Rindade suurendamine Türkiye's

rindade suurendamine hind Türkiye odav 1 1
Kirjutas Laurence

Mis puudutab rindade suurust, siis mõned naised tunnevad, et loodus pole neid hästi õnnistanud. Teised on näinud, et nende helded rinnad muutuvad pärast rasedust, rinnaga toitmist või kaalulangust kiiresti ebarahuldavaks. Kõik need naised soovivad naasta rinnahoidja täissuuruse juurde. Siin tulebki mängu rindade suurendamine Türkiye linnas.

ParimKliinik.com teavitab teid rindade suurendamisest Türgis ja aitab teil broneerida operatsiooni kvalifitseeritud kirurgide juures . See sisu on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil ega ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

Rindade suurendamise hind Türkiye

Türgis on rindade suurendamise keskmine maksumus 2700 eurot . Protseduur viiakse läbi üldnarkoosis ja kestab 3 tundi. Istanbulis viibimise kestus on 7 päeva ja haiglaravi 1 öö. See hind sõltub patsiendi valitud rindade mahust, proteeside kaubamärgist ja sellest, kas operatsiooniga kaasneb näo tõstmine, lipofilling või rinnaproteesid. Lõplik tulemus on nähtav 2 kuu jooksul.

Mentor® ümmargune protees 2500 €
Mentor® anatoomiline protees 2800 €
Rindade tõstmine (mastopeksia) 2300 €
Lift + rindade suurendamine 2900 €
Suurendamine lipofillinguga 3000 €
Rinnaimplantaatide vahetus 2800 €

Kõige sagedamini teostatav iluoperatsioon pärast rinoplastiat , rindade suurendamine meeldib miljonitele naistele üle maailma. Kui mõnes riigis on see kallis, piiratud või ohus, siis Türgis see nii ei ole.

Seda kosmeetilist protseduuri viivad läbi Istanbuli parimad ilukirurgid ülimoodsate ja tipptasemel tehnikatega . Kõik 40% soodsama hinnaga kui Prantsusmaal, Saksamaal, Hispaanias või Itaalias.

Rindade suurendamine täiuslike rindade jaoks
Rindade suurendamine täiuslike rindade jaoks

Mis on rindade suurendamise väärtus Türgis ? Siin on kõik, mida pead teadma.

Mis on rindade suurendamine ja miks seda teha?

Rindade suurendamine on üks nõutumaid ilukirurgia protseduure maailmas. See seisneb rindade mahu ja asümmeetria suurendamises või taastamises erinevate tehnikate abil.

Naistel võivad mõnikord kompleksi põhjuseks olla lõtvunud, väikesed või lõtvunud rinnad. Naiselikkuse sümbolid, neile omistatakse külgetõmbe- või võrgutamisjõud. Kuid nende funktsioon ei piirdu sellega, sest neil on ka inimkonna toitmise roll tema esimestel eluhetkedel.

Seda plastilise kirurgia operatsiooni saab valida:

  • Esteetilised põhjused : oma olemuselt väikesed rinnad või pärast rinnaga toitmist lõtv
  • Meditsiinilised põhjused : pärast rinnavähi põhjustatud mastektoomiat või ablatsiooni.

Enne Pärast fotod

Miks Türkiye’s rindade suurendamine toimub?

Istanbulis õitseb terviseturism . Kui paljudes riikides on rindade suurendamine juba levinud, siis Türgis on sellel parem maine. Lihtsalt sellepärast, et Türgis ja peamiselt Istanbulis tehakse rindade suurendamist:

  • Esteetilisele meditsiinile spetsialiseerunud ilukirurgide poolt;
  • Istanbuli ülimoodsates ja turvalistes kliinikutes;
  • Edukuse määraga kuni 95%.

Istanbuli plastilise ja esteetilise kirurgia kliinikud saavad kasu kvaliteetsetest teenustest ja hügieenist, et tagada veatu kirurgiline sekkumine. Ja hinnad jäävad patsientide peamiseks motivatsiooniks.

Türgis on rindade suurendamise keskmine hind 40-50% odavam kui teistes Euroopa riikides, sama ka rindade vähendamisel .

Foto ümbertehtud rinnast
Foto ümbertehtud rinnast

Erinevad rindade suurendamise tüübid Türkiye linnas

Olenevalt patsiendi esteetilistest valikutest, aga ka rindade asetusest ja anatoomilisest kujust, saab ilukirurg Türgis pakkuda erinevaid rindade suurendamise tehnikaid.

Mastopeksia või rindade tõstmine

Rindade tõstmine on operatsioon, mis seisneb rindade lõtvumise või nende asümmeetria ning väikeste defektide korrigeerimises . See on nagu omamoodi rindkere noorendamine. Soovitatav pärast imetamist, rasedust või kehakaalu langust.

