, mis on väga vastupidavad rasvkoe tükid, mida on sageli raske eemaldada spordi või dieediga.
  • Vasikate rasvaimu: rasvaimu puhastab jalgu, eemaldades rasvkoe sääre siseküljelt. Täpsemalt säärelihastel, Achilleuse kõõlustel või pahkluudel.
  • Kaela rasvaimu: operatsioon eemaldab rasvaladestused emakakaela-vaimse nurga all, st lõua alt. Kaela rasvaimu saab kombineerida topeltlõua rasvaimuga.
kaela rasvaimu Türkiye's
Foto kaela rasvaimu enne ja pärast

Mida lugeda enne Türkiye rasvaimu kasutamist

See on kõik, olete otsustanud Türgis rasvaimu teha? Esiteks mõistke kõiki tegureid, mida enne sammu astumist arvestada.

Teie füüsiline ja meditsiiniline profiil

Rasvaimu saab teha ainult üle 18-aastastele naistele ja meestele, kes on saavutanud oma ideaalkaalu, kuid kellel on endiselt liigne rasv. Lisaks peate olema hea tervise, stabiilse kehakaalu ja tervislike eluviisidega (tubakas või alkoholivaba).

Soovitav on ka enam-vähem pingul nahk, vastasel juhul võidakse kaaluda muid operatsioone. Ideaalis peaksid teil olema ka üsna toonuses lihased.

Riskid, tüsistused ja kõrvaltoimed

Rasvaimu ajal võivad esineda haruldased riskid :

  • Sinakad verevalumid;
  • Naha tundlikkuse kaotus;
  • Närvide ja veresoonte kahjustus;
  • Süvaveenitromboos ;
  • Naha lainetamine või lõtvumine;
  • Tselluliidi süvenemine.

Sellest tulenebki huvi usaldada meid Istanbulis asuva kirurgi valimiseks ning valida hea mainega ja kogenud praktik.

Pange tähele , et islami religioonis ei ole rasvaimu haram. See on aktsepteeritud , kui selle eesmärk on kõrvaldada keha mõjutav defekt.

puusa rasvaimu Türkiye linnas
Puusa rasvaimu jäljed

Lisaks peaksite teadma, et seda plastilist operatsiooni ei soovitata inimestele, kellel on anamneesis flebiit või kopsuemboolia .

Inimesed, kellel on kroonilised haigused, nagu diabeet, nõrk immuunsüsteem, HIV-nakkus ja halb vereringe, peaksid läbima arstliku läbivaatuse, et teha kindlaks rasvaimu võimalus. Seda operatsiooni ei soovitata krooniliste haiguste korral.

Istanbul, maailma rasvaimu pealinn

Rasvaimu kasutatakse paljudes riikides üle maailma. Rahuldavate tulemuste saavutamiseks valige oma plastikakirurg hoolikalt. Parimat kirurgi tunnustatakse lisaks diplomidele ka oskuste, kogemuste ja tulemuslikkuse eest.

Istanbulis on Türgi kirurgid tuntud kogu maailmas. Nagu Instagram nii hästi näitab, on Türgil ilukirurgia valdkonnas tipptasemel tehnoloogiad.

Istanbuli ilukirurgia kliinikus hoolitsevad teie eest kogenud ilukirurgid. Teid saadab kogu Istanbulis viibimise ajal ja peamiselt operatsiooni ajal. Esimesest vastuvõtust kuni operatsioonijärgse konsultatsioonini hoolitsevad Sinu eest parimad.

Rasvaimu Türkiye linnas: kuidas operatsiooni tehakse?

Rasvaimu Türgis on esimene ja enim nõutud plastilise kirurgia operatsioon riigis. Selle edu ja rahulolu määr on 99%, mis on suuresti tingitud plastikakirurgide asjatundlikkusest ja patsientide hoolduse kvaliteedist. Türgis tehtud rasvaimu enne ja pärast fotod Instagramis ei jäta Istanbuli kirurgide oskustes kahtlust.

Siin on video kellestki, kellel oli rasvaimu. Ta selgitab teile oma kogemusest, kas rasv tuleb pärast rasvaimu tagasi ja kas rasvaimu paneb teid kaalust alla võtma. Lisaks selgitab ta, milline on nahk pärast rasvaimu.

Esimene kontakt ja konsultatsioon

Rasvaimu operatsioon Türgis toimub mitmes etapis. Alates esimesest kontaktist meie kliinikuga kuni teie naasmiseni oma päritoluriiki pärast operatsiooni. Võite olla kindel, et igas etapis saadab teid koordinaator, kes teeb tõlke ja ütleb teile, mida teha.

