Rhinoplasty Türkiye's

rinoplastika Türkiye 1
Kirjutas Émilie

Kas kaalute Türkiye's ninaplastikat? See ülim juhend sisaldab kõike, mida peate teadma protseduuri, taastumise ja kulude kohta Istanbulis. Küsige pakkumist ja saate parima hinna edukaks ninaoperatsiooniks Türgis.

ParimKliinik.com teavitab teid ninaplastikast Türgis ja aitab teil broneerida operatsiooni kvalifitseeritud Türgi kirurgide juurde . See sisu on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil ega ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

Kui palju maksab rinoplastika Türkiye?

Türgis on ninaplastika keskmine maksumus 1800 eurot . Protseduur viiakse läbi üldnarkoosis ja kestab 2,5 tundi. Istanbulis viibimise kestus on 6 päeva ja haiglaravi kestus 1 öö. Lõplik tulemus on nähtav 6 kuu jooksul. Hind sisaldab anesteesiat, operatsiooni, ravimeid, samuti tõlki, hotelli- ja lennujaamatransporti.

Rinoplastika 1800 €
Sekundaarne rinoplastika 2200 €
Etniline rinoplastika 2300 €
Ultraheli rinoplastika 2500 €

Rhinoplasty Türkiye: ülim juhend

Kellel on suur nina, arvab, et kõik räägivad sellest. See kõnekäänd paneb meid mõistma, kui raske võib mõnikord nina olla. Näo keskel muudab see figuuri võluvaks või häbiväärseks. Konksus, rippuv, ülespoole pööratud, tasane, kamar, akviline, konks, on igasuguseid kujundeid, millest mõned võivad jätta suure kompleksi. Seda on võimatu varjata ega kustutada, kuid sellel on endiselt olulised funktsioonid: hingamine ja lõhn.

rinoplastika ja side ninas
Rinoplastika ja side ninas

Mida siis selle liiga imposantse ninaga peale hakata? Tänu teadusele ja tehnoloogiale saame täna parandada nina kuju ja tagada, et meil on väike nina . Ninast kaalu kaotamist nimetavad spetsialistid seda rinoplastikaks . Nii naistel kui meestel sünnitab see meditsiinipraktika ” uue nina “. Ja mitte suvaline nina, vaid nina, mille oleme ise valinud ja mis meid kaunistab. Vähemalt selline, mis paneb meid hea välja nägema.

Enne ja pärast fotod meie patsientidest

Kus Türkiye linnas ninatööd teha?

Levinuim ilukirurgia operatsioon, rinoplastika, tehakse peaaegu kõikjal maailmas. Kuid Istanbulis, rahvusvahelises plastilise kirurgia pealinnas , tunnete tuhandete kilomeetrite kauguselt oaasi või kosmeetilise ninakirurgia püha graali lõhna.

Rhinoplasty on üks TOP 10 enimnõutud ilukirurgia operatsioonidest Türgis . See on kindlasti tingitud Türgi kosmeetikakirurgide arvust, kes on omandanud suure kogemuse ja ülemaailmse tuntuse.

Kuid lisaks on mujalt odavamate hindadega, hea elu ja erakordse maitsega gastronoomiaga raske mitte valida meditsiiniturismiks Istanbuli või Antalyat. Siis pole midagi muud, kui katsetada oma uut hõngu Bosporuse kaldal.

Rinoplastika simulatsioon enne pärast
Rinoplastika simulatsioon enne pärast

Kas olete valmis ninaplastikaks Istanbulis või Antalyas, Türgis ? Jälgi juhti!

Tee lõpp suurele küüru või kõvera nina kompleksile

Räägitakse, et nina on näo idioot. Selle vanasõna väljamõtleja, toimetaja märkus: autor Marcel Mariën mõistis, et ninalisanditel puudub sageli terve mõistus. Liiga pikk, liiga suur, liiga lühike, liiga õhuke, liiga lai, liiga konarlik, liiga auklik, liiga rippuv, liiga kõrge, väändunud, “pif” ei saa alati olla diskreetne. Millest on kahju, sest see näeb sageli välja nagu nina keset nägu . Seda pole alati lihtne eeldada.

Ja siis pole meil õnn sündida Kleopatra ninaga . Teatud kogukondades või peredes on nina kuju geneetiline ja see ei mängi alati näo võlu kasuks. Teistel juhtudel võib see olla trauma või õnnetuse põhjustatud deformatsioon. See võib põhjustada nina kontrollimatut kuju, kuid veelgi tõsisemalt hingamishäireid.

Eemaldage nina muhk
Eemaldage nina muhk

Öeldakse, et ilu on suhteline. Ja siis on ilusa nina omamine midagi enamat kui esteetiline. See puudutab enesekindlust ja eneseteostust. See seisneb inimese füüsiliste ja psühholoogiliste komplekside lõpetamises.

