Sekundaarne rinoplastika Tuneesias

sekundaarne rinoplastika hind 1
Kirjutas Erika

Üha rohkem patsiente reisib Tuneesiasse sekundaarset rinoplastikat tegema lihtsalt seetõttu, et operatsioon maksab palju vähem. Hinnanguliselt tehakse Tuneesias igal aastal ligi 10 000 ilukirurgia operatsiooni patsientidele üle kogu maailma.

ParimKliinik.com teavitab teid sekundaarsest rinoplastikast Tuneesias ja aitab teil broneerida operatsiooni kvalifitseeritud kirurgide juures . See sisu on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil ega ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

Sekundaarse rinoplastika hind Tuneesias

Tuneesias on sekundaarse rinoplastika keskmine maksumus 1900 eurot . Protseduur viiakse läbi üldnarkoosis ja kestab 3 tundi. Viibimise kestus on 7 päeva ja haiglaravi kestus 1 öö. Hind sisaldab anesteesiat, operatsiooni ja ravimeid. Lõplik tulemus on nähtav 6 kuu jooksul.

Menetluse tüüp Tuneesia hind
Sekundaarne rinoplastika 1900 €

Mis on sekundaarne rinoplastika?

Sekundaarne rinoplastika, mida nimetatakse ka revision-rinoplastikaks , on kirurgiline protseduur, mille eesmärk on korrigeerida eelmise rinoplastika tulemusi.

On palju põhjuseid, miks patsiendid võivad taotleda sekundaarset rinoplastiat. Kõige tavalisemad on:

  • Ebarahuldavad tulemused esimese sekkumise ajal;
  • Nina deformatsioonidest põhjustatud hingamisprobleemid;
  • Või isegi esteetilised soovid, mida ei suudetud realiseerida.

Teisisõnu, selle eesmärk on parandada nina välimust või funktsionaalsust. Need sekkumised on kahjuks sageli keerukamad, kuna esimene operatsioon jättis kõhrele sisemised ja välised armid.

Sekundaarne rinoplastika, kellele?

Sekundaarne rinoplastika on rekonstruktiivne operatsioon , mis on kättesaadav kõigile, kes on läbinud esimese rinoplastika, mille tulemused ei vastanud tasemele. Siiski tuleb järgida teatud kriteeriume:

Alustuseks peab esmane rinoplastika olema tehtud vähemalt 12 kuud varem. Kui see nii ei ole, võib kirurg operatsioonist keelduda. Seda seetõttu, et ninaoperatsiooni täielikuks paranemiseks võib kuluda kuni 12 kuud, mistõttu oleks võimatu seda opereerida enne, kui paranemine on lõppenud.

Lisaks peavad patsiendid olema 18-aastased ja vanemad . Tõsiste terviseprobleemidega patsient võib aga erandkorras pöörduda teise operatsiooni poole.

Lõpetuseks on oluline märkida, et sekundaarne rinoplastika ei ole alati soovitatav kõikidele patsientidele ja on oluline arutada kogenud kirurgiga, et teha kindlaks, kas see protseduur on parim valik.

Miks valida rinoplastika jaoks Tuneesia?

On selge, et Tuneesial on ilukirurgia operatsioonide osas palju eeliseid.

Prantsuse keelt kõnelev riik

Esiteks tuleb märkida, et tegemist on prantsuse keelt kõneleva riigiga . Mis tähendab, et hõlbustatakse suhtlemist kirurgide ja tervishoiumeeskonnaga. See on oluline, kuna kõik peavad suutma üksteist mõista, et tagada patsiendi ootustele vastav tulemus. Sama kehtib ka operatsioonijärgse jälgimise kohta. Juhistest tuleb aru saada ja neid tuleb täpselt järgida, et vältida tüsistusi.

Kogenud plastikakirurgid

Tuneesia on täis kogenud ja koolitatud kosmeetikakirurge . Paljud on õppinud ka Prantsusmaal. Samuti märgime, et Tuneesia tervishoiupoliitika on väga range ja hoolduse kvaliteet on sageli laitmatu.