Oleme teinud korraldusi, et ratastoolis liikumispuudega inimesed pääseksid hõlpsasti kõikidesse meie asutuse osadesse.

Esimene konsultatsioon

Esimene konsultatsioon on hädavajalik. See peab andma teile kogu teabe, mis on vajalik, et teha otsus teha operatsioon, teades fakte täielikult. See määrab ka kogu operatsiooni käigu. Üldjuhul on pärast esmast konsultatsiooni paar päeva aega mõelda ja edasi liikuda.

Selle esimese konsultatsiooni saab teha otse Istanbulis kohapeal või otseintervjuu plastikakirurgiga . Sellel kohtumisel arutatakse üksikasjalikult järgmist:

  • Sinu motivatsioonid
  • Kirurgia eesmärgid
  • Teie haiguslugu, et teha kindlaks, kas operatsioon on teostatav
  • Oodatud tulemused
  • Narkootikumide ravi
  • Tehnika, mida kasutatakse liposkulptuuri enda jaoks,
  • Operatsioonijärgne hooldus
  • Võimalikud tüsistused

Selle esimese intervjuu käigus teeb kirurg paar fotot, et määrata sobiv tehnika ja sobiv ravi.

Kõhu rasvaimu ülevaade
Kõhu rasvaimu ülevaade

Kasutage seda esimest konsultatsiooni , et esitada kõik küsimused, mis teid rasvaimu kohta häirivad. See on ka õige aeg rohkem teada saada ja keskenduda valitud kirurgi asjatundlikkusele. Pange tähele, et pärast esimest konsultatsiooni võite alati kaaluda kirurgi vahetamist.

Pärast hoolikat kaalumist, kui olete otsustanud teha Türgis rasvaimu . Enne tegelikku operatsiooni saab planeerida teise konsultatsiooni.

Näpunäiteid edukaks rasvaimuks Istanbulis

Teise konsultatsiooni ajal peate läbima tervisekontrolli, et hinnata oma tervislikku seisundit.

Mõni päev enne liposkulptuurimist palutakse teil järgida tervislikumat elustiili, nimelt:

  • Nikotiini ja alkoholi kasutamise lõpetamine
  • Põletikuvastaste ravimite võtmise, aspiriini või põletikuvastaste taimsete toodete võtmise lõpetamine.
  • Spetsiifilise meditsiinilise ravi lõpetamine, välja arvatud need, mida soovitatakse liposkulptuuri jaoks.
  • Tervislik ja tasakaalustatud toitumine
  • Õrn ja regulaarne füüsiline aktiivsus
360 rasvaimu jälg
360 rasvaimu jälg

Liposkulptuuri operatsiooni protseduur Istanbulis

Rasvaimu operatsioon toimub Istanbuli kliinikus. Selle eest hoolitseb kogenud ja tunnustatud plastikakirurg . Sind saadab hooliv meeskond, kes tagab operatsiooni tõrgeteta kulgemise. On oluline, et operatsioon toimuks parimates tingimustes.

Operatsiooni kestus

Operatsioon toimub ambulatoorselt ja võib kesta 30 minutit kuni 3 tundi olenevalt ravipiirkonna ulatusest. Mida suurem on imetud rasva kogus, seda õrnem ja aeganõudvam on operatsioon. Kuid ärge muretsege, olete asjatundliku kirurgi kätes, kes on teinud rasvaimu operatsioone tuhandeid kordi.

360 rasvaimu jälg
360 rasvaimu jälg

Anesteesia tüüp

Liposkulptuuri saab teha kohaliku või üldnarkoosis , olenevalt ka ravitavatest osadest. Väikeste piirkondade ja pindade puhul, nagu põlved ja topeltlõug, eelistatakse kohalikku tuimestust. Kõigil juhtudel toimub anestesioloogi konsultatsioon 48 tunni jooksul enne operatsiooni.

Operatsiooni protseduur

Alustuseks teeb kirurg ravitavate piirkondade nahale mikrolõiked. See on suunatud peamiselt nahavoltide piirkondadele, et muuta armid nähtamatuks. Seejärel tutvustab ta vahtkanüüle, mille otsas on väikesed augud. Ta süstib verejooksu vältimiseks anesteesiat, millele järgneb muid tooteid, nagu vesinikkarbonaat või adrenaliin.

Kanüülid ühendatakse rasva imemiseks suletud ahelaga. Sõltuvalt valitud tehnikast võib kirurg kasutada lasereid või ultraheli. Kuid üldiselt kasutame ultraheli, mis on nahale tõhusam ja õrnem. Rasvaimu ajal imeb kirurg välja umbes 2–3 liitrit rasva ja mitte rohkem kui 5 liitrit.