Mis paneb meid tahtma astuda järgmine samm: muuta nina kuju või vähemalt parandada selle esteetikat, saada sümmeetriline nina nagu Instagrami tähed. Siin tulebki appi rinoplastika. Üldiselt on Türgis ninaplastika kõige levinum eesmärk parandada nina defekte. Kuid rinoplastika on palju enamat…

Mis on rinoplastika?

Rinoplastika ehk ninaoperatsioon on kirurgiline operatsioon, mis hõlmab nina suuruse või kuju muutmist või lihtsalt muhke eemaldamist. Eesmärk on luua ilus profiiliga nina, loomulik, harmooniline, sümmeetriline, kauni kujuga nina, mis sobib ideaalselt kõigi näojoontega. Kui modifikatsioon on hädavajalik, tagab rinoplastika, et kõik nina esteetilised anatoomilised kriteeriumid on täiuslikus kooskõlas. Sest selle operatsiooni eesmärk on eelkõige saavutada täiuslik näo tasakaal.

Ninaplastika seisneb seega nii nina, silmade kui ka näo enda ning naeratuse kaunistamises ninaneeluvoltide kaudu. Sel viisil ümber tehes võib nina anda näole hoopis teistsuguse välimuse. Mõne patsiendi jaoks muudab rinoplastika nooremaks. Peale selle on oluline usaldada ninaplastika kogenud kirurgi hooleks, et operatsioon ei kahjustaks hingamisfunktsiooni ega ninasillat.

Ninaotsa operatsioon
Ninaotsa operatsioon

Millises vanuses on Türkiye’s ninaplastika?

Oluline on teada, et nina rinoplastika ei ole mõeldud kõigile, kes soovivad oma ninasõõrmeid opereerida . Millal aga teha Türkiye odavat ninaplastikat? Vanuse alammäär on naistel 17 ja meestel 18 aastat. Selles vanuses jõuab luu kõhr oma kasvu lõpuni ja seda saab muuta soovitud kuju.

Lisaks võib pärast teatud vanust kosmeetiline ninaoperatsioon olla keerulisem. Alates 35. eluaastast muutub luukõhre kõvaks. Muudatus võib olla keerulisem.

Erinevat tüüpi rinoplastika Türkiye

Tänu tehnoloogia arengule on rinoplastika Türgis praktika, mis ei jäta arme. Vähendatud sisselõiked, vähesed puudutused, kõrge rahulolu määr – just see sunnib patsiente valima Turkiye, et oma nina odavalt korda teha. Kuid ikkagi tuleb valida kogenud kirurg, kes suudab veatult läbi viia. Selgitame teile veidi hiljem, kust teda leida ja kuidas temaga ühendust võtta.

Kõigepealt vaatame, millist tüüpi ninaoperatsioone saame teile pakkuda:

1 – Funktsionaalne rinoplastika

Rinoplastikat nimetatakse funktsionaalseks, kui seda tehakse meditsiinilistel põhjustel. Seda nimetatakse ka septoplastikaks või rinoseptoplastikaks, kui haistmisorgan ei suuda oma olulisi funktsioone täita. See operatsioon ravib ummistunud ninasõõrmeid ja kõiki hingamisteede sümptomeid. Funktsionaalne rinoplastika põhjustab tegelikult patsiendi nina morfoloogia muutumist. Euroopas katab selle operatsiooni ravikindlustus.

Nina silla kõrvalekalle
Nina silla kõrvalekalle

2 – Struktuurne rinoplastika

Struktuurne rinoplastika, mida nimetatakse klassikaliseks, on puhtalt esteetiline muutus. See hõlmab nina kõhrelise ja luulise arhitektuuri tugevdamist, et ühtlustada selle kuju ja paksust. Seda tüüpi operatsiooni puhul saame opereerida kahel viisil:

  • Parandage nina ummistavat kõhre keerdunud kõrvalekallet. Seda nimetatakse septorinoplastikaks .
  • Tehke ninaotsa operatsioon, mille käigus opereeritakse ainult ninaotsa, mis võib olla rippunud, liiga kõrgel, asümmeetriline, liiga lai, pall või kõrvalekalduv. Et seda paremini täpsustada.
ninaotsa operatsioon
Ninaotsa operatsioon

3 – Rhinoplasty koos kõhre siirdamisega

Kõhresiirdamisega ninaplastika hõlmab osa kõhre eemaldamist kehast, et see siirdada ninasse. Selle operatsiooni eesmärk on muuta nina kuju, suurendada selle mahtu, maskeerida defekti, tugevdada nina struktuure või korrigeerida järgnevaid deformatsioone.

Pookoksad võetakse sageli nina vaheseina kõhrest. Kuid võime kasutada ka kõrva kõhre ja roidekaare siirdeid. Seda tüüpi rinoplastika on mõeldud inimestele, kellel on liiga paks või õhuke nina ja kelle modifitseerimine nõuab siirdamist.

