Rindade ptoos Tuneesias

rinna ptoos hind 1
Kirjutas Erika

Kas sa ei tunne end oma lõtvunud rindade tõttu enam naiselikuna? Kas olete proovinud erinevaid harjutusi rinnapiirkonna tugevdamiseks ja tõstmiseks, kuid edutult? Noh, ütle jumal oma lõtvunud rindadele, sest me kavandame teile Tuneesia parima rinnaptoosiravi!

ParimKliinik.com teavitab teid Tuneesias esinevatest rindade ptoosist ja aitab teil broneerida operatsiooni kvalifitseeritud kirurgid . See sisu on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil ega ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

Rindade ptoosi hind Tuneesias

Tuneesias on rindade ptoosi keskmine maksumus 2100 eurot . Protseduur viiakse läbi üldnarkoosis ja kestab 4 tundi. Viibimise kestus on 7 päeva ja haiglaravi kestus 1 öö. Hind sisaldab anesteesiat, operatsiooni ja ravimeid. Lõplik tulemus on nähtav 5 kuu jooksul.

Sekkumine Tuneesia hind
Rindade ptoos 1900 €

Kõik, mida pead teadma Tuneesia rinna ptoosi kohta

Mastopeksia või rindade ptoosi ravi on lihtsalt rindade tõstmine . Lisaks on see ainus lahendus rindade lõtvumiseks . Kuna tegemist on iluoperatsiooniga, on tulemus kiire ja eelkõige püsiv .

Rindade ptoosi põhjused

Peaksite teadma, et rinnanäärme ptoosi on kolme tüüpi, nimelt:

  • Kaasasündinud (pärilik) ptoos,
  • omandatud ptoos,
  • Ja sellega seotud ptoos.

Esimene, päriliku päritoluga, võib ilmneda igas vanuses, isegi noorukieas. Lisaks on omandatud ptoos kõige levinum juhtum. See on morfoloogiline modifikatsioon, mis tekib looduslikel põhjustel , eelkõige:

  • rasedus,
  • Imetamine,
  • Vanuse mõju,
  • Hormonaalsed häired,
  • Aga ka suure kaalutõusu või -kaotuse tõttu… Muuhulgas.

Seotud ptoosi puhul on tegemist rinnapiirkonna lõtvumisega, mis on alati seotud mõne muu modifikatsiooniga. Kas piimanäärme liigne areng (hüpertroofia) või vastupidi (atroofia või hüpotroofia).

Tänu teaduse ja tehnika lakkamatule arengule. Õnneks on võimalik seda nii tüütu nahapaisumist parandada !

Kes saavad Tuneesias rindade ptoosi ravi teha?

Kuna tegemist on lõtvunud rindade korrigeerimiseks kavandatud kirurgilise operatsiooniga. Rindade ptoosi ravi tehakse igale naisele, kes soovib saada tugevamaid ja tugevamaid rindu.

Kuidas arvutatakse Tuneesias rinna ptoosi ravi hinda?

Rindade ptoosi ravi maksumus Tuneesias sisaldab:

  • Ptoosi tähtsus,
  • Kirurgi ja anestesioloogi tasud,
  • Kliiniku tasud,
  • Operatsioonijärgsete visiitide maksumus, samuti
  • Majutuskulud!

Kui palju maksab abdominoplastika Tuneesias?

Türgis on abdominoplastika keskmine maksumus Tuneesias 1900 eurot. Protseduur viiakse läbi üldnarkoosis ja kestab 1 kuni 2 tundi. See sisaldab ööbimist haiglas. See keskmine maksumus sisaldab anesteesiat, operatsiooni ja muid sellega seotud kulusid, nagu ravimid ja survehülss.

Rindade ptoosi protseduurid Tuneesias

Meie koordinaator võtab teie eest hoolitsemiseks ühendust ühe meie kirurgiga. Selleks võib ta paluda teil saata oma fotod, mis võimaldavad spetsialistil teie rinna ptoosi hinnata.

Rindade ptoos on sageli seotud rindade suurendamisega rinnaproteesi, mida muidu nimetatakse rinnaimplantaadiks, paigaldamisega.

Seejärel esitab ta teile ilukirurgi eeldiagnoosi ja annab teile pakkumise teie operatsioonireisi kohta Whatsapi või e-posti teel.

Kuidas tekib Tuneesias rinna ptoos?

Kas meie tsitaat sobib teile? Kas olete valmis tegema Tuneesias operatsiooni ja naasma uue, noorenenud ja pinguldatud rinnaga? Siin me läheme!

Rindade ptoosi ravi Tuneesias ja kogu maailmas võimaldab teil saavutada kõrgendatud ja vormitud rindkere . Vaadake allpool, kuidas teie rindade tõstmine toimub.

