Proteesidega rindade tõstmine Türkijes

rindade tõstmise hind koos proteesidega 1
Kirjutas Émilie

ParimKliinik.com teavitab teid proteesidega rindade tõstmisest Türgis ja aitab broneerida operatsiooni kvalifitseeritud kirurgid . See sisu on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil ega ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

Mis on proteesidega rindade tõstmise hind Türgis?

Proteesidega rindade tõstmise keskmine maksumus Türgis Istanbulis on 2500 eurot. Olenevalt vajadustest võib hind varieeruda 2100 eurost kuni 2900 euroni.

Sekkumine Hind Türkiye
Rindade tõstmine proteesidega 2500 €

Mis on proteesidega rindade tõstmine?

Rindade tõstmine proteesidega Türgis on protseduur, mille eesmärk on rindade ümberkujundamine ja tõstmine. Selle tehnikaga implanteerime ümmarguse või anatoomilise proteesi, et taastada maht või kuju, saavutades parema tulemuse. See on ideaalne lahendus naistele, kes soovivad taastada oma rindade välimust. Seega tunduvad nad kõrgemad ja tugevamad.

Miks rinnad vajuvad?

Rindade lõtvumist või longust mõjutavad peamised tegurid on piimanäärme suurus, rasva hulk ja eriti naha kvaliteet. Kui naisel on õhuke, habras nahk, on see tõenäolisem, et rind langeb aja jooksul. Venitusarmid on ka seda tüüpi patsientidel tavalised, kui ta kogeb märkimisväärset kaalutõusu ja -kaotust.

Elustiil ja olulised kaalumuutused võivad kiirendada vajadust rindade tõstmise järele. Halbade harjumuste või ebatervisliku toitumisega naised võivad kaalus juurde võtta või oma kudede kvaliteeti muuta.

Raseduse ja rinnaga toitmise puhul on see periood, mil piimanäärmete suurus ja kaal suurenevad, pärast selle lõppemist võivad rinnad olla tühjenenud ja longus.

Rindade tõstmine proteesiga Istanbulis

Türgis proteesidega rindade tõstmine, mida muidu nimetatakse mastopeksiaks , on üks raskemaid ilurinnaoperatsioone, mistõttu on oluline valida hea plastikakirurg. Selle keerukus seisneb diagnoosimises, rinnaproteeside valikus ja kirurgilises tehnikas endas.

Rinnanäärme ptoosi diagnoosimine on väga oluline. Istanbulis toimuva konsultatsiooni käigus hinnatakse selliseid aspekte nagu longusaste või kudede kvaliteet. Õige hinnang on hädavajalik operatsiooni planeerimisel ja õige rinnaproteesi valikul. Vale diagnoos võib viia patsiendi jaoks ebarahuldava tulemuseni ja nõuda isegi teist operatsiooni.

Loe ka: Rindade suurendamine Türgis

Selle kirurgilise tehnika abil saame Türgis muuta piimanäärmete asendit ja suurust, areolasid ja rasva hulka. Täidame ka ülemise pooluse proteesiga ja võib-olla peame eemaldama naha, mis võib aidata mõningaid venitusarme tuhmuda. Mida vähem nahka peame aga eemaldama, seda väiksem on arm.

See on keeruline protseduur, kuid selline, mis võimaldab teil saada ilusamad rinnad seal, kus need kuuluvad. Hea ilukirurgi käes on see väga tõhus ja turvaline protseduur, mis hoiab sind parimana paljude aastate jooksul.

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.

Autori kohta

Émilie

Minu nimi on Emilie Gervais ja ma elan Türgis, Istanbulis. Olen meditsiinikirjanik, kellel on laialdased teaduslikud teadmised ja üle 15 aasta kogemust vähiuuringute ja molekulaarbioloogia valdkonnas. Mul on kogemusi kongresside korraldamise ja projektijuhtimise alal. Mul on võime edastada keerulisi meditsiinilisi ja teaduslikke kontseptsioone erinevatele sihtrühmadele erinevate meediakanalite kaudu, sealhulgas see veebisait kui minu kirjutamise tahvel.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️