4 – Mittemeditsiiniline rinoplastika või nina tõstmine

Selles esteetilises praktikas tegelikku operatsiooni ei kasutata. Operatsioon tehakse ka ilma anesteesiata. On kaks laialdaselt kasutatavat tehnikat:

Hüaluroonhappe süstimine

See hõlmab nina kuju muutmist hüaluroonhappe süstidega, millele saab lisada Botoxi. See alternatiiv ilma operatsioonita on teie jaoks, kui soovite:

  • Tasakaalustage nina mahud.
  • Tõstke ninaots üles.
  • Pehmendage väike muhk.
  • Parandage eelmise ebaõnnestunud rinoplastika puudused ja defektid.
  • Kui olete üle 50-aastane ja teie nina kõhr on kõva.

See tehnika on kiire. Seda tehakse vaid 30 minutiga ühe seansi jaoks. Uuendamine tuleb siiski läbi viia 18 kuu pärast.

Simulatsioon enne ja pärast rinoplastikat naisel
Simulatsioon enne ja pärast rinoplastikat naisel

5 – Ultraheli rinoplastika

2013. aastal välja töötatud ultraheli-rinoplastika hõlmab ka ultraheli sageduse kasutamist nina täpsemaks ümberstruktureerimiseks . See on mitteinvasiivne meetod, mis kasutab luude ja nina kõhre silumiseks ja ümberkujundamiseks vibratsiooni. Eelistatakse nina peenestamiseks ja õrnaks poleerimiseks.

6 – Sekundaarne rinoplastika

Sekundaarne rinoplastika ehk revision-rinoplastika on taastav operatsioon, mis nõuab ninalõikust. Ta vajab Türgi rekonstruktiivkirurgilt suuri teadmisi, et võimaldada tal parandada eelmist ebaõnnestunud ninaoperatsiooni nina rekonstrueerimisega. See teine taastav rinoplastika võib olla delikaatne, sest on vaja korrigeerida eelmise arsti operatsiooni, kes võis halvasti hakkama saada.

7 – etniline rinoplastika

Etniline rinoplastika on ninakirurgia, mille eesmärk on luua esteetiliselt meeldiv ninakuju, säilitades samal ajal igale etnilisele rühmale ainulaadsed omadused. Tänapäeva täiustatud rinoplastika läheneb individuaalsele ilule, mis hõlmab pärandit ja tõstab esile ilu, mitte ei loo universaalset ninakujundust.

Aafrika patsient pärast etnilist rinoplastiat
Aafrika patsient pärast etnilist rinoplastiat

1980. ja 1990. aastatel põhines rinoplastika peavool kaukaasia ninakujul, mis ei sobinud teistele etnilistele rühmadele, nagu asiaadid , aafriklased ja Lähis-Ida inimesed .

Avatud või suletud rinoplastika?

Avatud rinoplastika , mida nimetatakse ka väliseks rinoplastikaks, hõlmab sisselõike tegemist kolumella põhja, mis on kahte ninasõõret eraldav pehme kude. See meetod võimaldab hõlpsamini ligipääsu ninakõhrele ja võimaldab tänu paremale nähtavusele tõhusamalt töötada. Selle operatsiooni eesmärk on tuvastada nina morfoloogia, et see võimalikult kiiresti ümber kujundada. Seda tüüpi operatsioon on üks tavalisemaid rinoplastika operatsioone Türgis .

Suletud rinoplastika , mida nimetatakse ka endonasaalseks rinoplastikaks, hõlmab nina ümberkujundamist otse ninasõõrmete seest, kasutades peeneid sisselõigeid. Seega pole nähtavaid arme. Seda vähem invasiivset protseduuri kasutatakse väiksemate paranduste tegemiseks, nagu ninaotsa lohu korrigeerimine. Taastumisaeg on seega lühem, kuna esineb vähem verevalumeid.

avatud ja suletud rinoplastika

Mida lugeda enne rinoplastika kaalumist

Lisaks vajaliku rinoplastika tüübi kindlakstegemisele peaksite teadma, et eduka nina rinoplastika ja õige operatsioonitüübi valimisel on mitu tegurit. Need on :

Vanus

Esiteks peate arvestama vanusega. Sellel on nahale määrav mõju. Noorem nahk on elastsem. Ta suudab kohaneda rinoplastika põhjustatud muutustega. Teisest küljest vananedes nahk vananeb. Ta ei suuda plastilise kirurgiaga kohaneda ja tagajärjed võivad olla vähem nähtavad, kui võiks loota.

Elustiil

Elustiil mõjutab ka naha kvaliteeti. Ilmselgelt mõjutab suitsetamine või päikese käes viibimine nahka. See võib muuta kosmeetilise ninaoperatsiooni protsessi keerulisemaks.

