Tuharate suurendamine ilma implantaatideta Türkiye linnas

tuhara suurendamise hind ilma implantaatideta 1
Kirjutas Manuella

Türgis süstitavates tagumikutõstetes kasutatakse rasvaülekandeid või naha täiteaineid, et parandada teie tagumikku, muutes selle ümaraks ja kõveraks.

ParimKliinik.com teavitab teid ilma implantaatideta tuhara suurendamisest Türgis ja aitab teil broneerida operatsiooni kvalifitseeritud kirurgid . See sisu on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil ega ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

Tuharate suurendamise hind ilma implantaatideta Türkiye linnas

Ilma implantaatideta tuhara suurendamise hind on Türgis keskmiselt 2000 eurot. Olenevalt vajadustest võib hind varieeruda 1800 eurost kuni 2200 euroni.

Sekkumine Hind Türkiye
Tuharate suurendamine ilma implantaatideta 2000 €

Mis on tagumiku suurendamine ilma implantaatideta?

Süstitavad tagumikutõsted on kosmeetilised protseduurid, mis lisavad naha täiteaineid kasutades teie tagumikule volüümi, kõverust ja kuju.

Turvalisus

  • Naha täiteprotseduure peetakse ohutuks seni, kuni neid teeb litsentseeritud ja kogenud teenuseosutaja.
  • Kõrvaltoimete hulka võivad kuuluda mõõdukas tuharavalu.

Süstimisoperatsioon võib olla mugavam kui tagumikuimplantaadi protseduur, kuna taastumiseks kulub vähem seisakuid ja tõsiste tüsistuste oht.

Kui leiate Türgist kvalifitseeritud kirurgi, keda usaldate, on süstitava tagumiku tõstmise planeerimine ja ettevalmistamine lihtne ja arusaadav.

Tõhusus

  • Selle ravi tulemused on väga erinevad ja puuduvad kliinilised uuringud, mis tõestaksid selle tõhusust.
  • Paljud patsiendid on oma tulemustega rahul, samas kui teised pöörduvad tagasi täiendavate süstide või rasvasüstide saamiseks.
  • Selle ravi tulemused ei ole nii nähtavad kui tagumikuimplantaadi tulemused.

Mis on tuharate tõstmise süst?

Aja jooksul on loomulik, et teie tagumik kaotab osa oma täidlusest ja vormist. Teie põhi võib kaalukõikumiste ja vananemise tõttu hakata longu või muutuda kehvemaks.

See ei ole meditsiiniline probleem, mille pärast peaksite muretsema. Kuid mõned inimesed hakkavad tundma end iseteadlikult, et nende tagumik näeb välja “lapik” või vähem ümar kui varem.

Kui olete üks neist inimestest, võiksite kaaluda süstimise tagumiku tõstmist.

Süstitava näo tõstmise tüübid Türkiye linnas

Istanbuli süstitavates tagumikutõstes kasutatakse rasvaülekandeid või naha täiteaineid, et parandada teie tagumikku, muutes selle ümaraks ja kõveraks.

Tuharate tõstmise süstimist on mitut tüüpi:

  • Skulptuurne tagumiku tõstmine
  • Brasiilia tagumiku tõstmine

Protseduuri tüüp sõltub soovitud tulemusest ja kosmeetikakirurgi nõuannetest.

Sculptra tagumikutõste ehk dermaalne täiteaine on ainus tõeliselt mittekirurgiline tagumikutõste protseduur.

Brasiilia tagumikutõsted ja muud protseduurid, mis hõlmavad rasvasüsti kehasse, loetakse operatsioonideks. Erinevalt Sculptra tagumikutõstmistest nõuavad need protseduurid sageli anesteesiat ja nendega kaasnevad tõsised riskid.

Ideaalne kandidaat

Ideaalne kandidaat süstitava tagumiku tõstmiseks on hea tervisega kandidaat, kellel pole varem esinenud hemorraagiat ega muid terviseprobleeme, mis võivad kosmeetilisi protseduure riskantsemaks muuta.

Kui soovite oma keha teisi osi ümber kujundada ja teil on rasva, mida saab tagumikusse süstida, võiksite kaaluda Brasiilia tagumiku tõstmist.

Kui teie keha rasvaprotsent on juba madal, võib naha tagumiku tõstmine olla parem valik.

Taastumine pärast mittekirurgilist tagumikutõstmist nõuab minimaalset seisakuaega. Kui saate oma tuharasse nahasüste, võite isegi samal päeval tööle naasta.

Brasiilia tagumikutõstmine võib nõuda täiendavat seisakut, kuna peaksite mitu päeva pärast protseduuri vältima otse tuharatel istumist.

Kuidas tuharatõste süstimine toimib?

Kui te läbite Sculptra nahatäiteainega tagumiku tõstmise, sisestab teie teenusepakkuja polüpiim-L-happe sügavale teie nahapinna alla.

Seda hapet nimetame biostimulaatoriks, see tähendab, et see soodustab kollageeni tootmist. Kui see on tõhus, muudab see teie tagumiku aja jooksul täidlasemaks ja ümaramaks.

Loe ka: Tuharate suurendamine Türgis

Kui kasutate Brasiilia tagumikku või muud tüüpi rasvasüsti tõstmist, näete tulemusi kohe. Rasv, mis on võetud teisest kehaosast – tavaliselt puusapiirkonnast – süstitakse teie tuharasse.

