Rindade tõstmine Dubais

rindade tõstmise hind dubai 1
Kirjutas Maria

Rindade tõstmine Dubais, tuntud ka kui mastopeksia, on kirurgiline protseduur, mida kasutatakse lõtvunud rindade kuju muutmiseks.

ParimKliinik.com teavitab teid rindade tõstmisest Dubais ja aitab teil broneerida operatsiooni kvalifitseeritud kirurgid . See sisu on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil ega ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

Rindade tõstmise hind Dubais

Keskmine rindade tõstmise maksumus Dubais on 6500 eurot. Olenevalt vajadustest võib hind kõikuda 6000 eurost kuni 7000 euroni.

Sekkumine Dubai hinnad
Rindade tõstmine 6500 €

Mis on rindade tõstmine?

Rindade tõstmine, tuntud ka kui mastopeksia, on kirurgiline protseduur, mida kasutatakse lõtvunud rindade kuju muutmiseks. Rindade tõstmist Dubais tehakse liigse naha ja rinnakude eemaldamiseks, et rindu tõsta, muutes need pingul ja pingul.

Rindade tõstmise vajadus

Inimesel võivad rinnad lõtvuda järgmistel põhjustel:

  • Geneetiline
  • Rinnaga toitmine
  • Vananemine
  • Elustiili eelistused
  • Kaalu kõikumised

Dubais toimuva rindade tõstmise operatsiooni eesmärk on saavutada rindade sümmeetria nende tõstmisega. Protseduuri teine eesmärk on nibude ja areola ümberpaigutamine.

Kuidas valida õiget kirurgi rindade tõstmiseks?

Rindade tõstmise operatsiooni esimene samm on protseduuriks õige kirurgi valimine. Atesteeritud plastikakirurg, kelle valite Dubais mastopeksia jaoks, ei peaks olema mitte ainult ekspert, vaid omama ka järgmisi omadusi;

  • Varasematelt kandidaatidelt pidi ta oma tööle häid hinnanguid saanud.
  • Ta peaks saama teile fotode kaudu näidata oma varasema töö tulemusi.
  • See peaks keskenduma kandidaadi ohutusele ja hoolitsusele.

Tal peab olema suurepärane esteetiline taju .

Preoperatiivsed juhised

Kui olete valinud Dubai parima rindade tõstmise kirurgi, on järgmiseks sammuks üksikasjalik konsultatsioon oma kirurgiga. Selle seansi käigus arutlete temaga operatsiooni võimalike tulemuste üle.

Samuti peaksite arutama oma ootusi ja operatsiooni põhjust. Peaksite arutama, mida te operatsioonilt täpselt ootate. Peate arutama protsessi, rindade tõstmise maksumust Dubais ja kõiki protseduuri etappe.

Enne protseduuri kontrollib kirurg teie haiguslugu ja kontrollib ka seda, kas te võtate või olete võtnud mingeid ravimeid. Teie kirurg vaatab teie rindu üle: ta mõõdab nende suurust ning uurib teie nibude ja rinnanäärmete kuju ja asendit.

Samuti soovitab ta teha mammograafia algtaseme ja teie rinnad pildistatakse, et pärast protseduuri tulemusi võrrelda.

Teie kirurg võib teie protseduuri edasi lükata, kui olete rase, plaanite rasestuda või toidate last rinnaga. Tervisliku eluviisi säilitamiseks tuleb siiski järgida teatud juhiseid.

Peaksite järgima õiget toitumist ja regulaarselt treenima professionaalse järelevalve all. Vähemalt kolm nädalat enne protseduuri peate suitsetamisest loobuma.

Peaksite lõpetama aspiriini, põletikuvastaste ravimite või taimsete toidulisandite võtmise, et vähendada operatsiooni ajal liigse verejooksu ohtu. Peate end niisutama ja lõpetama alkoholi tarbimise.

Mastopeksia operatsioon

Rindade tõstmise operatsioon Dubais tehakse üldnarkoosis ja kestab tund või vähem. Seda tehakse ambulatoorselt ja kandidaadil lubatakse pärast protseduuri koju naasta.

Rindade tõstmise operatsiooni läbiviimiseks kasutatakse siiski erinevaid tehnikaid, mida selgitatakse allpool;

  • Poolkuu tõstmine – see hõlmab naha poolkuu eemaldamist nibu ülaosas ja see meetod on minimaalselt invasiivne.
  • Benelli Lift – see tehnika hõlmab areola ümbritseva naha või koe eemaldamist, tehes sõõrikukujulise sisselõike.
  • Lollipop Lift – see on sisselõige pindala ümber, mis ulatub vertikaalselt allapoole kuni rinnakortsuni.
  • Ankrutõste – areola ümber tehakse sisselõige, mis ulatub allapoole rinnakortsuni.

Protseduuri ajal tehakse sisselõiked sõltuvalt kasutatavast tehnikast. Seejärel teostab kirurg soovitud modifikatsioonid, st kujundab ümber ja tõstab rinnanäärme kudesid, paigutab ümber rinnanäärme ja rinnanibu, eemaldab liigse naha või vähendab hüpertrofeerunud areoolide suurust.

Need muudatused tehakse kirurgiliste instrumentide abil. Lõpus suletakse sisselõiked õmblustega.

