Rindade suurendamine Tuneesias

rindade suurendamise hind Tuneesia 1
Kirjutas Erika

Kõik, mida pead teadma Tuneesia rindade suurendamise kohta Tuneesias! Mis on keskmine hind Tunisis? Meie nõuanded Tuneesia rindade suurendamiseks.

ParimKliinik.com teavitab teid rindade suurendamisest Tuneesias ja aitab teil broneerida operatsiooni kvalifitseeritud kirurgide juures. See sisu on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil ega ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

Rindade suurendamise hind Tuneesias

Tuneesias maksab rindade suurendamine keskmiselt 1800 eurot . Protseduur viiakse läbi üldnarkoosis ja kestab 3 tundi. Viibimise kestus on 7 päeva ja haiglaravi kestus 1 öö. Hind sisaldab anesteesiat, operatsiooni, ravimeid ja kompressioonümbrist. Lõplik tulemus on nähtav 1 kuu jooksul.

Sekkumised Tuneesia hind
Rindade suurendamine proteesiga 1800 €
Rinnaproteesi vahetus 2000 €
Rinnaproteesi eemaldamine 2000 €

Rinnaimplantaadid Tuneesias

Maailmas, kus esteetika on üha olulisem, mõtlevad paljud inimesed iluoperatsioonidele, et parandada puudusi või defekte. See kehtib eriti naiste puhul ja üks populaarsemaid operatsioone on rindade suurendamine.

Rindkere on naiste esteetikas oluline ja väikeste rindadega naised saavad sekkumise kaudu oma mahtu suurendada. Rindade suurendamiseks on Tuneesia üks patsientide eelistatud sihtkohti.

Mitmed põhjused muudavad selle riigi meditsiiniturismi seisukohalt atraktiivseks, alustades hindadest. Avastage meie täielik juhend rindade suurendamiseks Tuneesias.

Rindade suurendamine: väga tuntud operatsioon

Rindade suurendamine on rasvaimu järel teist tüüpi ilukirurgia, mida maailmas tehakse. Tegelikult on vähemalt 17% iluoperatsioonidest seotud rindkere mahu suurendamisega. See rõhutab naiste rinna tähtsust selle esteetilises aspektis praegustes ühiskondades.

Nagu nimigi ütleb, on selle operatsiooni eesmärk rindade kuju ümber kujundada, peamiselt suurendades nende mahtu rinnaimplantaatide kaudu. Rindade suurendamine on nüüd üha enam kontrolli all ega ole enam riskantne operatsioon. Ka kasutatavad rinnaproteesid on järjest keerukamad ning tagavad patsiendile rahuldavad anatoomilised ja esteetilised tulemused.

Kas rindade suurendamisega kaasnevad ohud?

Edukust arvestades ei ole rindade suurendamine tänapäeval peljatav protseduur. See on ohutu operatsioon, kui lähete heasse kliinikusse, kus on pädevad kirurgid. Siiski, nagu igat tüüpi operatsioonide puhul, on teatud riskid, kuigi need on haruldased, ja need on:

  • Verejooks
  • Kerge või tõsine infektsioon
  • Rindade tundlikkuse muutus.

Kuidas Tuneesias rindade suurendamine toimub?

Kirurgiline operatsioon viiakse läbi mitmes etapis, millest tuleb kinni pidada, et operatsioon õnnestuks ja taastuks võimalikult kiiresti. Kõik algab operatsioonieelsest konsultatsioonist.

rinnaimplantaat Tuneesias

Operatsioonieelne konsultatsioon

Enne protseduuri on oluline esmane kohtumine arstiga. Sellel konsultatsioonil on mitu eesmärki, alustades kontrolliga, et teil pole rindade suurendamisega seotud vastunäidustusi. Sel juhul on seda tüüpi sekkumise vastunäidustused järgmised:

  • Anamneesis flebiit või kopsuemboolia
  • Liigne suitsetamine. Seda vastunäidustust saab kergesti vältida, kui suitsetamisest loobuda vähemalt üks kuu enne operatsiooni.
  • Rasedus ja imetamine
  • Kudede rike
  • Rasvumine

Kirurg vastutab konsultatsiooni ajal ka teie füüsiliste omaduste analüüsimise eest, nagu pikkus, kaal, lihaskond, rasvade jaotus või isegi rindkere ja rindade morfoloogia. Selle konsultatsiooni ajal jagate oma soove ja rinda, mida soovite saada.

Vastutasuks annab arst teile teada operatsiooni edenemisest ja saadavatest tulemustest. Teid teavitatakse ka taastumisperioodist.

