Rinnaimplantaat Tuneesias

rinnaimplant Tuneesia 1
Kirjutas Émilie

Kõik, mida pead teadma rinnaimplantaatide kohta Tuneesias! Mis on keskmine hind Tunisis? Meie nõuanded eduka rinnaimplantaadi jaoks Tuneesias.

ParimKliinik.com teavitab teid rinnaimplantaatide kohta Tuneesias ja aitab teil broneerida operatsiooni kvalifitseeritud kirurgide juures . See sisu on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil ega ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

Rinnaimplantaadi hind Tuneesias

Tuneesia rinnaimplantaadi keskmine maksumus Tunises on 2000 eurot. Olenevalt vajadusest võib hind kõikuda 1800 eurost 2200 euroni . Teie rinnaimplantaatide eemaldamine võib maksta rohkem kui 1300 eurot, arvestamata muid operatsiooniga seotud kulusid. Viibimise kestus on 7 päeva ja haiglaravi kestus 1 öö. Hind sisaldab anesteesiat, operatsiooni ja ravimeid. Lõplik tulemus on nähtav 3 kuu jooksul.

Sekkumine Tuneesia hind
Rinnaimplantaat 2000 €

Mis on rinnaimplantaat?

Kas kaalute rindade suurendamise operatsiooni Tuneesias ? Enamik patsiente hakkab kohe mõtlema suurusele, mõtlemata muudele teguritele, mis on vajalikud soovitud tulemuste saavutamiseks, jäädes samas eelarve piiresse. Rinnaimplantaatide keskmine maksumus võib muu hulgas varieeruda sõltuvalt implantaadi tüübist, sisselõike asukoha eelistusest ja paigutusest.

Tuneesias on rinnaimplantaadid saadaval silikoongeelis või soolalahuses. Kuigi implantaadi kest jääb samaks, pakuvad need kaks täiteainet erineva suuruse ja tunnetuse osas, mis võib oluliselt mõjutada rinnaimplantaatide hinda.

Rinnaimplantaatide maksumus

Kiire Interneti-otsing paljastab kergesti rinnaimplantaatide keskmise maksumuse, mis võib olla eksitav; See statistika sisaldab harva operatsiooniga seotud kulusid, nagu anesteesia, rajatised ja kirurgide tasud.

Enne kui hakkate oma uusi bikiine ostma või uut Pinteresti tahvlit looma, kaaluge järgmisi tegureid, mis võivad Tuneesias rinnaimplantaatide hinda mõjutada:

Rinnaimplantaatide hinnaerinevused Tuneesias

  • Asukoht – hinnad varieeruvad olenevalt teie asukohast maailmas. Selle punkti juurde naaseme üksikasjalikumalt veidi hiljem…
  • Kirurgi tasud – nende tasud ei määra mitte ainult teie kirurgi asukoht, vaid ka see, kes nad on.
  • Operatsioonitasud – nagu ka kirurgidel, on tavadel erinevad tasud, mis on osaliselt määratud asukoha ja mainega.
  • Tarvikud – teie valitud implantaadi tüüp, kanüülid, laserkiud ja muud protseduuri läbiviimiseks vajalikud materjalid.
  • Anesteesia, ravimid…
  • Järelkohtumine

Rinnaimplantaatide lisakulud

Kui kaua saate kodust eemal olla? Teie Tuneesia kirurg võib anda teile üldise ettekujutuse Tunise rindade suurendamise patsientide standardsest taastumisajast, kuid iga inimene on erinev. Pärast operatsiooni on soovitatav mitte reisida vähemalt kuu aega.

Tehke plaan hiliste tüsistuste puhuks ja korraldage pärast koju naasmist järelravi. Ideaalis saate oma kirurgiga järelhoolduseks reisida. Leppige enne protseduuri oma rinnaimplantaatide jälgimiseks aeg kokku kohaliku kirurgiga.

Rindade suurendamise eesmärgil reisimisel on mitmeid eeliseid ja puudusi. Nõuetekohase uurimise ja ettevalmistusega saab patsient maksimeerida kasu ja minimeerida riske.

Iga kirurg on erinev ja oluline on valida endale sobivaim. Kui teil on küsimus “kui palju rindade suurendamine maksab”, pidage meeles, et hind sõltub kirurgist, teie valitud praktikas saadaolevast seadmest, geograafilisest asukohast ja rinnaimplantaatide paigaldamisega seotud kuludest.

Paljud kirurgid pakuvad rinnaimplantaatide rahastamist, samas kui teised alustavad soodsate rindade suurendamise võimaluste pakkumisega. Kosmeetilise protseduuri kaalumisel peaksite jääma teile sobivasse hinnavahemikku. Enne esmast konsultatsiooni rääkige oma operatsiooni koordinaatoriga hinna- ja rahastamisvõimalustest.

Rinnaimplantaadi läbivaatamise maksumus

Rinnaimplantaadi eemaldamise ja asendamise maksumuse arvutamine ilma eelneva konsulteerimiseta võib olla keeruline. Iga patsient ja iga olukord on erinev.

