Tuharate vähendamine Türkiye's

tagumiku vähendamine Türkiye 1
Kirjutas Erika

Kõik, mida pead teadma tuharate vähendamise kohta Türkiye's! Mis on keskmine hind Istanbulis? Meie nõuanne edukaks tuharate vähendamiseks Türkiye's.

ParimKliinik.com teavitab teid Türgis toimuvast tuhara vähendamisest ja aitab teil broneerida operatsiooni kvalifitseeritud kirurgide juures . See sisu on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil ega ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

Tuharate hinna alandamine Türkiye linnas

Türgi tuhara vähendamise keskmine maksumus Istanbulis on 1600 eurot. Olenevalt vajadustest võib hind kõikuda 1400 eurost kuni 1800 euroni.

Sekkumine Hind Türkiye
Tuharate vähendamine 1600 €

Mis on tuharate vähendamise operatsioon?

Tuharate vähendamise operatsioon Türgis on ilukirurgia operatsioon , mis hõlmab liigse rasva eemaldamist tuharapiirkonnast, et vähendada selle suurust. Sel viisil tuharad ümber kujundades võivad mehed ja naised muuta oma kuju, vähendada nende suurust ja kujundada ümber kogu tuharapiirkonna.

Põhjuseid, miks tuharad tunduvad ebaproportsionaalsed, võib olla palju, sealhulgas pärilikud kalduvused, mille tõttu naised kipuvad tuharatesse rasva koguma. Ja hoolimata teie jõupingutustest ei suuda dieet ega trenn seda probleemi lahendada.

Muudel juhtudel näeme sageli mehi ja naisi, kelle kehakaal on viimasel ajal kõikunud, püüdmas saavutada oma suurusega võrdelist tagumikukuju. Sellest operatsioonist saavad kasu kõik, kes kannatavad naha lõtvumise või elastsuse kaotuse all tuharapiirkonnas, nagu ka naised, kes on pärast rasedust kaalust alla võtnud.

Kuidas operatsioon toimub?

Suurepäraste tulemuste ja kiire taastumise saavutamiseks kasutame rasvaimu tehnikaid. Kui teeme operatsiooni:

  • Teie Türgi kirurg süstib sellesse piirkonda anesteetikumi ja ravimit sisaldavat lahust. See aitab vähendada operatsioonijärgseid verevalumeid ja turset.
  • Teie kirurg teeb väikese sisselõike ja sisestab vaakummasinaga ühendatud imemistoru. Ta võib teha mitu sisselõiget, mida olete enne operatsiooni arutanud.
  • Seejärel, liigutades vaakumtoru edasi-tagasi, vabastab see rasva ja imeb selle tolmuimejaga üles.
  • Lõpuks tühjendavad nad liigse vedeliku ja vere ning õmblevad töödeldud ala.

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.

Autori kohta

Erika

Minu nimi on Erika. Pärast enam kui 10 aastat kestnud meditsiiniuuringuid otsustasin alates 2018. aastast pühenduda teaduslikule ja meditsiinilisele kirjutamisele. Mul on tekkinud eri valdkondi hõlmav eriala, nagu kosmeetika-, hambaravi, bariaatriline ja silmakirurgia. See uus suund võimaldab mul oma teadmisi jagada.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️