Kaasaegne infrastruktuur ja nüüdisaegsed haiglakeskused

Lõpuks, kui Tuneesiast on vaid mõne aastaga saanud ilukirurgia eelistatud sihtkoht, pole see asjata. Patsiendid tulevad operatsioonile kõikjalt Euroopast. Ja seda eelkõige selle ülimoodsate infrastruktuuride ja tipptasemel meditsiiniseadmetega varustatud operatsioonisaalide puhul.

Millised on sekundaarse rinoplastika eelised?

Sekundaarse rinoplastika eelised on arvukad.

Patsiendid leiavad nina, mida nad ootasid

Ühest küljest korrigeerib sekundaarne rinoplastika nina välimust, mis annab palju loomulikuma ja harmoonilisema tulemuse. Seega leiavad patsiendid näo, mis neile meeldib, ja nina, mida nad algusest peale ootasid . Ja see on hindamatu.

Parandab nina funktsionaalsust

Lisaks välimusele on sekundaarse rinoplastika, mis võib olla etnilise iseloomuga, eesmärk ka taastada nina struktuur ja kuju, et hõlbustada õhuringlust ja seega ka patsiendi hingamist. Paraku sageli just see motiveerib neid konsultatsioonile tulema.

Taastatud enesekindlus

Lõpuks võib ebaõnnestunud või ebarahuldav primaarne rinoplastika väga sageli põhjustada patsientidele trauma. Lõppude lõpuks on nina näo keskel ja võib kiiresti tekitada komplekse. Õnneks taastub valdav enamus revisjonioperatsiooni läbinutest pärast edukat operatsiooni enesekindlust .

Kuidas operatsioon toimub?

Toetus toimub kolmes etapis :

Esimene konsultatsioon

Tihti küsitakse nii praeguseid profiilipilte kui ka meditsiinilisi märkmeid esimesest operatsioonist, et kirurg saaks võimalikult hästi valmistuda. Esimesel konsultatsioonil räägib kirurg patsiendiga probleemi arutamiseks . Nagu see juhtub:

  • Mis juhtus esimese sekkumise ajal;
  • Miks patsient soovib teha kordusoperatsiooni ja kaaluda operatsiooni;
  • Millised on patsiendi ootused ja soovid;
  • Millised lahendused on võimalikud?

Hea suhtlemine on hädavajalik , et plastikakirurg mõistaks täielikult patsiendi soove. See võimaldab tal hinnata, mis on võimalik ja mis mitte, et koostada tegevuskava.

Ja vastupidi, kirurg peab teadma, kuidas patsienti rahustada ja võimalikult hästi suhelda, et mõlemad oleksid samal lainepikkusel.

Teatud ootused ei ole kahjuks alati täidetavad, kõik sõltub esimese ninaplastika järelmõjudest.

Operatsiooni päev

Kõigepealt kutsutakse patsient operatsiooni läbiviimiseks enda valitud Tuneesia esteetikakliinikusse . Kogu kohapealne meeskond hoolitseb selle eest, et ta tunneks end mugavalt. Sekundaarse rinoplastika operatsiooni võib teha üldnarkoosis (kõige levinum) või lokaalselt, kõik sõltub kirurgilise protseduuri keerukusest. Kõigil juhtudel on operatsioon valutu .

Operatsiooni eest vastutab spetsialiseerunud Tuneesia kirurg, kellega võivad kaasas olla ka teised spetsialistid. Jällegi oleneb kõik keerukusest ja lahendatavast probleemist.

Rinoplastika kestab tavaliselt 1–3 tundi , kuid sekundaarne ninaplastika kestab sageli veidi kauem, kuna eelmise operatsiooni käigus muudeti mõnda kude.

Lõpuks tehakse operatsioon mõnikord ka ambulatoorselt, st patsient viibib tervishoiuasutuses vaid mõne tunni. Kuid üldiselt nõuab protseduur pärast operatsiooni ühe öö haiglaravi ja seejärel võivad patsiendid koju naasta.

