Rindade suurendamine Hispaanias

Rindade suurendamine Hispaania 1
Kirjutas Laurence

Rindade suurendamine Hispaanias ehk mammoplastika on kirurgiline protseduur, mille eesmärk on suurendada rindade suurust. Lisateave selle sekkumise hinna ja edenemise kohta Hispaanias.

ParimKliinik.com teavitab teid rindade suurendamisest Hispaanias ja aitab teil broneerida operatsiooni kvalifitseeritud kirurgid . See sisu on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil ega ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

Rindade suurendamise hind Hispaanias

Keskmine rindade suurendamise hind Hispaanias Madridis on 3500 eurot. Olenevalt vajadustest võib hind kõikuda 3000 eurost kuni 4500 euroni . Kasutatav tehnika, proteesi tüüp ja patsiendi valitud anesteesia on selle operatsiooni maksumuse määravad tegurid Hispaanias.

Sekkumine Hind eurodes
Rindade suurendamine Hispaanias 3500 €

Ülim juhend rindade suurendamiseks Hispaanias

Esteetilistel või meditsiinilistel põhjustel on mõnedel naistel rindade maht vähenenud . Kompleks, mis sunnib neid soovima rindade suurendamist. Maailmas kõige sagedamini tehtav plastiline ja iluoperatsioon , Hispaanias meeldib rindade suurendamine miljonite naiste jaoks. Operatsioon on teiste riikidega võrreldes odav. Kuid lisaks praktiseerivad seda parimates kliinikutes kogenud plastikakirurgid.

Kui teil käib mõte rindade suurendamisest , kuid riskid hoiavad teid tagasi, siis tea, et Hispaanias on selle iluoperatsiooni tulemus 99%.

Mis on rindade suurendamine?

Rindade suurendamine on ilukirurgia protseduur, mis seisneb rindade mahu suurendamises või asümmeetria taastamises. Naised valivad selle meditsiinilistel põhjustel, pärast rinnavähist põhjustatud mastektoomiat või ablatsiooni või puhtalt esteetilistel põhjustel (väikesed rinnad, lõtv rind).

Tavaline kirurgiline operatsioon on kolm rindade suurendamise ilukirurgia protseduuri . Parima tehnika valik sõltub oodatavatest tulemustest ja rindade anatoomilisest kujust.

  1. Rindade tõstmine : see operatsioon parandab teatud puudused, nagu näiteks rindade longus või nende asümmeetria . Seda nimetatakse ka mastopeksiaks ja selle eesmärk on rindade toniseerimine ja noorendamine pärast imetamist, kehakaalu langust või rasedust.
  1. Rindade lipofilling : puudutab esteetilist meditsiini. See hõlmab rindade täitmist rasvaga, et muuta need tugevamaks ja vähem lõtvuks. Esmalt eemaldatakse rasv imemise teel teatud kehaosadest: reiest, tuharast jne. See operatsioon sobib ideaalselt patsientidele, kellel on pärast vähki tehtud mastektoomia või eemaldamine. Mitteinvasiivne, see on õrn ja ohutu.
  1. Rinnaimplantaadid : see ilukirurgia operatsioon võimaldab rindu suurendada kõvera efektiga silikoonproteeside abil. See operatsioon on ideaalne patsientidele, kellel on loomulikult väikesed või asümmeetrilised rinnad.

Milline on rindade suurendamiseks ideaalse patsiendi profiil?

Rindade suurendamine on üks enim nõutud kirurgilisi protseduure maailmas. See on juurdepääsetav igat tüüpi profiilidele ja pakub lähenemisviise, mis ühilduvad kõigi vajadustega.

Rindade suurendamine on teie jaoks, kui teil on väikesed rinnad, mis ei ole eriti mahukad ülalmainitud põhjustel, näiteks:

  • Väikesed või asümmeetrilised rinnad .
  • Lõtvunud või lõtvunud rinnad, rindade suurenemine pärast sünnitust, rasedust või rinnaga toitmist.
  • Mastektoomia pärast rinnavähki.

Kuidas toimub rindade suurendamine Hispaanias?

Rindade suurendamine on Hispaanias kosmeetiline protseduur, mis nõuab 4-5 päeva pikkust meditsiinilist viibimist . Seda praktiseerivad kogenud ilukirurgid Hispaania parimates kliinikutes.