See aga ei tähenda, et rinoplastika oleks piiratud. Vastupidi, need tegurid võimaldavad teil paremini valida, millist tüüpi ninaplastika sobib teie vajadustele ja naha olemusele. Näiteks küpse ja vähem elastse naha puhul on kõige soovitatavam mittemeditsiiniline rinoplastika. See on õrn meetod, mis võimaldab korrigeerida nina kuju ilma liigset nahka tekitamata.

rinoplastika diagramm
Rinoplastika skeem

Motivatsioon

Kui kosmeetiline ninaoperatsioon on ühe seansi operatsioon, on selle tulemus pöördumatu. Ja sa hoiad seda uut nina kogu eluks. See on liiga pikk kahetsus. Enne ninaplastikaga jätkamist veenduge, et teete õige otsuse.

Kui tulete oma näoga silmitsi, vaatate peeglisse, küsite endalt, miks soovite oma nina vahetada? Millist ninaosa tahaksid muuta? Kuidas kavatsete oma nina vahetada ? Tehke ülevaade oma motivatsioonidest.

Rinoplastika eriarsti valik

See on see, kellele usaldate oma nina, oma näo ilu ja suure osa oma edasisest elust. Milleks ? Sest tema vägiteod võimaldavad teil oma ninaga rahul olla või mitte. Ja nagu me alati ütleme, on see näo keskpunkt, parem, kui teie uus nina oleks rahuldav. Kõik see ütleb teile, et arsti valik peab olema mitmete uuringute objektiks:

  • Tänu tema tulemustele, kordaminekutele ja edule leidke Türgi parim ninaplastika kirurg, kes on kogenud ja tõhus tänu tema mainele.
  • Leidke usaldusväärne praktik, kes juhendab teid protsessi käigus. Alates aja broneerimisest kuni operatsioonijärgse intervjuuni.
  • Usaldage oma nina kirurgi kätte, kes teeb seda tööd mitte ainult sellepärast, et see on tema töö, vaid kes mõistab ka teie motivatsiooni ja teid selle järgi juhendab.
rinoplastika kirurg
Rinoplastika kirurg

Kust leida suurepärast ninaplastik?

Türgis! Riik on täis kogenud rinoplastika-spetsialiste , kes pakuvad suurepärast teeninduskvaliteeti ja kelle maine ulatub Euroopast väljapoole.

Tuntud inimesed, rahvusvahelised staarid, ettevõtjad, tudengid või eraisikud valivad sihtkohaks Istanbuli või Antalya, sest Türgis on ninaplastika tavaline praktika. Peate nägema Instagramis vaid enne ja pärast fotosid Türgis tehtud ninaplastikast, et mõista, et nemad on selles vallas meistrid.

Ent veelgi enam, seda tehakse kõrgtehnoloogilistes ruumides, ülimoodsate seadmete ja tipptasemel seadmetega. Kirurgiaasutused on 5-tärni internaatkooli väärilised, kus tunnete end täiesti kindlalt. Ja palju enamat, pärast nina muutmist on teil rõõm testida oma uut nina Türgi tänavatel, kus baklava, kebabi või dolma lõhn äratab teie ninasõõrmed.

rinoplastika kirurg
rinoplastika kirurg

Meie ninaplastika spetsialiseerunud kliinikus toetatakse teid kogu raviperioodi vältel. Teid aidatakse igas olukorras ning vastame hea meelega kõikidele teie küsimustele, selgitame kahtlusi ja toetame teid igal sammul.

Ja kui keel tundub suhtlemisel olulise takistusena, siis teadke, et meil on sünkroontõlgid, kes valdavad teie keelt suurepäraselt. Mida sa siis ootad, et teha Türgis ninaplastikat ?

Rinoplastika Türkiye linnas: kosmeetiline ninaoperatsioon

Türgis on ninaplastika edukus 98% , mistõttu on see iluoperatsioon seal väga populaarne. Nagu eespool juba öeldud, on see suuresti tänu kirurgide oskustele ja kogemustele ning kohapeal kasutatavatele ultramoodsatele tehnoloogiatele.

Video edukast rinoplastikast Türkiye linnas

Kuidas läheb operatsioon Istanbulis?

Istanbuli ninaplastika protseduur on kodifitseeritud. Alates esimesest konsultatsioonist kuni kirurgilise sekkumiseni läbite erinevaid etappe. Võite olla kindel, et igal sammul toetab teid professionaalide meeskond, keda saate täielikult usaldada.

Kas teil on HIV? Teile on reserveeritud spetsiaalne üksus ninaplastika jaoks, mis on teie ja personali jaoks täiesti ohutu.

Meie meeskond on koolitatud pakkuma personaalset abi ratastoolis liikumispuudega inimestele kogu nende viibimise ajal. Meie kliinik on ligipääsetav puuetega inimestele (PRM).

Esimene konsultatsioon

Teie haistmismeele südamesse mineku teekonna alguspunkt on esimene konsultatsioon teie esimene kohtumine Türgi kirurgiga . On ülioluline, et koostada ninaplastika projekt vastavalt teie vajadustele ja soovidele. Seda saab teha otse Istanbuli kliinikus või kaugintervjuu või fotode kaudu. Kirurgiga silmast silma kohtumine on endiselt parim viis usaldusliku õhkkonna loomiseks.