Kui oled taastunud, on näha, et tagumik on kohe täidlasema kuju võtnud.

Tuharate tõstmise protseduur

Täiteainetega tagumiku tõstmiseks on teie kohtumine lühike. Protsessi saab lõpule viia 30 minutiga.

Brasiilia tagumiku tõstmise protseduur on pikem ja algab rasvaimuga. Piirkonnale, kus teie rasvaimu tehakse, kantakse lidokaiini või muud lokaalanesteetikumi. Teie arst teeb teie kõhule, puusadele või käepideme piirkonda väikesed sisselõiked, seejärel kogub rasv kanüüli-nimelise seadme abil.

Teie teenusepakkuja töötleb ja steriliseerib rasva enne rasva, soolalahuse ja plasma süstitava segu valmistamist. Seejärel süstitakse see rasv teie tuharasse. See ravi võib kesta tund või rohkem.

Riskid või kõrvaltoimed

Tuharate tõstmisega seotud tüsistused on haruldased, kuid siiski esinevad.

Naha täiteaine

Sculptra kõrvaltoimed hõlmavad tavaliselt valu ja valulikkust teie süstimispiirkonnas. On oht, et Sculptra täiteaine “sätib” nii, et teie tagumik näeb välja tükiline või konarlik.

Rasva süstimine (BBL)

BBL-i kõrvalmõjud Türkiye linnas võivad olla tõsisemad. Rasva eemaldamisel võivad tekkida armid, valu ja infektsioonid.

2018. aastal näitas uuring, et igal 3000 Brasiilia tagumikutõstmise juhtumil oli surm tingitud rasvaembooliatest ja protseduurist põhjustatud hingamishäiretest.

Loe ka: Brasiilia liftiga tuhara suurendamise hind: 2900 eurot

Mõned usuvad, et risk on tingitud kogenematud või litsentseerimata pakkujatest, kes sooritavad protseduuri valesti.

Operatsioonijärgne jälgimine

Pärast Sculptra tagumiku tõstmist on oodata minimaalset taastumist. Saate naasta enamiku oma tavapäraste tegevuste juurde päeva või kahe jooksul. Pärast seda ravi ei pea te oma elustiilis suuri muudatusi tegema.

Võite tunda tuharapiirkonnas valu või ebamugavustunnet, kuid see valu peaks nädala jooksul taanduma. Samuti võidakse teil paluda magada kaks nädalat kõhuli või külili, kuni tagumiku tõstmise tulemused täielikult mõjuvad.

Kui teil on Brasiilia tagumikutõste, peate vältima ka otse tuharatel istumist 6–8 nädala jooksul pärast protseduuri. Samuti peate kandma kompressioonrõivast piirkondades, kus teie kehast on rasva eemaldatud.

Tulemused

Tulemused on erinevad. Kui saate naha täiteaineid, nagu Sculptra, kulub tulemuste stabiliseerumiseks ja süstide täielikuks mõjuks mitu kuud. Märkimisväärse paranemise saavutamiseks võite vajada ka mitut ravi mitme nädala või kuu vahega.

Sculptra tagumikutõstmise tulemused ei ole püsivad. Mõned inimesed näevad tulemusi, mis kestavad 2–3 aastat. Parimal juhul võivad tulemused kesta kuni 4 aastat.

Pärast Brasiilia tagumiku tõstmist on tulemused vahetumad. Võite eeldada, et umbes 50% süstitud rasvast imendub paranemisprotsessi käigus.

See tähendab, et kui su tuharad on suuremad kui enne operatsiooni, on vahetu tulemus pikemas perspektiivis veidi väiksem.

Ettevalmistus tuharate tõstmiseks süstimise teel

Enne mittekirurgilist tagumikutõstmist annab teie teenusepakkuja teile üksikasjalikud juhised ravi ettevalmistamiseks.

See loend võib sisaldada järgmist teavet:

  • Kaks nädalat enne ravi vältige ibuprofeeni ja teisi mittesteroidseid põletikuvastaseid ravimeid (MSPVA-sid), mis võivad suurendada teie verejooksu riski.
  • Lõpetage taimsete toidulisandite võtmine kaheks nädalaks enne ravi alustamist.
  • Enne ravi lõpetamist suitsetamine ja narkootikumide võtmine.
  • Ärge jooge alkoholi 48 tundi enne ravi.

Tuharate tõstmine süstimise teel VS tuharaimplantaadid

Süstimisprotseduur erineb tagumikuimplantaadi kasutamisest.

Sculptra tagumikutõstmine ei vaja anesteesiat, ei jäta arme ja võib ühetunnise vastuvõtuga anda kergeid kuni mõõdukaid tulemusi.

Kuigi Brasiilia tagumikutõstmist peetakse endiselt operatsiooniks ja see võib vajada anesteesiat, erineb see ka väga palju tagumikuimplantaadi protseduurist.

Tagumikuimplantaadi protseduur hõlmab implantaadi kirurgilist paigaldamist. Operatsioon on tõsine ja tüsistuste risk suurem. See nõuab anesteesiat ja tulemused on püsivad ja palju nähtavamad.

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.

Autori kohta

Manuella

Minu nimi on Manuella Fiorentini. Ma olen kogenud turundusspetsialist meditsiiniseadmete ja farmaatsiatööstuses. Üle 7-aastase kogemusega olen töötanud loomingulistes ja strateegilistes rollides, et arendada turunduskampaaniaid, toodete turuletoomist ja rahvusvahelisi konverentse.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️