Mõned patsiendid võivad valida rinnaimplantaadi eemaldamise ja asendamise, samas kui teised lähevad otse rinnaimplantaadi eemaldamisele ja väldivad asendamist.

Rinnaimplantaadi eluiga on keskmiselt 10–25 aastat, välja arvatud juhul, kui tekib rebend või kui maht ajas muutub. Kirurgid soovitavad naistel, kellel on silikoonimplantaadid, teha MRI-d iga kahe aasta tagant, et kontrollida lekkeid.

Rinnaimplantaadi eemaldamise maksumus

Kui otsustate mingil hetkel rinnaimplantaadid eemaldada, on see lisakulu. Kui teie implantaadid on suhteliselt uued, tavaliselt viis aastat või vähem, ja puudub deflatsioon, lupjumine ega kontraktuur, saab rinnaimplantaadid kergesti eemaldada.

Enne kui otsustate, milline rinnaimplantaadi eemaldamise protseduur teile kõige paremini sobib, palub arst teil teha rinnanäärme ultraheli või MRI, et teha kindlaks teie implantaatide seisukord. Teie rinnaimplantaatide eemaldamine võib maksta rohkem kui 1300 eurot, arvestamata muid operatsiooniga seotud kulusid.

Rindade suurendamise taastamise hind

Taastamiskulud võivad patsienditi erineda. Pidage meeles, et teie taastumine sõltub suuresti teie võimest järgida oma kirurgi juhiseid. Kvaliteetsest protseduurist ja nauditavast taastumisest pärast rindade suurendamist on oluline valida kirurg, kellel on eriline lähenemine ja vajalik kogemus.

Teie rindade suurendamise taastamise eelarve võib sisaldada:

  • Töölt ja muudest kohustustest vaba aeg – enamik inimesi võtab taastumiseks nädalase puhkuse. Kui teil pole tasustatud vaba aega, peate arvestama ka nende kuludega. Õnneks naaseb enamik patsiente tööle kolme kuni viie päeva jooksul. Kui teil on lapsi, võite lisada ka lapsehoolduskulud.
  • Valuvaigistite maksumus – pärast operatsiooni kogeb enamik patsiente kerget kuni tugevat valu. Mõned patsiendid ei võta valuvaigisteid, teised aga valivad erinevat tüüpi valuvaigisteid, nagu kirurg on määranud. Narkootilisi ravimeid ei soovitata kasutada, kuna need võivad tekitada sõltuvust. Oodake kulutama 25-35 eurot mitteopioidsete valuvaigistite ostmiseks, mis ei ole verd vedeldajad.
  • Teie valitud protseduuri tüüp – Iga rindade suurendamise protseduur ja implantaat on erinevad ning samuti on erinevad taastumiskulud. Näiteks hõlmab traditsiooniline rindade suurendamine pikemat seisakut, mis võib olla kallim.
  • Tugirinnahoidja – Kirurgiliste või kompressioonrinnahoidjate maksumust ei tohiks tähelepanuta jätta, kuna turse minimeerimiseks peaksite neid kandma umbes kaks nädalat pärast operatsiooni. Kulutama peaks 25-35 eurot.
  • Palgake hooldaja – parimad hooldajad on perekond, abikaasa või sõber, sest nad on usaldusväärsed ega maksa midagi. Siiski on aegu, mil see tugisüsteem pole saadaval ja teil võib tekkida vajadus palgata hooldaja, olenemata sellest, kas teie kirurg on seda soovitanud või teie uurimistöö tulemusena. Kui kavatsete palgata hooldaja, peaksite selle kulu oma eelarvesse lisama.
  • Järelkontrolli kulud – Patsiendid peavad osalema järelkontrollis, et tagada rahuldav taastumine.
  • Meditsiiniline massaaž – Sageli teatatud tüsistus pärast rinnaimplantaadi paigaldamist on kapsli kontraktuur, mida saab massaažiteraapiaga hõlpsasti vältida. Samuti peate arvestama nende kuludega.
  • Transpordikulud ja majutus – kui tulete väljastpoolt osariiki, peate oma majutuseelistustest lähtuvalt mõtlema transpordikuludele piirkonnas viibimise ajal.

Kas teil on raskusi parima hinnaga sobiva kliiniku valimisega ? Meie koordinaator aitab teil Tuneesias tegutsemise õnnestumisel tasuta kaasa. Küsi meilt tasuta pakkumist.

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.

Autori kohta

Émilie

Minu nimi on Emilie Gervais ja ma elan Türgis, Istanbulis. Olen meditsiinikirjanik, kellel on laialdased teaduslikud teadmised ja üle 15 aasta kogemust vähiuuringute ja molekulaarbioloogia valdkonnas. Mul on kogemusi kongresside korraldamise ja projektijuhtimise alal. Mul on võime edastada keerulisi meditsiinilisi ja teaduslikke kontseptsioone erinevatele sihtrühmadele erinevate meediakanalite kaudu, sealhulgas see veebisait kui minu kirjutamise tahvel.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️