Kanüül rasva eemaldamiseks rasvaimu ajal Türgis Istanbulis
Kanüül rasvaimu ajal rasva eemaldamiseks

Kui rasv on eemaldatud, õmmeldakse mikrolõiked, kasutades imenduvaid õmblusi. Pärast paranemist lahustuvad nad iseenesest.

Pärast operatsiooni jääte üheks ööks kliinikus valve alla, kuni taastute, aga ka selleks, et tagada teile kiire ravi vagaalsete vaevuste korral. Näiteks kui protseduur toimub hommikul, on võimalik päeva lõpus kliinikust lahkuda, vastasel juhul jääte üheks ööks vaatlusele.

Enne ja pärast rasvaimu tulemused Türkiye’s

Pärast operatsiooni võivad aspireeritud alad järgmise 48 tunni jooksul ilmneda turse või verevalumid . Nende täielikuks kadumiseks võib kuluda kaks nädalat kuni 1 kuu. Spetsiifilisi ravimeetodeid ei ole, on lihtsalt oluline hoolitseda nende piirkondade eest võimalikult hoolikalt. Puhastamine ja hooldus vastavalt kirurgi soovitustele.

foto rasvaimu enne ja pärast Istanbulis, Türkiye
Foto enne ja pärast 360 rasvaimu Istanbulis

Esimestel päevadel võite valu leevendamiseks võtta valuvaigisteid. Halva enesetunde korral on vajalik puhata. Töödeldud piirkond võib olla tundlik mitu nädalat.

Kirurg võib turse taandumiseks läbi viia drenaažiseansi . Kuid see ei ole alati süstemaatiline.

Mis puutub rasvaimu tulemustesse, siis nende täielikuks nähtavaks saamiseks kulub 1 kuni 6 kuud . See sõltub ravitavast piirkonnast. Näiteks mao puhul võib kuluda 1 kuu , käte puhul umbes 2-3 kuud .

Täieliku rasvaimu tulemus on kauakestev. Kaalu tõustes on aga täiesti võimalik, et kangekaelne rasv tuleb tagasi. Seetõttu on soovitatav pärast rasvaimu säilitada oma kehakaal või vähemalt mitte võtta juurde rohkem kui 5 kg .

naise keha pärast rasvaimu Istanbulis, Türkiye
Jälgitud naise surnukeha

Operatsioonijärgne hooldus

Pärast operatsiooni asetatakse sisselõigetele tervenemise ajaks kompressioonsidemed . Samuti peate kandma tugisukki või kompressioonriietust, et vere või vedeliku ülemäärase kogunemise korral oleks parem nahaalune äravool.

Kirurg selgitab teile kogu protsessi vältel eelkõige sidemete ja kompressioonriietuse kandmist, et tagada parem drenaaž ja kiire paranemine. Üldiselt peaksite oma kompressioonrõivaid kandma ligikaudu 6 kuni 8 nädalat, olenevalt paranemisprotsessist.

Ettevaatusabinõud paremaks paranemiseks

Lisaks palutakse teil paranemise ajal paremaks paranemiseks järgida teatud elustiili. Seetõttu ei tohiks te 2–3 kuu jooksul teha füüsilisi ja sportlikke tegevusi ega abrasiivseid liigutusi, mis võivad õmblused rebeneda. Samuti on soovitatav mitte jätta armid päikese kätte ja ravida nahka alati hoolikalt 2–3 kuud.

Taastumisperiood võib kesta 2 nädalat, kuid tavaellu naasmiseks võib piisata ka 7 päevast, järgides samas ülalmainitud juhiseid.

Hotellid Istanbulis edukaks arstiabiks
Hotellid Istanbulis edukaks arstiabiks

Valmistage oma viibimine Türkiye’s ette

Kas olete otsustanud Türgis rasvaimu teha? Valmistage ette oma reis Istanbuli! Siin on mõned näpunäited, mida teha enne liposkulptuuri või vaserlipo kasutamist Türgis:

Parema rasvaimu jaoks oma kirurgi valimine

Nagu eespool juba mainitud, on huvitav konsulteerida mitme kirurgiga, enne kui otsustate, millist neist valida. Meie plastikakirurg on üks Istanbuli tuntumaid. Selle valimine tagab teie rasvaimu õnnestumise .