Selle esimese sammuna ütlete kirurgile oma esteetilised soovid. Ta teeb täpse diagnoosi, mis võimaldab teil teada saada, kas see on teostatav. Ta hindab arvukalt kriteeriume, tegureid ja vastunäidustusi, mis võimaldavad teie kirurgilist projekti edukalt läbi viia.

rinoplastika kirurg ja patsient
Rinoplastika kirurg ja patsient

Selle esimese konsultatsiooni ajal selgitab Türgi ninaplastika kirurg teile ravi, mis võib teile täielikku rahulolu pakkuda. Selles kirjeldatakse üksikasjalikult selle protsessi protseduure, eesmärke ja oodatavaid tulemusi. Aeg-ajalt teavitab ta teid protseduuri ajal tekkida võivatest riskidest või muudest kahjulikest mõjudest.

Sõltuvalt teie nina kujust on ka võimalik, et ninaplastik teeb teie soovil röntgeni-, 3D-skaneeringu või isegi funktsionaalse rinoloogilise hinnangu. Teise konsultatsiooni saab märkida teie päevikusse.

Juhised ja näidustused, mida teada saada

Selle esimese konsultatsiooni käigus saate teada ka ninaoperatsiooni süstemaatiliste kirurgiliste juhiste kohta. Ärge kartke küsida oma kirurgilt küsimusi oma ootuste ja operatsiooni tulemuste kohta.

Mõned juhised, mida järgida:

  • Lõpetage suitsetamine või alkoholi joomine enne operatsiooni
  • Lõpetage põletikuvastaste ravimite, aspiriini, antikoagulantide võtmine.
  • Näo puhastamine ja hooldus enne kirurgilist operatsiooni: habeme või vuntside raseerimine jne.
Enne ja pärast rinoplastika simulatsiooni
Enne ja pärast rinoplastika simulatsiooni

Operatsiooni päev

Operatsioonipäeval kutsutakse teid hoolikalt esteetikakliinikusse. On võetud kõik meetmed tagamaks, et see seanss oleks teie jaoks pingevaba ja pingevaba hetk. On tõesti oluline, et tunneksite end protseduuri ajal mugavalt. Kogu Istanbuli meditsiinimeeskond paneb teid rahulikult ja mugavalt tundma.

Rinoplastika operatsiooni võib läbi viia kohaliku või üldnarkoosis:

  • Kohaliku anesteesia korral rakendatakse ninale kerget sedatsiooni. Te ei tunne midagi, kuid näete kogu ravi edenemist. Kirurg püüab oma protseduuride kohta võimalikult palju suhelda. Ärge muretsege, operatsioon on valutu ja täiesti mugav.
  • Üldnarkoosis magate kogu operatsiooni vältel. Olenevalt ilukirurgia tähtsusest ja keerukusest võib see hõlmata ööd kliinikus.
ninaoperatsioon Türkiye linnas
Ninaoperatsioon Türkiye linnas

Sekkumise kestus

See on spetsialiseerunud kirurg, kes vastutab ninaplastika läbiviimise eest. Teda võivad toetada teised spetsialistid või tema meditsiinimeeskond.

Seanss võib sõltuvalt operatsiooni keerukusest kesta 1 kuni 3 tundi . Isiklikult kestis minu ninaplastika Türgis 3,5 tundi, kuna see oli sekundaarne ninaplastika. Nina ümberkujundamise protsess sõltub parandatavast probleemist või kirurgi kasutatavast tehnikast. Kõigil juhtudel alustab ta nina naha eraldamisega luu- ja kõhrekatusest. Kui ümberkujundamine on lõppenud, asetatakse nahk nina vaheseinale tagasi.

Kui operatsiooni eesmärk on muuta nina väiksemaks, eemaldab kirurg osa kõhrest ja luust. Selleks teeb ta ninasõõrmetesse paar sisselõiget.

nina eestpoolt vaadatuna
Eest vaadatuna nina

Kui operatsiooni eesmärk on suurendada nina suurust, teeb kirurg kõhresiirdamise, mis muudab nina . Sel juhul tehakse sisselõiked väljastpoolt. Suurte ninasõõrmete puhul on võimalik teha ninasõõrmete külgedele väikseid sisselõikeid, et muuta nina laiust ja lasta ninasõõrmetel kitseneda, seda nimetatakse siis alarplastikaks.

Kui operatsioon on lõppenud, kannate ninale plastikust või metallist lahast. See võimaldab uuel ninal korralikult istuda ja oma kuju säilitada. Lisaks võib tampoone sisestada ka ninasõõrmetesse, et toetada vaheseina (nina vaheseina) ja mitte segada hingamist. Lõpuks kaitsevad sidemed nina kõigi väliste rünnakute, löökide ja muu eest.

Postoperatiivne faas

Esimese 24 tunni jooksul pärast rinoplastikat tunnete, et teie ninamanused on tuimad. Mõnikord võib tekkida väike ebamugavustunne. Nägu võib paisuda ja muutuda hellaks. Kuid see kestab vaid paar tundi. Ebamugavustunde leevendamiseks määratakse teile valuvaigisteid.

