Vaginoplastika Türkiye linnas

odav vaginoplastika hind Türgi 1
Kirjutas Manuella

Vaginoplastika Türgis on tupe noorendamise ja pinguldamise protseduur. Nõudlus selle järele kasvab ilukirurgia valdkonnas iga päevaga.

ParimKliinik.com teavitab teid vaginoplastikast Türgis ja aitab teil broneerida operatsiooni kvalifitseeritud kirurgid . See sisu on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil ega ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

Kui palju maksab vaginoplastika Türkiye?

Keskmine vaginoplastika maksumus Türgis Istanbulis on 2300 eurot. Olenevalt vajadustest võib hind varieeruda 2000 eurost kuni 2600 euroni.

Sekkumine Hind Türkiye
Vaginoplastika 2300 €

Mis on vaginoplastika?

Vaginoplastika Türgis on tupe noorendamise ja pinguldamise protseduur. Nõudlus selle järele kasvab ilukirurgia valdkonnas iga päevaga.

Vagiina on funktsionaalselt esmane reproduktiivorgan. Kuna aga vagiina on naiste seksuaalsuse põhisümbol, siis eeldatakse, et selle välimus on kõigil eluetappidel sama, mis tüdruku nooruses.

Vagiina välimus varieerub sõltuvalt geograafilisest piirkonnast ja geneetilistest teguritest, kuid sellel on ideaalne välimus, mida paljud inimesed on aktsepteerinud. Tupe ideaalne välimus on suletud struktuur, kus sisemised huuled on kaetud välishuultega.

  • rasedus,
  • Sünnitus,
  • Hormonaalsed muutused,
  • tupe kudede nõrkus,
  • Geneetilised tegurid või vanusega seotud muutused

Vagiina välishuulte deformatsioonid rikuvad tupe esteetikat ja panevad sisehuuled väljastpoolt paistma.

Huulte sisekülg võib aja jooksul suureneda ja muuta värvi. Suurenenud sisehuuled muutuvad niiskeks, mis häirib naisi hügieeniliselt ja võib põhjustada ka kehva esteetilise välimuse. Eelkõige võib pärast loomulikku sünnitust ja seksuaalvahekorda suureneda tupe ja tupelihaste struktuur. Aja jooksul võib see laienemine negatiivselt mõjutada seksuaalvahekorra naudingut.

Vaginoplastika kirurgia Türgis

Vaginoplastika operatsioonid tehakse Türgis tavaliselt üldnarkoosis. Patsiendi soovi korral võib seda teha ka kohaliku tuimestuse all.

Vaginoplastika operatsioonidel hinnatakse koos tuppe, sisemisi häbememokad ja välimisi häbememokaid ning tuvastatakse probleemne piirkond ja seejärel sekkutakse. Sageli on vaja sekkuda kõigisse kolmesse valdkonda.

Edukuse ja planeerimise mõttes on operatsiooni mugavam läbi viia seestpoolt.

  • Tupe ahenemise ajal eemaldatakse tupe limaskest. Taastuvad aluslihased, eemaldatakse liigne limaskest ning luuakse tupe ideaalne kuju ja pinge.
  • Seejärel eemaldatakse sisehuulte ülejääk. Siin on kõige olulisem see, et koe eemaldamine kliitori piirkonnas on väga hästi arvutatud. Liiga palju eemaldamist põhjustab kliitori täieliku avanemise ja kliitor võib isegi puudutada pesu, mis võib tekitada patsiendile ebamugavust. Liiga kerge eemaldamine võib põhjustada erutusprobleeme, sest koed sulgevad kliitori.
  • Lõpuks tulid mängu välishuuled. Eesmärk on anda välishuultele volüümikas kuju. Seega, kattes nii sisehuulte kui ka tupeava, saadakse esteetilised ja hügieenilised tingimused. Välishuuled deformeeruvad tavaliselt mahu vähenemise tõttu. Selle mahukaotuse parandamiseks saavutatakse kuju kas inimese enda rasva või hüaluroonhappe täiteainetega.