Reisi korraldamine

Korraldame kogu teie reisi A-st Z-ni. Kõik, mis teie kirurgilist protseduuri otseselt või kaudselt puudutab, on meie poolt hoolitsetud. Teadma :

  • Edasi-tagasi piletite broneerimine,
  • Teie majutuskoha asukoht,
  • Aegade broneerimine operatsioonieelseteks ja -järgseteks konsultatsioonideks,
  • tõlgi pakkumine,
  • Nagu ka kõik, mis on seotud teie operatsiooniga.

Peate kandma ainult oma pagasit !

Enne rindade ptoosi operatsiooni Tuneesias

Enne operatsiooni viib arst läbi operatsioonieelse läbivaatuse. Selle auskultatsiooni eesmärk on kinnitada eeldiagnoos ja alustada operatsiooni.

D-päev”

Rinnanäärme ptoosi ravi viiakse läbi üldnarkoosis 1–3 tunni jooksul . Teadmiseks, sekkumisaeg sõltub naha venitusastmest.

Ptoosi taastamiseks. Protsess seisneb nii areola kui ka nibu ümberpaigutamises ja piimanäärme tugevdamises sisselõigete tegemise teel . Lisaks korrigeerib teie plastikakirurg teie naha lõtvumist sõltuvalt rinnanäärme ptoosi ulatusest. Teadma :

  • Suurepärane ptoos,
  • keskmine ptoos,
  • Või väike ptoos.

Väike, keskmine või suur ptoos… põhimõte jääb samaks. Ainus erinevus on see, kus sisselõiked teha . Lisaks saab selle protsessi käigus vajadusel eemaldada liigse naha.

Suure ptoosi korral teeb kirurg sisselõiked areola ümber, ulatudes vertikaalselt alla rinnavoldini, seejärel lisab sisselõiked sellel tasemel, kuid seekord horisontaalselt. Haav on tagurpidi T-kujuline.

Kui tegemist on keskmise ptoosiga, toimib kirurg samamoodi nagu väikese ptoosi korral. Seevastu horisontaalset sisselõiget ta ei tee. Sel juhul jääb ainult vertikaalne arm . Pealegi peab arst väikese ptoosi korral tegema sisselõike ainult areola tasemel .

Pärast rindade ptoosi operatsiooni Tuneesias

Pärast mastopeksiat on teil imenduvad õmblused. Seejärel antakse teile rinna ümber spetsiaalne side. Ja järgmisel päeval võite välja minna !

Armid on korralikud ja peaaegu nähtamatud. Mis puudutab valu, siis võite tunda mõningast venitust. Kuid ärge muretsege, teie arst määrab nende leevendamiseks valuvaigisteid.

Lisaks valule on teil operatsioonijärgsed verevalumid ja see on täiesti normaalne. Need kaovad järk-järgult!

Ettevaatusabinõud pärast rinnanäärme ptoosi Tuneesias

Lisaks piisab lühikesest taastumisnädalast, et saaksite puhata ja seejärel oma seltskondlikku elu jätkata.

Kuid pange tähele, et kohe pärast kliinikust lahkumist peate kandma tugirinnahoidjat. Ja seda kuu aega! See on hädavajalik rindkere hooldamiseks ja muide haava säilitamiseks.

Selleks, et rindkere piirkonnas ei tekiks venitustunnet, on soovitatav teha spetsiaalseid mastopeksia harjutusi . Internetis on saadaval palju ressursse.

Teisalt ei tohiks enne esimest kuud sporti teha. Ja enne kui haav on paranenud , ei soovita end päikese kätte lasta .

Sellega seoses võib paranemisperiood kesta kuni aasta! Ja lõpuks on käes aeg hinnata oma uusi rindu ilma verevalumite ja roosade armideta.

Kokkuvõtteks võib öelda, et longus rinnad ei ole inetu. Igal siluetil on oma võlu. Aga kui sul on raskusi oma keha aktsepteerimisega, siis korraldame sinu eest rindade tõstmise, parima hinnaga!

Nagu olete märganud, on rindade tõstmise hind koos taastumisperioodiga Tuneesias väärt poole protseduuri hinnast Euroopas !

Küsige tasuta personaalset hinnapakkumist ja valmistuge oma uue elu poole !


Kas teil on raskusi parima hinnaga sobiva kliiniku valimisega ? Meie koordinaator aitab teil Tuneesias tegutsemise õnnestumisel tasuta kaasa. Küsi meilt tasuta pakkumist.

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.

Autori kohta

Erika

Minu nimi on Erika. Pärast enam kui 10 aastat kestnud meditsiiniuuringuid otsustasin alates 2018. aastast pühenduda teaduslikule ja meditsiinilisele kirjutamisele. Mul on tekkinud eri valdkondi hõlmav eriala, nagu kosmeetika-, hambaravi, bariaatriline ja silmakirurgia. See uus suund võimaldab mul oma teadmisi jagada.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️