Foto enne ja pärast rindade suurendamist
Foto enne ja pärast rindade suurendamist

Operatsioon seisneb liigse lahtise naha eemaldamises , et pingutada rindkere ning anda sellele ümarus ja kuju. Mastopeksia , mis tehakse üldnarkoosis, on operatsioon, mis kestab ligikaudu 1,5 kuni 2 tundi. Väike sisselõige nibu juures võimaldab liigse naha välja imeda. See jätab väikesed armid palja silmaga nähtamatuks.

Rindade suurendamine lipofillinguga

Rindade lipofilling on Türgis ilukirurgia protseduur, mis seisneb rindade mahu suurendamises rasvaga täitmise teel . See minimaalselt invasiivne operatsioon on parim alternatiiv pärast rinnavähijärgset mastektoomiat.

Rindade suurendamine süstlaga lipofillinguga
Rindade suurendamine süstlaga lipofillinguga

Rindade lipofilling seisneb esiteks loodusliku rasvasisalduse tõstmises kehaosades, kus see on (reied, kõht või tuharad). Seejärel süstitakse see rasv uuesti rindadesse. See toiming viiakse läbi laitmatutes hügieenitingimustes .

See pakub kauakestvat ja väga loomulikku tulemust ning eelkõige ilma armideta. Parandused on endiselt võimalikud, kuna uuesti süstitud rasv võib mõnikord sulada.

Suurendamine rinnaproteesidega

Rindade suurendamine rinnaproteesiga seisneb rinnaimplantaatide sisestamises. See on kõige praktilisem ja usaldusväärsem toiming püsivate tulemuste saavutamiseks ja ennekõike ilma retušeerimata.

Mentor® rinnaproteesid
Mentor® rinnaproteesid

See seisneb füsioloogilise seerumiga täidetud silikoon rinnaproteeside implanteerimises rinnakoe alla rindade vormimiseks. Silikoongeel on ohutu ja harvaesinevate kõrvalmõjudega.

Operatsioon tehakse üldnarkoosis ja kestab 1-2 tundi . Kirurg implanteerib rinnaproteesid areolaarse marsruudi (areola) või kaenlaaluse tee kaudu (kaenlaaluste tasemel), mõnikord ka rinnanäärme all.

Rinnaproteeside implanteerimise skeem lihase alla ja peale
Rinnaproteeside implanteerimise skeem lihase alla ja peale

Olenevalt naha iseloomust ja paksusest võib proteese panna ka suure rinnalihase alla. Rinnaimplantaatide suurus sõltub patsiendi soovitud rinnahoidjatopsi suurusest. Operatsioon toimub ühe hooga ja ei nõua parandusi.

Foto enne ja pärast rindade suurendamist
Foto enne ja pärast rindade suurendamist

Loe ka: Mommy Makeover Türgis

Kuidas toimub Türkiye’s rindade suurendamine?

Türgis rindade suurendamiseks tuleb esimese asjana võtta ühendust Istanbuli kliinikuga . Kui olete oma kliiniku valinud, on teil esimene kohtumine ilukirurgiga. See toimub videokonverentsi teel.

Kirurg küsib teie rinnast fotosid , et võimaldada tal teha digitaalseid simulatsioone ja valida sobivaima kirurgilise operatsiooni.

Iseloomustus pärast rindade suurendamist

Kirurg võib nõuda täiendavaid vereanalüüse, et tagada teile rindade suurendamise võimalus ja ka teie seroloogia (HIV, hepatiit jne) väljaselgitamiseks, et võtta asjakohaseid meetmeid.

Kas teil on HIV? Teie jaoks on reserveeritud spetsiaalne kliinik rindade suurendamiseks, mis on teie ja personali jaoks täiesti ohutu.

Teine konsultatsioon kohapeal

Teine konsultatsioon toimub Istanbulis. See on kohtumine, mis võimaldab kirurgil mõõta rindkere ja teha reaalset rinnaoperatsiooni simulatsiooni. See on ka aeg saada lõplikud juhised enne operatsiooni.

Enne ja pärast rindade suurendamise tulemusi
Enne ja pärast rindade suurendamise tulemusi

Operatsiooni päev

Suurel päeval hoolitseb teie eest kliiniku meditsiinimeeskond. Teid valmistatakse operatsioonisaali sisenemiseks . Ilukirurg opereerib üldnarkoosis . Operatsioon kestab olenevalt valitud tehnikast ligikaudu 1 kuni 2 tundi .

ilukirurg
Ilukirurg

Taastumine

Kui rindade suurendamise operatsioon on lõpetatud, paigutatakse teid taastusruumi. Jääte ühe öö kliinikusse järelevalve all. Kui anesteesia toime on möödunud, võib tunda valu või kerget valu.

Enne igapäevaelu jätkamist on vajalik taastumisperiood. Selle perioodi jooksul saate kasu operatsioonijärgsest jälgimisest , et hinnata teie tervislikku seisundit ja märkida üles kõik võimalikud reaktsioonid või kõrvaltoimed. See postoperatiivne jälgimine võimaldab ka jälgida, kas proteesid on hästi kinni jäänud.

