Septoplastika Türkiye linnas

septoplastika hind Türkiye 1
Kirjutas Émilie

Septoplastika Türgis Istanbulis on operatsioon, mille käigus teie nina vahesein sirgendatakse, et võimaldada paremat õhuringlust ninas.

ParimKliinik.com teavitab teid septoplastikast Türgis ja aitab teil broneerida operatsiooni kvalifitseeritud kirurgid . See sisu on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil ega ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

Septoplastika hind Türkiye

Septoplastika keskmine hind Istanbulis Türgis on 2500 eurot, miinimumhind 2000 eurot ja maksimumhind 3000 eurot.

Sekkumine Hind Türkiye
Septoplastika 2500 €

Mis on septoplastika?

Septoplastika on operatsioon, mille käigus korrigeeritakse teie nina vaheseina, et võimaldada paremat õhuringlust ninas. Nina vahesein ehk nina vahesein on vertikaalne sein, mis eraldab ninaõõnde ninast. Kui teie nina vahesein on keskelt väljas, väänatud või nihkunud ühele ninapoolele, on see seisund, mida nimetatakse vaheseina kõrvalekalduks ja see võib hingamist raskendada.

See operatsioon on ainus viis nina vaheseina kõrvalekalde korrigeerimiseks. Siiski võib septoplastikat teha ka pikaajalise sinusiidi raviks, ninapolüüpide eemaldamiseks või muude seisundite raviks, mis blokeerivad nina hingamisteid. Mõnikord soovitavad kirurgid seda operatsiooni ka korduvate ninaverejooksude ja näovalu peatamiseks.

Septoplastika operatsioon Türkiye linnas

Nina vaheseina kõrvalekalle on tavaline, kuid kui see on liiga väljendunud, võib see ummistada ühe ninapoole ja vähendada õhuringlust. Samuti võib see kaasa aidata kooriku või verejooksu tekkele. Kui teil on nina kaudu hingamisraskusi, mis mõjutavad oluliselt teie elu, võite kaaluda septoplastiat Türgis Istanbulis.

Enne operatsiooni vaatab teie arst üle operatsiooni üksikasjad ja palub teil teha rutiinseid analüüse, nagu vereanalüüs, EKG või röntgen. Ärge unustage teavitada oma arsti, kui teil on võimalikke allergiaid. Protseduuriks valmistumiseks peate võib-olla lõpetama teatud ravimite võtmise vähemalt kaks nädalat enne operatsiooni, kuna need võivad suurendada liigse verejooksu riski: aspiriin, ibuprofeen ja muud verevedeldajad.

Septoplastikat saab teha kohaliku tuimestuse või üldnarkoosis. Kui teid opereeritakse kohaliku tuimestuse all, ei tohi te operatsioonieelsel päeval pärast südaööd midagi süüa ega juua. Söömata jätmine või joomata jätmine hoiab ära oksendamise ja lämbumise, kui anesteesia tekitab operatsiooni ajal iiveldust.

Teie kirurg alustab operatsiooni, tehes sisselõike teie nina ühele küljele, et pääseda juurde nina vaheseinale. Seejärel tõstab see üles voodri, mis katab kõhre ja luu. Järgmisena kujundab ta ümber kõhre ja luu, et viia kõrvalekaldud nina vahesein õigesse asendisse. Täiendavad luu- või kõhretükid, mis moodustavad barjääre, eemaldatakse. Seejärel asetavad nad voodri ümber. Vaheseina ja membraani paigal hoidmiseks võite vajada õmblusi. Vaheseina toetamiseks sisestatakse mõnikord ninasõõrmete sisse pehmed silikoonlahased. Kogu protseduur kestab 30 kuni 90 minutit.

Minimaalne viibimisaeg Türkiye linnas

Septoplastika on Türgis ambulatoorne protseduur, mis tähendab, et pärast anesteesia möödumist lähete tõenäoliselt koju samal operatsioonipäeval, kui ei teki suuremaid tüsistusi. Siiski peaksite esmaseks taastumiseks ja järelkontrolliks Türgis viibima 3-4 päeva. Kui teie kirurg asetab lahased ninna, eemaldatakse need seitsme päeva jooksul. Kui kirurg teid ravib, võite koju minna, tingimusel et tüsistusi pole.