Rindade tõstmise operatsiooni saab teha koos rindade suurendamise või vähendamisega. Pange tähele, et mastopeksia Dubais ei muuda rindade suurust; ta tõstab ainult longus rindu.

Taastumine

Kandidaadid, kellele tehakse Dubais rindade tõstmise operatsioon, peavad täielikult taastumiseks mõne nädala puhkama. Kuna protseduur viiakse läbi ambulatoorselt, võidakse Teid pärast operatsiooni haiglast välja kirjutada ja Teil võib tekkida anesteesia toimest pearinglus.

Te tunnete esimestel päevadel pärast operatsiooni suurt väsimust ja peate regulaarselt võtma arsti poolt määratud ravimeid. Turse ja verevalumid on pärast operatsiooni üsna tavalised, kuid taanduvad pärast kahenädalast operatsiooni.

Te võite tunda kahjustatud piirkondades absoluutset tuimust vähemalt kuus nädalat pärast operatsiooni. Teie armid tunduvad punased ja konarlikud, kuid taanduvad mõne nädala pärast.

Teie kirurg eemaldab teie õmblused üks nädal pärast protseduuri. Saate jätkata oma tavalisi tegevusi, kuid täielik taastumine võtab veidi aega.

Operatsioonijärgsed juhised

Te peate regulaarselt võtma teile määratud ravimeid. Saate kirurgilise rinnahoidja, mida peate kasutama 24 tundi ööpäevas teatud aja jooksul. Teil soovitatakse paar nädalat pärast operatsiooni magada selili ja vältida seksuaalvahekorda. Peate vältima vannis käimist või juuste täielikku pesemist. Vedeliku äravoolutorud asetatakse teie sisselõigete lähedusse ja eemaldatakse pärast neljapäevast operatsiooni.

Vältige kahe nädala jooksul jõulisi tegevusi, nagu pingutamine ja raskete esemete tõstmine. Teie side eemaldatakse viis päeva pärast protseduuri. Mõned õmblused lahustuvad iseenesest, kuid teised tuleb eemaldada kaks nädalat pärast protseduuri. Teie arst võib teie sisselõigete jaoks soovitada geeli, mis soodustab paranemist. Kogu rindade tõstmise taastumisprotsessi ajal hoidke oma rindu ja sisselõikeid päikese eest kaitstuna.

Riskid ja tüsistused

Nagu iga teine kirurgiline protseduur, kaasneb rindade tõstmisega ka teatud riske. Siiski on väga oluline arutada neid enne protseduuri rindade tõstmise kirurgiga. Rindade tõstmise operatsiooni võimalikud kõrvaltoimed hõlmavad;

  • Armid – Pärast protseduuri jäävad püsivad armid, kuid need kaovad kahe aasta pärast ja neid saab rinnahoidja abil kergesti peita.
  • Nahatundlikkuse muutus – kahjustatud piirkondades võib esineda tuimust; ja see taastub tavaliselt mõne nädala pärast, kuid mõnel juhul võib see olla püsiv.
  • Imetamine – Pärast operatsiooni on mõnel naisel raske toota rinnaga toitmiseks piisavalt piima.
  • Infektsioon – haavad võivad ühel või teisel põhjusel nakatuda, kuid selle vältimiseks määratakse antibiootikumid.
  • Allergia – seda juhtub harva, kuid teie nahk võib olla allergiline teibi, lahuste või muude asjakohaste ravimite suhtes. Sel juhul vajate allergiliste reaktsioonide raviks täiendavat ravi.

Ideaalne kandidaat rindade tõstmiseks

Võite olla ideaalne kandidaat rindade tõstmise operatsioonile, kui;

  • Sul on longus rinnad .
  • Teie rinnad on kaotanud oma kuju ja muutunud lamedamaks.
  • Teie nibud vajuvad teie rindade voldikute alla, kui neid ei toetata.
  • Teie rinnad ei ole sümmeetrilised .
  • Kas olete vanem kui 18.
  • Sul on stabiilne kaal .
  • Sa ei suitseta.
  • Sa pole rahul oma lõtvunud rindadega.
  • Sul on hea füüsiline ja vaimne tervis.
  • Teil on realistlikud ootused.

Rindade tõstmise tulemused

Märkate kohest muutust oma rindade üldises väljanägemises, kuigi nende kuju muutub ja stabiliseerub ka järgmiste kuude jooksul. Need tulemused võivad olla püsivad, kui hoolitsete oma naha ja kehakaalu eest.

Rindade tõstmise kirurgia eelised

Rindade tõstmise operatsiooni eelised on arvukad;

  • See parandab teie rindade esteetilist välimust ning muudab need atraktiivsemaks ja nooremaks.
  • See parandab teie rindade sümmeetriat .
  • See ei vähenda teie rindade suurust.
  • See annab püsivaid tulemusi.
  • See tugevdab enesehinnangut .

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.

Autori kohta

Maria

Minu nimi on Maria. Mul on üle 10 aasta kogemust turundusjuhina meditsiinitööstuses. Olen edukalt turule toonud mitmeid tooteid, sealhulgas meditsiiniseadmeid, ning mul on suur kirg müügi ja turunduse vastu.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️