Kosmeetikakirurg Istanbulis, Türkiye
Kosmeetikakirurg Istanbulis, Türkiye

Valmistage oma reis ette

Türgi rasvaimu puhul valite meditsiiniturismi . Teie viibimise kestus on 5 kuni 7 päeva, kuid saate seda pikendada nii kaua, kui soovite. Teie taastumispuhkus kestab olenevalt operatsioonist 10 kuni 15 päeva.

Kuidas teie esteetiline viibimine Istanbulis kulgeb?

  1. Saabute Istanbuli lennujaama (IST). Fuajees ootab teid erajuht, millel on teie nimega silt.
  2. Ta viib teid Mercedese kaubikuga teie 4* hotelli (30 min autosõitu). Hotell asub 2-minutilise jalutuskäigu kaugusel esteetikakliinikust.
  3. Oma eesmärkide määratlemiseks kohtuge koordinaatori ja kirurgiga. Ta vastab kõigile teie küsimustele. Koordinaator tõlgib.
  4. Rasvaimu teostamiseks aeg teisel päeval. Pärast operatsiooni jääte üheks ööks kliinikusse jälgimiseks.
  5. Seejärel puhkate oma 4* hotellis koos ravimite, kreemide ja kompressioonkattega, mille koordinaator teile annab.
  6. Kohtumine kuuendal päeval sidemete eemaldamiseks ja viimaseks kontrolliks kirurgi juures, alati koordinaatori juuresolekul.
  7. Erajuht võib teid seejärel tagasilennuks tagasi lennujaama viia ja saate 14 päeva jooksul oma uut keha nautida.
Rasvaimu hinna arvutab koordinaator
Rasvaimu hinna arvutab koordinaator

Kui palju maksab rasvaimu Türkiye?

Rasvaimu operatsioon Türgis maksab 1400–2400 eurot. Mis on 70% odavam kui Euroopas. See hind sisaldab lennujaamatransporti, 5* hotelli, rasvaimu, kompressioonvööd ja ravimeid.


Kui teil on valiku tegemisel raskusi, saame teid toetada teie sekkumise õnnestumisel ja seda vähendatud määraga.

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.


KKK – korduma kippuvad küsimused

Kui kaua kestab rasvaimu Türkiye linnas?

Türkiye rasvaimu lõpptulemused on kauakestvad. See sekkumine mõjutab sügavat rasva, mida on raske spontaanselt kaotada. Kui need rasvarakud eemaldatakse, ei ole kehal võimet neid pärast puberteeti uuendada.

Rasvaimu järgne valu varieerub sõltuvalt patsiendist. Üldiselt on valu mõõdukas kuni tugev. See sõltub ka rasvaimu piirkondadest. Tegelikult on tundlikud piirkonnad puusad ja reite sisekülg, samuti põlved.

Türgi on tunnistatud üheks odavaimaks riigiks rasvaimu jaoks. Enamasti on hinnad poole kallimad kui Euroopas. Türgi kliinikud on usaldusväärsed, seal töötavad pädevad ilukirurgid ja tipptasemel kaasaegsed seadmed.

Türgi lipoplastika kandidaadid peavad olema hea tervisega, mitte ülekaalulised. Pange tähele, et lipoplastika ei ole salendav lahendus, selle eesmärk on puhtalt rekonstruktiivne. Sellest lähtuvalt peab kehamassiindeks olema normaalne, see tähendab vahemikus 18–25.

Pärast operatsioonijärgsete verevalumite ja tursete kadumist, umbes ühe kuu jooksul, kujuneb järk-järgult välja rasvaimu lõpptulemus. Olge kannatlik, sest sekkumise stabiilse ja lõpliku tulemuse hindamiseks võtke aega vähemalt 6 kuud.

Olenevalt valitud kliinikust on rasvaimu Türgis viibimise kestus 5-7 päeva. Üldjuhul ei ole haiglas viibitud kauem kui 2 ööd ja sageli lahkub patsient kliinikust järgmisel päeval pärast operatsiooni. Operatsioonijärgne jälgimine koosneb sidemete eemaldamisest ja kontrolluuringust.

Autori kohta

Émilie

Minu nimi on Emilie Gervais ja ma elan Türgis, Istanbulis. Olen meditsiinikirjanik, kellel on laialdased teaduslikud teadmised ja üle 15 aasta kogemust vähiuuringute ja molekulaarbioloogia valdkonnas. Mul on kogemusi kongresside korraldamise ja projektijuhtimise alal. Mul on võime edastada keerulisi meditsiinilisi ja teaduslikke kontseptsioone erinevatele sihtrühmadele erinevate meediakanalite kaudu, sealhulgas see veebisait kui minu kirjutamise tahvel.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️