Rindade suurendamise protseduur

Rindade suurendamine toimub üldnarkoosis. Olenevalt asjaoludest võib operatsioon kesta 50 minutit kuni poolteist tundi. Flebiidi riski vältimiseks pannakse patsiendile kompressioonsukk. Rindade sümmeetria ja ümberpaigutamise paremaks kontrollimiseks asetab kirurg patsiendid poolistuvasse asendisse.

Seejärel saab operatsiooni läbi viia mitme tehnika abil. Need on sisselõiked, mis tehakse silikoonimplantaadi sisestamiseks igasse rinda. Sisselõiked võib teha intramammaarvolti, areoladele, rinnalihase alla või selle lihase ja piimanäärme vahele. Kirurg saab teie nõusolekul läbi viia ainult ühe neist võtetest, sest olete seda juba esimesel konsultatsioonil arutanud.

Rinnaimplantaadid

Selle operatsiooni ajal saab kasutada kahte tüüpi rinnaimplantaate. Esiteks implantaat, mille ümbris on täidetud silikoongeeliga, mida kasutatakse enim. Silikoonimplantaat annab rinnapiirkonnale esteetilise välimuse ja loomuliku tunde.

Teine kategooria puudutab füsioloogilise veega täidetud implantaati, mis annab vähem loomuliku välimuse, kuid võimaldab märkimisväärset rindade suurendamist, märkimisväärse mahu ja kindlate rindadega.

Operatsioonijärgne hooldus

Pärast implantaatide paigaldamist sisselõiked õmmeldakse ja vedelike eemaldamiseks on võimalik järgmise 24 tunni jooksul paigaldada dreeni. Kirurg määrab valuvaigisteid 15-20 päevaks. Tulemust pole kohe näha, sest taastumiseks tuleb kanda rinnahoidjakujulist sidet, mida toetavad elastsed ribad.

Peale rindade suurendamist peate plaanima ka töö peatamise vähemalt 2 nädalaks ja igasuguse sportliku tegevuse lõpetamise 2 kuuks. Lõpliku tulemuse saavutamiseks tuleb teid kord kvartalis kirurg kontrollida.

Pöörake tähelepanu ka kordusoperatsiooni võimalusele, kui te ei ole muutusega täielikult rahul või kui tekivad tüsistused (mida juhtub üsna harva).

Siin on videoreportaaž rindade suurendamise kohta Tuneesias

Fotod enne/pärast rindade suurendamist

Miks valida rindade suurendamiseks Tuneesia?

Tuneesia pakub meditsiiniteenuseid rinnaproteeside paigaldamiseks ja meelitab palju patsiente rahvusvaheliselt. Ennekõike just proteeside hinna ja protseduuri tõttu on meditsiinituriste sellisel määral maale tulvil. Tuneesias on rindade suurendamine tegelikult palju odavam kui Euroopas.

Kui palju maksab rindade suurendamine Tuneesias?

Rindade suurendamise maksumus Tuneesias sõltub arstist ja kasutatava implantaadi tüübist. Üldjuhul jääb operatsiooni maksumus vahemikku 1800-2200 eurot. Kuna tegemist on kosmeetilise protseduuriga, ei kata ravikindlustus üldjuhul rindade suurendamist.

Aitame korraldada arstireisi

Kui soovid end lõpuks oma kehas paremini tunda ja saavutada oma nii ihaldatud rindade suurendamise, aitame Sind selleni üsna kiiresti jõuda. Hoolitseme kogu teie meditsiinilise viibimise administratiivse poole eest, alates lennupileti broneerimisest kuni õige kliiniku valimise ja hotellitoa broneerimiseni. Täielik tugi mugavaks ja kiireks viibimiseks.

Võite viivitamata saata meile hinnapakkumise oma rindade suurendamiseks Tuneesias, millele me vastame nii kiiresti kui võimalik.


Kas teil on raskusi parima hinnaga sobiva kliiniku valimisega ? Meie koordinaator aitab teil Tuneesias tegutsemise õnnestumisel tasuta kaasa. Küsi meilt tasuta pakkumist.

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.

Autori kohta

Erika

Minu nimi on Erika. Pärast enam kui 10 aastat kestnud meditsiiniuuringuid otsustasin alates 2018. aastast pühenduda teaduslikule ja meditsiinilisele kirjutamisele. Mul on tekkinud eri valdkondi hõlmav eriala, nagu kosmeetika-, hambaravi, bariaatriline ja silmakirurgia. See uus suund võimaldab mul oma teadmisi jagada.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️