Sekundaarne rinoplastika Hispaanias

sekundaarne rinoplastika, naine Hispaania 1
Kirjutas Émilie

Hispaania on üks juhtivaid sihtkohti patsientide jaoks, kes soovivad saada kasu ilukirurgia operatsioonidest. Seal on levinud sellised protseduurid nagu sekundaarne rinoplastika. See operatsioon tehakse siis, kui esimene rinoplastika ei ole andnud oodatud tulemust.

ParimKliinik.com teavitab teid sekundaarsest rinoplastikast Hispaanias ja aitab teil broneerida operatsiooni kvalifitseeritud plastikakirurgide juures . See sisu on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil ega ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

Kui palju maksab sekundaarne rinoplastika Hispaanias?

Sekundaarse rinoplastika maksumus Hispaanias on 3700 eurot. Olenevalt vajadustest võib kõikehõlmav arstiabi kõikuda vahemikus 3500-6700 eurot.

Rinoplastika 3500 €
Sekundaarne rinoplastika 3700 €
Etniline rinoplastika 4300 €
Ultraheli rinoplastika 4500 €

Sellest artiklist leiate kogu kasuliku teabe sekundaarse rinoplastika kohta Hispaanias.

Sekundaarse rinoplastika määratlus

Sekundaarset rinoplastiat nimetatakse ka revisjoniks . Selle eesmärk on parandada esimese rinoplastika defektid ja puudused . See operatsioon ei paranda ainult esteetilisi ebamugavusi; see lahendab eelmisest ebaõnnestunud sekkumisest tulenevad probleemid, näiteks hingamisprobleemid.

Sekundaarne rinoplastika on Hispaanias keerulisem protseduur kui esmane rinoplastika . Kasutatavad tehnikad on arenenumad, kuna need parandavad nina kõhrestruktuuri , eriti tänu kõhretransplantaatidele.

Samuti võib see esile kutsuda ninasõõrmete ümberkujunemise. Armkoe olemasolu ja esimese sekkumise tulemused muudavad nende struktuuride välimust, millesse kirurg sekkub, et kujundada ümber nina esteetilist välimust ja taastada kõik selle funktsioonid.

Sekundaarne rinoplastika: kellele?

Sekundaarne rinoplastika puudutab mehi ja naisi, kellel on juba tehtud rinoplastika, mis neid ei rahuldanud. See võib osutuda vajalikuks mitmel juhul, eriti järgmiste probleemide korral:

  • Hingamisteede obstruktsioon;
  • Füüsiline ebamugavustunne;
  • Asümmeetria;
  • Kõhre või nina luude kokkuvarisemine;
  • Nina ebapiisav või liigne vähendamine;
  • Ebaõnnestunud vormimine;
  • Ebaesteetiline ninaots;
  • Armkoe paksenemine.

Patsiendid, kelle ots on liiga rippunud, liiga kõrge, liiga paks või õhuke, võib samuti kaaluda sekundaarset rinoplastikat. Sama kehtib ka nende kohta, kellel on jääk-küür või kes märkavad dorsum nasa l ebatasasusi või kõrvalekaldeid .

Kõigil juhtudel peab esmasest ninaplastikast olema möödunud vähemalt kaksteist kuud.

Sekundaarse rinoplastika protseduur

Esmane konsultatsioon võimaldab kirurgil analüüsida patsiendi nina ja pakkuda viimasele võimalikke sekkumisi. See esimene visiit on ülioluline. Valikuid tuleb tegelikult kaaluda ja kohandada nii nina, mida sekkumine mõjutab, kui ka patsiendi probleemidega.

Selle konsultatsiooni jaoks on soovitatav kaasa võtta varasemate ninaplastika operatsioonide aruanded ja kõik pärast seda tehtud uuringud. Seejärel saab arst hinnata remonditöid, mida ta vajab.

Sekundaarse rinoplastika teostamiseks on kaks võimalikku tehnikat:

  • Avatud rinoplastika põhineb nina naha tõstmisel. Seda saab kasutada nina ümberkujundamiseks kõhre siirdamise või implantaadi abil.
  • Suletud rinoplastika tehakse väikeste sisselõigetega ninasõõrmetesse. See võimaldab väiksemaid parandusi

Seetõttu sõltub valitud tehnika patsiendi ootustest sekundaarse rinoplastika suhtes.