Kuigi mõte oma uut nina kõikjal Istanbulis näidata võib olla väga ahvatlev, on siiski soovitatav esimesel päeval pärast operatsiooni puhata. Hoidke oma pead kõrgel 3-4 päeva pärast operatsiooni, eriti kui magate, muidu pea paisub.

5 päeva pärast võivad silmade ümber tekkida verevalumid. Ära paanitse. Külma kompressi tegemisest piisab enesetunde parandamiseks ja turse vähendamiseks. Need verevalumid kaovad nädala pärast, kui sisemised kuded paranevad.

Sellele lisanduvad kerged lekked ninasõõrmetest või ninakinnisus, mis ei tohiks mingil juhul teid hoiatada. See on osa protsessist. Paranemise kiirendamiseks laske kõigel voolata ilma nina puhumata.

Patsient pärast rinoplastikat
Patsient pärast rinoplastikat

Selle aja jooksul ja enne järgmist kohtumist kirurgiga võite igal ajal ühendust võtta haigla meditsiinimeeskonnaga. Kui teil on oma füüsilise seisundi kohta küsimusi või kahtlusi, pöörduge kindlasti oma kirurgi poole.

Kui olete täiesti enesekindel, ei pea te tegema muud, kui külastama kogu Istanbuli vaatamisväärsusi. Siiski olge põrutuste ja löökide eest ettevaatlik. Kaitske oma nina nagu silmatera!

Nädala pärast eemaldatakse lahased, tahid, tampoonid ja muud sidemed. Saate sügavalt hingata. Sinikad ja tursed on praeguseks kadunud. See on tagasipöördumine normaalse elu juurde. Kuigi paljud patsiendid võivad juba 3-4 päeva pärast operatsiooni naasta oma tavaellu.

Rhinoplasty Türkiye: fotod enne ja pärast

Foto enne ja pärast blondi naise ninaplastikat
Foto enne ja pärast blondi naise ninaplastikat
Foto enne ja pärast segaverelise naise ninaplastikat
Foto enne ja pärast segaverelise naise ninaplastikat
Foto enne ja pärast ninaplastikat valgel naisel
Foto enne ja pärast ninaplastikat valgel naisel

Riskid, tüsistused ja kõrvaltoimed

Rinoplastika ajal võivad esineda haruldased riskid :

  • Lõhna ajutine kaotus;
  • Tundlikkuse kaotus ninaotsal;
  • Naha värvimuutus ja turse;
  • Nina vaheseina perforatsioon;
  • Halb paranemine;
  • Hingamisprobleemid.

Sellest tulenebki huvi usaldada meid Istanbulis asuva kirurgi valimiseks ning valida hea mainega ja kogenud praktik.

Pange tähele, et islami religioonis ei ole rinoplastika haram. See on halal ja aktsepteeritud, kuna selle eesmärk on kõrvaldada nina kahjustav defekt.

Ettevaatusabinõud

Sinu rinoplastika tehtud, nina kindlalt paigas, ära pretendeeri veel võidule. Peate ootama 3–12 kuud, enne kui nina võtab oma lõpliku kuju. Peate olema kannatlik ja ennekõike ettevaatlik.

Esimesel operatsioonijärgsel kuul soovitatakse teil siiski mitte teha liiga palju pingutusi ega liigutusi, mis nõuavad palju jõudu. See võib põhjustada teie vererõhu tõusu. Samuti vältige lööke ja lööke, mis võivad uut nina deformeerida. Sel perioodil tuleks vältida ujumist, jõusaali, jooksmist ja isegi intensiivset seksuaalvahekorda.

Rinoplastika patsient, kellel on side ninal
Rinoplastika patsient, kellel on side ninal

Kui kannate retseptiprille, proovige vahetada kontaktläätsi, kuni nina on paranenud (umbes 2–3 kuud).

Tea, et sel perioodil saadab teid telefoni või veebiintervjuude kaudu kogu ninaplastika meditsiinimeeskond Istanbulis . Kliinikusse võib pöörduda ka kahtluste või hirmude korral. Esimesel iluoperatsiooniaastal suhtlete regulaarselt oma kirurgiga telefonikõnede, fotode jms teel. Ta suudab jälgida teie nina arengut.

Sinu “uus nina”

Pärast verevalumite ja tursete episoode näeme juba teie nina välimust . See on ilus, see on täiesti kooskõlas sellega, millest unistasite. Just nina teeb lõpu teie füüsilistele kompleksidele, hingamisprobleemidele ja erinevatele ebamugavustele.

See on nina, mida kavatsete sportida otse oma näo keskel. Võite saada teistelt ebatavalisi reaktsioone. Kuid võite olla kindlad, see on osa oma keha ja enda vastu usalduse taastamise protsessist.

Kuidas vananeb ninaoperatsioon Türkiye linnas?