Välismaised patsiendid saavad kasu täielikust abist oma meditsiinilise viibimise ajal: alates lennujaama saabumisest kuni operatsioonijärgse järelkontrollini. Meditsiinimeeskond saadab teid Hispaanias viibimise ajal.

Parimate tulemuste ja ohutu praktika tagamiseks kasutavad praktikud kaasaegseid vahendeid ja uuenduslikke tehnoloogiaid .

Enne operatsiooni

Esmane konsultatsioon plastikakirurgiga võimaldab teil kindlaks teha teie profiilile sobiva rindade suurendamise tehnika ja operatsiooni eeldatava tulemuse. Oodatavatest tulemustest esmase ülevaate saamiseks viiakse läbi numbrilisi simulatsioone. Samuti võidakse teil paluda teha mõned uuringud ja analüüsid, et teha kindlaks, kas rindade suurendamine sobib teie tervisliku seisundiga.

Anestesioloogi ja kirurgi juurde lepitakse kokku teine kohtumine. Operatsiooni lähenedes on ette nähtud teatud ravimite, tubaka ja alkoholi kasutamise lõpetamine.

Operatsiooni ajal

Operatsioonipäeval hoolitseb teie eest kogu meditsiinimeeskond. Kirurgiline protseduur toimub üldnarkoosis ja kestab olenevalt valitud tehnikast 1 kuni 2 tundi.

  • Rindade tõstmise puhul seisneb operatsioon sisselõigetes nibu kõrgusel, seejärel imetakse ära üleliigne nahk lõtvunud rindadelt. Seejärel pingutatakse nahk parema kõveruse saamiseks. Väike sisselõige jätab nähtamatud armid.
  • Rindade lipofileerimiseks võtab ilukirurg esmalt looduslikku rasva reielt, kõhult või tuharatelt. See viiakse läbi imemise teel. Seejärel süstib ta selle rasva uuesti rindadesse, et neid vormida. See protseduur on väga õrn ja tervislik. See pakub loomulikku tulemust ja ennekõike ilma armideta. Kaalulanguse korral on võimalik parandada.
  • Rinnaproteeside implanteerimise operatsioon seisneb proteeside implanteerimises rindadesse, kasutades erinevaid tehnikaid (olenevalt proteeside iseloomust ja paksusest):
  • Areolaarsel teel (areoolide tasemel) väikeste implantaatide jaoks.
  • Aksillaarne tee (läbi kaenlaaluste) suurte implantaatide jaoks.
  • Suure rinnalihase all, suurte proteeside jaoks.

Pärast operatsiooni

Pärast operatsiooni võib tunda valusid ja kerget valu. Soovitatav on taastumisperiood ja valuvaigistite võtmine. Vähemalt 15-päevane taastumisperiood võimaldab teil operatsioonist taastuda. Operatsioonijärgset jälgimist teostab meditsiinimeeskond lähikuudel pärast operatsiooni.

Ettevaatusabinõud pärast operatsiooni

Parema ja kiirema paranemise soodustamiseks tuleks võtta mõned ettevaatusabinõud:

  • Kandes mitu nädalat tugirinnahoidjat .
  • Vajadusel põletikku leevendava salvi pealekandmine või jääkott.
  • Ei mingit intensiivset füüsilist koormust enne 2 kuud ega väsitavat füüsilist tööd.
  • Pärast operatsiooni ei tohi viibida päikese käes 2 kuud.

Kui palju maksab rindade suurendamine Hispaanias?

Rindade suurendamise hind jääb Hispaanias vahemikku 3000-4500 eurot . Hind sõltub kirurgi mainest, kliiniku tuntusest, viibimise pikkusest, proteesimise või lipofillinguga suurendamise tüübist ja anesteesia tüübist.


Kui teil on valiku tegemisel raskusi, saame teid toetada teie sekkumise õnnestumisel ja seda vähendatud määraga.

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.

Autori kohta

Laurence

Minu nimi on Laurence Tung. Ma olen meditsiinikirjanik, kellel on teaduslikud teadmised mitmes valdkonnas. Viimasel ajal olen käsitlenud selliseid ravivaldkondi nagu reumatoloogia ja hüperkolesteroleemia. Mul on ka teadmisi genoomika, epigeneetika, molekulaarbioloogia ja biokeemia valdkonnas. Aitan sellel veebisaidil avaldada kvaliteetseid artikleid meditsiiniturismi kohta.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️