Operatsioonijärgne rindade suurendamine
Operatsioonijärgne rindade suurendamine

Taastumisperiood

Taastumisperiood on vähemalt üks nädal. Nõuetekohaseks taastumiseks soovitame 15-päevast perioodi. Taastumise ajal peab patsient kandma tugirinnahoidjat . Ta ei tohi teha suuremahulisi töid, mis võivad teda väsitada.

Kompressioonkate pärast rindade suurendamist
Kompressioonkate pärast rindade suurendamist

Paremaks paranemiseks võite armidele määrida salvi. Rinna ümber võivad tekkida tükid, näiteks väikesed tursed. Võimalik, et võite kasutada jääkotti, kuid see ei tohiks olla süstemaatiline.

2 kuu jooksul pärast operatsiooni ei ole sportliku tegevuse jätkamine soovitatav. Päikese käes viibimist ei soovitata ka mitu kuud. Uus rind saab oma lõpliku välimuse 6 kuu pärast.

Koordinaator patsiendiga
Koordinaator patsiendiga

Riskid, tüsistused ja kõrvaltoimed

Rindade suurendamise ajal võivad esineda haruldased riskid:

  • Valu rinnus rinna piirkonnas;
  • Nibude ja rindade tundlikkuse muutus;
  • rinnaimplantaadi tahtmatu nihkumine;
  • Implantaadi lekkimine või rebend;
  • Armid, mis deformeerivad rinda.

Sellest tulenebki huvi usaldada meid Istanbulis asuva kirurgi valimiseks ning valida hea mainega ja kogenud praktik.

Lisaks on islamis lubatud rindade suurendamine. See on halal ja mitte-haram operatsioon, kuna see annab meditsiinilist kasu ja parandab inimese elukvaliteeti.

Selleks et piiratud liikumisvõimega isikud saaksid meie rajatistele hõlpsasti juurde pääseda, on kehtestatud erikorraldus.

Kui palju maksab rindade suurendamine Türkiye?

Türgis on Istanbulis lipofillingul 3000–4000 eurot. Rindade tõstmise arve on 2500-3000 eurot. Uue põlvkonna rinnaproteesidega suurendamine kaubamärgilt Mentor maksab 2500-3500 eurot.

Õnnelik naine pärast rindade suurendamist
Õnnelik naine pärast rindade suurendamist

Kohandatud hinna saamiseks on soovitatav küsida personaalset hinnapakkumist. Hinnapakkumise küsimiseks võtke meiega ühendust. Vastame teile hea meelega.


Kui teil on valiku tegemisel raskusi, saame teid toetada teie sekkumise õnnestumisel ja seda vähendatud määraga.

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.


KKK – korduma kippuvad küsimused

Kui kaua mammoplastika kestab?

Pikka aega määrasid uuringud, et rinnaproteesi eluiga oli 10 aastat. Tänapäeval, tehnikate ja proteeside endi arenguga, võivad need kesta 20–25 aastat, ilma et tekiks mingeid kõrvalekaldeid.

Rinnaimplantaatide õige suuruse valimiseks peate arvestama profiiliga, mida soovite saada, aga ka oma praegust rindkere ja kehakuju. Proteeside enam-vähem kõrge väljaulatuvus mõjutab ka lõplikku suurust.

Türgis rindade suurendamiseks enimkasutatud kaubamärkide hulgast leiame Mentor ja Natrelle proteesid. Need kaks kaubamärki on tuntud oma töökindluse poolest. Paljudel teistel jaoturitel on ilmselgelt täiesti ohutud omadused.

Rinnaproteesid paigaldatakse piimanäärmete taha. Tegelikult on enamikul juhtudel imetamine pärast ilu rinnaoperatsiooni täiesti võimalik. Sellegipoolest võib see lõtvunud rindade korrigeerimise korral häirida.

Jah. Need sõltuvad proteesi tüübist ja patsiendi profiilist. Siiski on mõnikord võimalik valida armide asukoht. Need võivad olla rinnanibu ümber, kaenla all või rinnavoldi all. Kõigil neil juhtudel jäävad nad diskreetseks.

Peate planeerima 7-päevase viibimise Türgis rindade suurendamiseks. See viibimine sisaldab päeva operatsioonieelset konsultatsiooni kirurgiga, öist haiglaravi ja operatsioonijärgset taastumispäeva. Kontroll tehakse 5 päeva pärast operatsiooni, vahetult enne koju naasmist.

Autori kohta

Laurence

Minu nimi on Laurence Tung. Ma olen meditsiinikirjanik, kellel on teaduslikud teadmised mitmes valdkonnas. Viimasel ajal olen käsitlenud selliseid ravivaldkondi nagu reumatoloogia ja hüperkolesteroleemia. Mul on ka teadmisi genoomika, epigeneetika, molekulaarbioloogia ja biokeemia valdkonnas. Aitan sellel veebisaidil avaldada kvaliteetseid artikleid meditsiiniturismi kohta.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️