Türgis Istanbulis tehtud rinoplastika vananeb hästi. Rinoplastikat peetakse pikaajaliseks või püsivaks, kuid see ei tähenda, et tulemused ei saaks muutuda. Teie operatsiooni tagajärjed muutuvad, kuna teie nina muutub.

Paljud inimesed ei mõista, et nina on sama vananemisohtlik kui teised näojooned. Väga tõsise Briti teadusliku uuringu kohaselt kasvab nina vanusega nagu kõrvadki. Õnneks, isegi kui teie rinoplastika tulemused on muutunud, võib revideeritud ninaplastika taastada soovitud nina välimuse.

Foto mehest pärast rinoplastikat
Foto mehest pärast rinoplastikat

Valmistage ette oma ninaplastika viibimine Türkiye’s

See on kõik, kas olete valmis tegutsema ja astuma sammu Türgi ninaplastika poole? Siin on mõned sammud, mis on vajalikud oma ninaplastika Istanbulis viibimise õigeks korraldamiseks.

Kirurgi ja kliiniku valimine

Esimene ja kõige olulisem samm on valida oma kirurg. Põhjused on juba eespool mainitud. Valige kogenud kirurg, kes on tuntud ja tunnustatud oma tõhususe poolest. Valige suhtlemisaldis praktik, kes suudab anda kõik vastused teie küsimustele. Meie Türgi ninaplastika valdkonna ekspertkirurg on üks riigi tuntumaid. Veelgi enam, meie Istanbuli kliinikus abistatakse teid sujuvalt kõigil etappidel.

Paar sõna kliiniku kohta:

  • Üks parimaid ilukirurgia kliinikuid Istanbulis (Google’i arvustustes hinnatud 4,7/5)
  • Rahvusvaheline maine ja kvalifitseeritud kirurgid

Paar sõna rinoplastikakirurgist

  • 29-aastane kogemus kirurgias (rohkem kui 15 000 operatsiooni)
  • 7 erialatunnistust (kosmeetika ja juuksekirurgia)
  • Võidab teaduslike uurimistööde konkursil 1. koha
  • Türkiye arstide ordu riikliku nõukogu liige
  • Ninaplastika, rasvaimu, rinna- ja juuksekirurgia alased teadmised.
  • Türgi telekanali konsultant
Koordinaator patsiendiga
Koordinaator patsiendiga

Valmistage oma reis ette

Kui olete valinud kirurgi, nagu dr Ergin, saate valmistuda oma ninaplastika Türgi reisiks . Enamik Türgi ilukirurgia haiglaid pakuvad kõikehõlmavaid pakette: lennupiletid, majutus, konsultatsioonid, kirurgia, operatsioonijärgne operatsioon, toitlustus, visiidid ja avastused jne.

Need pakkumised muudavad teil Türgis ninaplastika tegemise protsessi lihtsamaks. Te ei pea midagi korraldama, sest kõik on juba kaasas. Kõik, mida pead tegema, on pakkida oma kotid ja võtta oma transport Atlandi ookeani ületamiseks.

Kui sulle meeldib rohkem seiklusi või vabadust, võid alati valida vabamad valemid. Sel juhul võite vabalt korraldada oma Istanbulis viibimise nii, nagu soovite, välja arvatud konsultatsioonid ja kirurgiline sekkumine.

Hotellid Istanbulis edukaks arstiabiks
Hotellid Istanbulis edukaks arstiabiks

Kui kauaks Türkiye’sse ninaplastikaks jääda?

Üldjuhul viibib ninaplastika Türgis umbes 6-7 päeva. See on aeg, mis kulub rinoplastika tegemiseks ja operatsioonijärgseks järelkontrolliks kohapeal. Kuid riigi ilu võib teid vallutada ja tekitab soovi oma viibimist pikendada.

Kuidas teie esteetiline viibimine Istanbulis kulgeb?

  1. Saabute Istanbuli lennujaama (IST). Fuajees ootab teid erajuht, millel on silt, millele on kirjutatud teie nimi.
  2. Ta viib teid Mercedese kaubikuga teie 4* hotelli (30 min autosõitu). Hotell asub 2-minutilise jalutuskäigu kaugusel esteetikakliinikust.
  3. Oma eesmärkide määratlemiseks kohtuge koordinaatori ja kirurgiga. Ta vastab kõigile teie küsimustele. Koordinaator tõlgib.
  4. Kohtumine teisel päeval ninaplastika tegemiseks. Pärast operatsiooni jääte üheks ööks kliinikusse jälgimiseks.
  5. Seejärel puhkate oma 4* hotellis koos ravimite ja kreemidega, mida koordinaator teil kasutada palub.
  6. Vastuvõtt kuuendal päeval lahase eemaldamiseks ja viimaseks kontrolliks kirurgi juures, alati koordinaatori juuresolekul.
  7. Erajuht võib teid seejärel tagasilennuks tagasi lennujaama viia ja saate 7 päeva jooksul oma uut nina nautida.