Operatsioon toimub mitmes etapis:

  • Nina nahakatte tõstmine;
  • Liigse armkoe osa;
  • Nina struktuuri hindamine sooritatavate toimingute valimiseks. Kirurg peab tegelikult kohandama oma strateegiat leidudega, eriti kui tal on kahjustatud kõhr või kahjustatud nina vaheseinad;
  • Remondiks vajaliku kõhre eemaldamine. Seda võib teha nina vaheseinale, aga ka mõlema kõrva kobarkõhrest või ranniku kõhrest;
  • Seljaosa taastamine, eemaldades liigse ja taastades eelkõige kõhre;
  • Ninaotsa rekonstrueerimine, vajadusel kõhre siirdamine;
  • Lõpetab vajadusel ninasõõrmete ümberpaigutamise või ninaselja silumiseks;
  • Nina limaskesta sulgemine imenduvate niitide abil;
  • Laha ja taht asetamine mõlemasse ninasõõrmesse.

Sekundaarse rinoplastika protseduur kestab keskmiselt 3 kuni 5 tundi. Enamasti toimub see üldnarkoosis .

Ettevaatusabinõud pärast operatsiooni

Nagu pärast klassikalist rinoplastiat, paigaldatakse pärast revisjoni-ninaplastikat nina immobiliseerimiseks lahas . Turse ja verejooksu piiramiseks sisestatakse ninasõõrmetesse ka taht . Päev pärast protseduuri need eemaldatakse. Kips eemaldatakse nädala või kümne päeva pärast.

Patsient võib operatsioonijärgsel päeval jätkata igapäevaste tegevustega. Tavaliselt jätkab ta oma ametialast tegevust pärast kipsi eemaldamist . Sporditegevused ootavad omakorda kuu aega pärast sekkumist.

Pärast operatsiooni on nina ja seda ümbritsevad koed paistes. Ka põsed, silmad ja huuled. Tundub ninakinnisustunne . Turse hakkab vähenema kaks nädalat pärast operatsiooni . Seejärel hakkab ninapõletik kolme kuni kuue kuu jooksul vähenema.

Avatud rinoplastika korral võib see protsess veidi kauem aega võtta. Üldiselt on operatsiooni mõju tunda kauem kui primaarse rinoplastika ajal.

Sekundaarse rinoplastika lõpptulemus on seega nähtav mõne kuu pärast . Seejärel on ninal olnud aega end tühjendada ja viimistleda, et saavutada lõplik kuju. Järelkonsultatsioon viiakse läbi ühe aasta pärast. Võib juhtuda, et seejärel tehakse täiendavaid kohandusi.

Sekundaarse rinoplastika maksumus Hispaanias?

Operatsioon maksab Hispaanias vähem, keskmiselt 3700 €. Sekundaarse rinoplastika hind varieerub sõltuvalt protseduuri iseloomust ja keerukusest. Täielik ninatöö maksab ilmselt rohkem kui väike töö.

Teatud juhtudel võib sekundaarne rinoplastika olla ravikindlustusega kaetud. Seda juhul, kui see on ette nähtud funktsionaalseks otstarbeks.


Kui teil on valiku tegemisel raskusi, saame teid toetada teie sekkumise õnnestumisel ja seda vähendatud määraga.

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.

Autori kohta

Émilie

Minu nimi on Emilie Gervais ja ma elan Türgis, Istanbulis. Olen meditsiinikirjanik, kellel on laialdased teaduslikud teadmised ja üle 15 aasta kogemust vähiuuringute ja molekulaarbioloogia valdkonnas. Mul on kogemusi kongresside korraldamise ja projektijuhtimise alal. Mul on võime edastada keerulisi meditsiinilisi ja teaduslikke kontseptsioone erinevatele sihtrühmadele erinevate meediakanalite kaudu, sealhulgas see veebisait kui minu kirjutamise tahvel.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️