Postoperatiivne jälgimine

Patsient jääb operatsiooni ööks haiglasse ja pärast kõiki operatsioonijärgseid kontrolle järgmisel päeval koju. Vaginoplastika ei ole väga valus operatsioon, nagu paljud arvavad.

Kui operatsiooni ajal tehti tupe ahenemine, tuleb 3 nädala jooksul seksuaalvahekorda vältida. Kui operatsiooni ajal tupe ahenemist ei tehtud, tuleks kahe nädala jooksul seksuaalvahekorda vältida.

Patsient saab duši all käia kaks päeva pärast operatsiooni. Turse vähendamiseks on soovitatav teha lühikesi jalutuskäike.

Olenevalt kasutatavatest meetoditest ja operatsiooni mahust võib patsient tööle naasta 3–5 päeva pärast operatsiooni.

Üldiselt kasutatakse Türgis ilukirurgia operatsioonidel imenduvaid õmblusi, seega pole neid vaja eemaldada.

Labiaplastika

Vagiina on elastse ja venitatava struktuuriga ning seda erinevatel põhjustel; tupe huulte ja sisemise piirkonna lõtvumine, lõtvus ja värvimuutused võivad tekkida.

Kui tupe sissepääsu sisehuuled ja sellest väljapoole jäävad välishuuled vajuvad alla, on asümmeetrilised või tavapärasest suuremad, nimetatakse tupehuulte deformatsioonide parandamiseks tehtavat operatsiooni labiaplastikaks.

Miks tupe huuled deformeeruvad?

Mõnel naisel võivad noorukiea kiired hormonaalsed muutused põhjustada tupehuulte deformatsioone.

Kroonilised tupeinfektsioonid võivad põhjustada tupe huulte värvimuutust ja struktuurihäireid.

Tavaliselt avaldub tupehuulte asümmeetria sünnist saati, kuid peale puberteeti võib see asümmeetria rohkem väljenduda ja see võib ka inimest häirima hakata.

Labiaplastika operatsioon

Labiaplastika operatsioonid kestavad keskmiselt umbes pool tundi.

Kirurgiline protseduur viiakse tavaliselt läbi kohaliku anesteesia all. Patsiendi soovil võib rakendada ka üldanesteesiat.

Pärast labiaplastika operatsiooni

  • Patsiendid võivad kohe pärast operatsiooni naasta oma tavaellu.
  • Pärast labiaplastika operatsiooni tuleks vältida seksuaalvahekorda keskmiselt 3 nädalat.
  • Esimesel kahel päeval pärast operatsiooni ei ole soovitatav duši all käia.
  • Arst selgitab teile üksikasjalikult isiklikku hügieeni ja puhastusmeetodeid.
  • Tavaliselt kasutatakse labiaplastika operatsioonil imendunud õmblusi, mistõttu pole vaja neid eemaldada.
  • Pärast paranemisprotsessi ei jää operatsioonist armi ja kui patsient seda ei ütle, ei saa keegi aru, et tal oli operatsioon.

Türgis teevad vaginoplastika operatsioone kõige kogenumad arstid. Türkiye plastilisel kirurgial on palju eeliseid. Odavad hinnad, rahvusvaheliselt tuntud arstid, suured haiglad ja turismiobjektid on mõned näited. Kui soovite teha operatsiooni Türkiye linnas, võtke meiega ühendust.

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.

Autori kohta

Manuella

Minu nimi on Manuella Fiorentini. Ma olen kogenud turundusspetsialist meditsiiniseadmete ja farmaatsiatööstuses. Üle 7-aastase kogemusega olen töötanud loomingulistes ja strateegilistes rollides, et arendada turunduskampaaniaid, toodete turuletoomist ja rahvusvahelisi konverentse.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️