Postoperatiivne faas

Pärast operatsiooni asetatakse ninale plaaster, mis hoiab seda paigal, see eemaldatakse umbes nädala pärast. Võib tekkida ebamugavustunne ja nägu võib paisuda või muutuda veidi õrnemaks. See on normaalne. Tavaliselt kestab see vaid paar tundi.

Samuti tekivad silmade ja nina ümber sageli verevalumid ja tursed, kuid see on ajutine ja peaks kestma 7–10 päeva. Seejärel tühjeneb nina vähehaaval, kuni saavutatakse soovitud tulemus.

Samuti on soovitatav esimestel päevadel pärast operatsiooni mitte kummarduda ega kummarduda, mitte tugevalt nina puhuda ja mitte jätta nina mitmeks kuuks päikese kätte. Samuti on oluline järgida ilukirurgi juhiseid haavahoolduse ja ravimite osas.

Ettevaatusabinõud

Sekundaarne rinoplastika on mõnikord keeruline kirurgiline protseduur ning enne ja pärast operatsiooni tuleb järgida teatud ettevaatusabinõusid.

Enne operatsiooni

Kõigepealt on kirurgil kohustus teavitada kõiki ettevaatusabinõusid, mida tuleb enne operatsiooni rakendada. See hõlmab üldiselt järgmist:

  • Ärge jooge ega suitsetage enne protseduuri;
  • Puhastage oma nägu, raseerige habet või vuntsid jne. ;
  • Ärge võtke põletikuvastaseid ega antikoagulante.

Pärast operatsiooni

Tavaliselt kulub 3–12 kuud, enne kui nina võtab oma lõpliku kuju. Siis peate olema kannatlik.

  • Esimesed päevad: ninakinnisuse vältimiseks on soovitatav ninakäike loputada. Patsiendid saavad tavaliselt naasta oma igapäevaste tegevuste juurde järgmisel päeval, ilma et oleks vaja ka palju pingutada . Professionaalset tegevust saab jätkata kohe pärast kipsi eemaldamist, mitte varem.
  • Esimesed kuud: Soovitatav on mitte tegeleda spordiga , kuna see võib põhjustada vererõhu tõusu. Samuti on keelatud tegevused, mis võivad põhjustada šokki.

Millised on sekundaarse rinoplastika riskid Tuneesias?

Riski ei eksisteeri. Seega võib sekundaarne rinoplastika mõnikord põhjustada tüsistusi, eriti seoses anesteesia või operatsiooni endaga. Kontuuride ebakorrapärasused, infektsioonid, nina asümmeetria, inetud armid, progresseeruvad deformatsioonid…

Tüsistused on üsna haruldased , kuid need on olemas. Seetõttu on oluline patsiente eelnevalt teavitada kõrvaltoimetest.

Kui palju maksab sekundaarne rinoplastika operatsioon Tuneesias?

See on tõsiasi, Tuneesias on ninaplastika operatsioonide hinnad väga atraktiivsed ja võivad mõnikord olla kuni 3 korda odavamad kui Euroopas. Seetõttu teevad igal aastal reisi tuhanded patsiendid. Hind varieerub 1900-2500€ olenevalt valitud kliinikust, operatsiooni keerukusest ja kirurgi kogemusest .

Lõppsõna

Sekundaarne rinoplastika on Tuneesias muutumas üha tavalisemaks. See on tõepoolest atraktiivne sihtkoht, kuna plastilise kirurgia operatsioonide hind on väga madal ja patsiendid ei kõhkle enam reisi ette võtmast.


Kas teil on raskusi parima hinnaga sobiva kliiniku valimisega ? Meie koordinaator aitab teil Tuneesias tegutsemise õnnestumisel tasuta kaasa. Küsi meilt tasuta pakkumist.

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.

Autori kohta

Erika

Minu nimi on Erika. Pärast enam kui 10 aastat kestnud meditsiiniuuringuid otsustasin alates 2018. aastast pühenduda teaduslikule ja meditsiinilisele kirjutamisele. Mul on tekkinud eri valdkondi hõlmav eriala, nagu kosmeetika-, hambaravi, bariaatriline ja silmakirurgia. See uus suund võimaldab mul oma teadmisi jagada.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️