ROPA meetod Hispaanias

ropa meetod hind Hispaania 1
Kirjutas Émilie

ROPA meetod Hispaanias Barcelonas on suurepärane valik lesbipaaridele, kes soovivad luua perekonda ja võimaldab igal partneril osaleda rasedusprotsessis.

ParimKliinik.com teavitab teid ROPA meetodist Hispaanias ja aitab teil operatsiooni broneerida kvalifitseeritud kirurgid . See sisu on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil ega ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

ROPA meetodi hind Hispaanias

ROPA meetodi keskmine maksumus Hispaanias Barcelonas on 4800 eurot. Olenevalt vajadustest võib hind varieeruda 4400 eurost kuni 5000 euroni.

PMA Hind eurodes
IVF ICSI 3100 eurot
IVF ICSI + Munade annetamine 3800 eurot
IVF ICSI + topeltmunarakudoonorlus 4100 eurot
IVF ICSI + sperma annetamine 3200 eurot
Sperma annetamine 800 eurot
Muna klaasistumine 2600 eurot
Kunstlik viljastamine 1000 eurot
Embrüodoonorlus 3150 eurot
ROPA tehnika (jagatud sünnitus) 4800 eurot
Rasedus garanteeritud või raha tagasi 15 000 eurot

Mis on ROPA meetod?

Hispaania kliinikud Barcelonas annavad teie käsutusse mitte ainult parimad eksperdid, vaid ka kõige täiuslikumad ja uuenduslikumad ravimeetodid, nagu vastastikune IVF lesbipaaridele (ROPA meetod) . See protseduur on suurepärane valik lesbipaaridele, kes soovivad perekonda luua ja võimaldab igal partneril osaleda rasedusprotsessis.

KUIDAS VASTASTIKUNE IVF TÖÖTAB HISPAANIAS ROPA MEETODIGA?

Vastastikune IVF lesbipaaridele toimib samamoodi nagu tavaline IVF. ROPA meetod Barcelonas, tuntud ka kui “jagatud emadus”, tähendab “munarakkude vastuvõtmist partnerilt”. Koos kunstliku viljastamisega on annetatud spermaga IVF tavapärane esmavaliku ravi samasoolistele paaridele, kes soovivad perekonda luua.

Vastastikune IVF erineb tavapärasest IVF-ist selle poolest, et see võimaldab mõlemal partneril oma lapse eostamises füüsiliselt osaleda. Üks partner annab munarakud, mida kasutatakse IVF-is, samas kui teine partner kannab rasedust, kuna saadud embrüod viiakse tema emakasse. Mõlemad partnerid mängivad oma pere ülesehitamisel olulist rolli: üks naine on lapse bioloogiline ema (ta annab munaraku), teine on rasedusema (kandja on rasedus ja sünnitab lapse). beebi).

Hispaania kliinikud on välja töötanud meetodid teie viljakusravi eeldatava edukuse määramiseks. See on tasuta ja saate oma uuringutulemused ette ja alati enne ravi algust, et oleksite täielikult teadlik oma võimalustest saavutada iga ravitsükliga positiivne tulemus.

ROPA MEETOD HISPAANIAS SAMM-SAMMULT

ROPA meetod Hispaanias võimaldab kahel naisel sünnitusprotsessi jagada ja hõlmab järgmisi samme:

1. MUNASARJADE STIMULATSIOON MUNADE PAKUMISE PARTNERIL

Munarakke pakkuv partner läbib munasarjade stimuleerimise tsükli ja munaraku väljavõtmisprotseduuri, mis on identne tavapäraste IVF-protseduuridega. Munasarjade stimuleerimine hõlmab hormoonide kasutamist mitme munaraku tootmiseks. Loodusliku menstruaaltsükli ajal toodab naine ainult ühte munarakku. Viljakusravimeid kasutatakse munasarjade stimuleerimiseks, et toota rohkem mune. See tähendab, et viljastamiseks saab koguda rohkem mune.

Kui viljastatud on rohkem mune, on teie ravis kasutatavate embrüote valik suurem. Folliikulite kasvu jälgimiseks ja optimaalse reaktsiooni tagamiseks stimulatsioonile tehakse regulaarselt ultraheliuuringuid ja mõnel juhul ka hormonaalseid vereanalüüse.

2. MUNA TAASTAMINE

Kui folliikulid on saavutanud ultraheliga mõõdetud teatud suuruse, antakse teile erinev hormoon, mis aitab munarakkudel küpseda. Umbes 36 tunni pärast on teie munad kogumiseks valmis. Muna väljavõtmine toimub operatsioonisaalis kerge anesteesia (sedatsioon) all, nii et tunnete end protseduuri ajal täielikult ja ei tunne valu.

Muna väljavõtmise protseduur võtab vaid umbes 10–15 minutit. See viiakse läbi ultraheli juhtimisel, et visualiseerida emakaõõnde ning jõuda munasarja ja folliikuliteni. Protseduur on praktiliselt riskivaba.

3. VILJASTAMINE JA EMBRÜOKULTUUR

Kogutud munarakud segatakse teie partneri või vajaduse korral doonori spermaga laboris väikese steriilse pipeti (klaastoru) abil. Järgmisel päeval kontrollime, kas nad on viljastunud (viljastunud munarakku nimetatakse sigootiks).

4. RASEDUST KANDJAS PARTNER

Raseduse kandja on embrüo siirdamiseks ette valmistatud. Te läbite lihtsa ja arusaadava ravi, mis valmistab teie emaka ja endomeetriumi (emaka sisemine limaskest) ette embrüo siirdamiseks. See ravi aitab hoida teie emaka heas seisukorras kuni siirdamiseni. Te saate ravimeid (tavaliselt nimetatakse hormoonasendusraviks) emaka limaskesta paksendamiseks. Et kontrollida, kas ettevalmistus läheb hästi, on vaja mitmeid kontrolle.

Mõlemad partnerid peavad oma menstruaaltsükli sünkroniseerima. Kui sünkroniseerimine pole võimalik, saab loodud embrüod külmutada ja järgneval hormonaalsel ettevalmistusel partnerile üle kanda.

5. EMBRÜO SIIRDE

Embrüo siirdamine on viimane otsustav samm raseduse saavutamise protsessis pärast vastastikust IVF-i. Embrüo siirdamine on protseduuri oluline etapp ja see viiakse enamasti läbi 72 tundi (3 päeva) pärast munaraku väljavõtmist. Ühe protseduuri kohta siirdatakse maksimaalselt kaks embrüot.

Embrüo siirdamise protsess on väga lihtne ja see viiakse läbi operatsioonisaalis, nagu munarakkude väljavõtmine. Embrüod asetatakse emakasse õhukese painduva toru (embrüosiirdamiskateeter) abil, mis ei kahjusta reproduktiivtrakti (emakaõõne limaskesta). Embrüo siirdamine ei ole valulik ega vaja sedatsiooni ega anesteesiat.

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.

Autori kohta

Émilie

Minu nimi on Emilie Gervais ja ma elan Türgis, Istanbulis. Olen meditsiinikirjanik, kellel on laialdased teaduslikud teadmised ja üle 15 aasta kogemust vähiuuringute ja molekulaarbioloogia valdkonnas. Mul on kogemusi kongresside korraldamise ja projektijuhtimise alal. Mul on võime edastada keerulisi meditsiinilisi ja teaduslikke kontseptsioone erinevatele sihtrühmadele erinevate meediakanalite kaudu, sealhulgas see veebisait kui minu kirjutamise tahvel.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️