Kui palju maksab ninaplastika Türkiye?

Ülim küsimus! Ja see, mis sunnib sadu tuhandeid patsiente valima Türgi ninaplastikat, on selle operatsiooni hind. Nina plastilise kirurgia maksumus Bosporuse kaldal võib ulatuda 70% odavamaks kui Euroopas. Arvesta 1600 kuni 2500 eurot ninaplastika jaoks Istanbulis. Kuid see hind varieerub sõltuvalt kasutatavatest tehnikatest, modifikatsiooni keerukusest ja kirurgi mainest. Täpse hinna ja Istanbuli parima kosmeetikakirurgi arvamuse saamiseks küsige personaalset hinnapakkumist.

Ninaplastika hinna arvutab koordinaator
Ninaplastika hinna arvutab koordinaator

Järeldus

Valige Türgi parim rinoplastika kliinik, et tagada protseduuri edu. Leia teavet kirurgi tegevuse kohta. Valiku tegemisel tuleb arvestada mitmete kriteeriumidega:

  • Patsientide ülevaated ja iseloomustused
  • Fotod enne ja pärast
  • Kliiniku loomise kuupäev
  • Kliiniku akrediteeringud
  • Arsti aastatepikkune kogemus
  • Kliinikumi ja kirurgide eriala

Kui teil on valiku tegemisel raskusi, saame teid toetada teie sekkumise õnnestumisel ja seda vähendatud määraga.

1

Koordinaator

Jäta meile oma kontaktandmed vormi kaudu. Meie koordinaator võtab teiega teie nina tasuta eeldiagnoosimiseks ühendust sõnumi teel Whatsapi kaudu või e-posti teel.

Ta küsib teilt esi- ja profiilifotosid ning teie eesmärke , et saada ilukirurgi arvamust .

2

Kirurg

Kui kirurg suudab teie eesmärgid täita ja annab meile teie ninaplastikale rohelise tule, saadame teile tasuta ja kohustusteta isikupärastatud hinnapakkumise .

Ja kui olete nõus, korraldame kõik teie eest:
Lend, takso, hotell, ninaplastika, meditsiin ja ennekõike kaunis giidiga ekskursioon Istanbulis.

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.


KKK – korduma kippuvad küsimused

Kui kaua kestab ninaoperatsioon Türgis?

Pärast ninaoperatsiooni Türkiye’s püsib tulemus aastaid. See tähendab, et vanusega muutub näonahk õhemaks. Seetõttu võivad ilmneda ebakorrapärasused. Küll aga on võimalik hüaluroonhappe süstidega neid väikseid puudusi parandada.

Rinoplastika on iluoperatsioon, mis ei tee haiget. Kuna operatsioon toimub üldnarkoosis, ei tunne te valu. Kuid kui anesteesia mõju kaob, tunnete ebamugavust. See tähendab, et valu jääb talutavaks.

Kosmeetilise ninaoperatsiooni edukus Türgis on 98%. Seetõttu meelitab operatsioon palju inimesi. Lisaks on tõsised kõrvaltoimed harvad. Kõige sagedasemad tüsistused on: verejooks, halb reaktsioon anesteesiale ja infektsioon.

Türgi on ideaalne valik neile, kes soovivad teha ninaplastikat.Türgi ilukirurgid on kõrgelt kvalifitseeritud ja neid peetakse oma ala parimateks spetsialistideks. Ka protseduuri hind on seal odavam kui Euroopas.

Rinoplastika on keelatud enne 16. eluaastat. Tegelikult peate ootama, kuni näo kasvufaas lõpeb. See lõpeb 16- või 17-aastaselt. Kuid ideaalne vanus operatsiooni tegemiseks on 20–30 aastat. Selle operatsiooni läbiviimiseks vanusepiirangut ei ole.

Türgis ninaplastika tegemiseks peate planeerima vähemalt 8-päevase viibimise. Üldiselt kestab operatsioon maksimaalselt üks või kaks tundi. Sellegipoolest on kohustuslikud ettevalmistavad sammud ja operatsioonijärgne hooldus. Seetõttu peab peatumine kestma üle nädala.

Jah, mittekirurgiline rinoplastika on võimalik. Seda saab teha hüaluroonhappe süstide või muude täiteainetega, et ajutiselt muuta nina kuju. Konsulteerige tervishoiutöötajaga, et teada saada, kas see võib teie vajadustele vastata.

Autori kohta

Émilie

Minu nimi on Emilie Gervais ja ma elan Türgis, Istanbulis. Olen meditsiinikirjanik, kellel on laialdased teaduslikud teadmised ja üle 15 aasta kogemust vähiuuringute ja molekulaarbioloogia valdkonnas. Mul on kogemusi kongresside korraldamise ja projektijuhtimise alal. Mul on võime edastada keerulisi meditsiinilisi ja teaduslikke kontseptsioone erinevatele sihtrühmadele erinevate meediakanalite kaudu, sealhulgas see veebisait kui minu kirjutamise tahvel.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️