Vaginoplastika Tais

vaginoplastika Tai 1
Kirjutas Émilie

Vaginoplastika Tais on protseduur tupe pingutamiseks. Alternatiiviks on mitteinvasiivne tupe pingutamine kudede kuumutamise või laseriga.

ParimKliinik.com teavitab teid vaginoplastikast Tais ja aitab teil broneerida operatsiooni kvalifitseeritud kirurgid . See sisu on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil ega ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

Vaginoplastika hind Tais

Keskmine vaginoplastika maksumus Tais Bangkokis on 1150 eurot. Olenevalt vajadustest võib hind kõikuda 1000 eurost kuni 1300 euroni.

Sekkumine Hind Tai
Vaginoplastika 1150 €

Mis on vaginoplastika?

Tai Vaginoplastika Bangkokis (nimetatakse ka tagumiseks kolporraafiaks) on protseduur tupe pingutamiseks. Alternatiiviks on mitteinvasiivne tupe pingutamine, kuumutades kudesid raadiosageduslainete (Femilift) või laseriga.

Patsiendid, kellel on märkimisväärne tupe lõtvus, ei pruugi neist mitteinvasiivsetest ravimeetoditest kasu saada ja võivad olla paremad kandidaadid kirurgiliseks karmistamiseks vaginoplastika abil Bangkoki kliinikus.

Pärast sünnitust võivad naised kurta tupe lõtvuse üle, mis on tingitud kudede venitamisest ja lihaste eraldumisest, mõnikord kuni tampoon kukkumiseni, ning see toonuse puudumine võib kaasa aidata seksuaalfunktsiooni häiretele.

Miks vaginoplastika Tais?

Tais tehtav vaginoplastika koondab eraldatud lihased ja eemaldab tupe tagumisest osast lisanaha. Esteetilisema välimuse saamiseks saab eemaldada ka väliskesta.

Anesteesia vaginoplastika jaoks Tais

Kui Tais saab vaginoplastikat teha kohaliku tuimestuse all, siis paljud otsustavad mugavuse huvides lasta seda teha Tais üldnarkoosis.

Ettevalmistus vaginoplastikaks

Tai kliinikud annavad teile täielikud juhised, kuidas valmistuda vaginoplastika operatsiooniks, mis nõuab günekoloogilist läbivaatust ja rasedustesti.

Vaginoplastika operatsioon Bangkokis

Naha all pingutatakse kudesid tugevate õmbluste abil. Kui tupekanal on pingutatud, õmmeldakse limaskesta nahk kinni. Kui väline nahk on väljaulatuv, võib seda ka esteetilisema tulemuse saavutamiseks vähendada.

Millised on vaginoplastika riskid?

Iga operatsioon sisaldab riske ja võimalikke tüsistusi. Õnneks ei ole valdaval enamusel vaginoplastika läbinud patsientidest operatsiooniga probleeme ja nad on oma tulemustega ülimalt rahul. Riskid on haruldased, kuid kui need ilmnevad, võib osutuda vajalikuks täiendavad ravimid või isegi operatsioon.

Nende riskide hulka kuuluvad infektsioon, verejooks, armid, valu vahekorra ajal ja deformatsioon. Operatsioon võib põhjustada valulikku vahekorda. Enamik meie Bangkokis vaginoplastika läbinud patsiente ei koge neid riske aga kunagi.

Pidage meeles, et Tai kliinikud lahendavad kõik probleemid või tüsistused tasuta. Kui teil on ebarahuldav tulemus ja usume, et lisaoperatsioon lahendab probleemi, teostab kliinik operatsiooni tasuta.

Taastumine vaginoplastikast

Pärast vaginoplastika operatsiooni peate seda piirkonda regulaarselt seebi ja veega pesema. 2–4 nädala jooksul esineb kerge turse ja verevalumid. Valu võib esineda umbes nädal pärast vaginoplastika operatsiooni, kuid tavaliselt on selle operatsiooniga seotud valu väga vähe.

Valu leevendamiseks ja infektsioonide vältimiseks antakse kõikidele patsientidele enne vaginoplastika operatsiooni valuvaigistite ja antibiootikumide retsept.

Peaksite 6 nädala jooksul hoiduma igasugustest vaginaalsetest sisestustest, sealhulgas seksuaalvahekorrast ja tampoonidest. See võimaldab sisselõigetel täielikult paraneda ja takistab uuesti avamist. Samuti peaksite vältima raskete esemete tõstmist ja pingutamist roojamise ajal, kuna see võib teie taastumist kahjustada. Vaginoplastika õmblused lahustuvad ja tulevad ise välja.

Nädal pärast operatsiooni peaksite saama tööle naasta ja kerge treeningprogrammi jätkata. Vältige raskete raskuste tõstmist või rasket treeningut 4–6 nädala jooksul.

Millised on vaginoplastika tulemused?

Selle protseduuri tulemuseks on tavaliselt tupekanali pingutamine, mis võib aidata suurendada seksuaalset rahulolu.

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.

Autori kohta

Émilie

Minu nimi on Emilie Gervais ja ma elan Türgis, Istanbulis. Olen meditsiinikirjanik, kellel on laialdased teaduslikud teadmised ja üle 15 aasta kogemust vähiuuringute ja molekulaarbioloogia valdkonnas. Mul on kogemusi kongresside korraldamise ja projektijuhtimise alal. Mul on võime edastada keerulisi meditsiinilisi ja teaduslikke kontseptsioone erinevatele sihtrühmadele erinevate meediakanalite kaudu, sealhulgas see veebisait kui minu kirjutamise tahvel.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️