Taastumisaeg

Mõne tunni jooksul pärast operatsiooni võite tunda unisust ja tunda ka valu. Kuid teie kirurg määrab valu leevendamiseks ravimeid. Pärast haiglast lahkumist võivad keha taastumisel tekkida ummikud ja verejooks, kuid need sümptomid peaksid kahe nädala jooksul kaduma.

Taastumisperiood on inimestel erinev. Üldiselt peaksite saama tööle naasta mõne päeva jooksul, kuid enne tavapäraste tegevuste juurde naasmist peaksite ootama vähemalt kolm nädalat. Samuti peaksite mitme nädala jooksul piirama oma füüsilist tegevust, näiteks treeningut, et minimeerida turset ja kiirendada paranemist, sest pingeline füüsiline tegevus võib tõsta teie vererõhku ja põhjustada verejooksu.

Operatsioonijärgne jälgimine

Teie arst annab teile operatsioonijärgse hoolduse juhised, mida peaksite järgima. Ninahaav paraneb üsna kiiresti ja hingamine paraneb peagi pärast protseduuri. Kiiremaks taastumiseks peate võib-olla tõstma öösel pea üles, et vähendada turset, kandma nööbiga särki, et ei peaks riideid selga tõmbama, ja mitte puhuma nina vähemalt kaks või kolm päeva pärast operatsiooni. operatsioon. Vältige alkoholi joomist, tubaka suitsetamist, varakult tööle naasmist, pingelist tegevust ja viibimist rahvahulkades, kus inimesed suitsetavad või köhivad.

Õnnestumise tõenäosus

Septoplastika edukuse määr on kõrge, kuni 85% inimestest kogeb pärast operatsiooni ninakinnisuse märkimisväärselt paranemist.

Kuid mõned inimesed peavad tegema teise operatsiooni, kui nad ei ole tulemustega rahul. Septoplastika on väga madala riskiga protseduur, kuid peaksite olema teadlik võimalikest tüsistustest ja kõrvaltoimetest ning need riskid võivad hõlmata:

  • Väikestes kogustes verejooks on tavaline, kuid harvadel juhtudel võib tekkida liigne verejooks.
  • Infektsioon võib tekkida pärast septoplastikat, kuna nina ei ole steriilne keskkond.
  • Toksilise šoki sündroom on väga haruldane infektsioon, mis võib olla eluohtlik.
  • Vaheseina perforatsioon on väike auk, mis võib mõnikord tekkida nina vaheseina operatsiooni ajal või pärast seda.
  • See on tserebrospinaalvedeliku leke ja see on äärmiselt haruldane.

Võimalikud on ka muud riskid, nagu armistumine, nina kuju muutumine, nina värvimuutus, lõhnataju halvenemine, hammaste või nina tuimus ja sümptomite püsimine. Lisaks oma kirurgi juhiste järgimisele saate oma riske vähendada, pestes sageli käsi ja hoides nina puhtana.

Alternatiivid septoplastikale Türkiye’s

Kuigi enamikku vaheseina kõrvalekaldega seotud haigusseisundeid saab ravida ainult septoplastikaga, on ka muude ninaummistuste jaoks mittekirurgilisi ravimeetodeid, mis aitavad teil paremini hingata. Kui teie ninakinnisus on tingitud allergiast, võite võtta arsti poolt välja kirjutatud antihistamiine või käsimüügiravimeid. Kui teil on bakteriaalne infektsioon, võib arst välja kirjutada antibiootikume, mis aitavad teie nina hingamisteid puhastada.

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.

Autori kohta

Émilie

Minu nimi on Emilie Gervais ja ma elan Türgis, Istanbulis. Olen meditsiinikirjanik, kellel on laialdased teaduslikud teadmised ja üle 15 aasta kogemust vähiuuringute ja molekulaarbioloogia valdkonnas. Mul on kogemusi kongresside korraldamise ja projektijuhtimise alal. Mul on võime edastada keerulisi meditsiinilisi ja teaduslikke kontseptsioone erinevatele sihtrühmadele erinevate meediakanalite kaudu, sealhulgas see veebisait kui minu kirjutamise tahvel.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️